Posted on

Kasut wanita yang terang - dengan apa yang perlu memakai kasut berwarna-warni dan neon?

Arah sport-chic adalah salah satu yang terkemuka dalam fesyen moden terutama untuk orang yang aktif dan energik. Ia adalah cara yang bergaya untuk menunjukkan keperibadian anda dan tidak biasa. Dan pada masa yang sama ia adalah kombinasi yang berjaya dari kepraktisan dan keselesaan. Unsur yang paling popular untuk mencipta imej dalam gaya ini adalah kasut wanita yang terang.

Sneakers Bright Trendy

Trend terkini yang paling popular dibentangkan bukan sahaja dalam gaya sensasi yang bergaya, tetapi juga dengan unsur-unsur arah glamor, tidak melupakan kewanitaan. Trend utama kasut sukan yang bergaya adalah ekspresi dan kepantasan. Dan bukan sahaja warna boleh menetapkan reka bentuk yang sama. Dengan tugas ini, hiasan akan dilakukan dengan baik. Jarum berwarna-warni, rhinestones dan batu, bulu dicat, appliqués – seperti kemasan bergaya pasti akan menarik perhatian kepada pilihan yang tidak biasa. Dan atas dasar penyelesaian warna yang bergaya, para pereka mencadangkan idea-idea berikut:

 1. Kasut dicetak cerah wanita. Ciri penting lukisan, abstraksi dan corak adalah kontras. Jangan melihat sekurang-kurangnya sedikit kelembapan. Tambahkan pada imej setiap hari anda aksesori yang menarik.
 2. kasut terang bergaya

 3. Kasut monochrome cerah wanita. Warna monokrom kekal pada puncak populariti dan penyelesaian paling menang. Bagi mereka yang takut melupakannya dengan warna, pilihan terbaik akan menjadi kasut merah jambu yang terang, model biru, merah, kuning, ungu dan lain-lain.
 4. kasut terang

 5. Kasut bertali cerah wanita. Yang paling asli dalam kategori trend terkini ialah produk daripada potongan material yang berbeza. Terutamanya popular adalah kain lembut – tekstil, suede, seluar jeans dan lain-lain.
 6. kasut berwarna-warni wanita

Kasut berwarna-warni

Reka bentuk yang berwarna-warni boleh menggabungkan sebarang warna, sebagai satu palet, dan warna yang berbeza. Model feminin dan bergaya dengan kecerunan. Kasut kelihatan lebih berkilat dan kaya dengan peralihan yang jelas antara warna, terutama dilipat dalam cetakan geometri atau hiasan. Kasut berwarna-warni wanita diwakili bukan sahaja oleh idea-idea pewarna, tetapi juga oleh pilihan bahan. Aksesori yang sangat menarik kelihatan dari fabrik yang berbeza dari warna yang sangat baik – kulit yang dirasai dan kulit, suede dan paten, tekstil dan seluar jeans serta menggunakan plastik, silikon, logam.

kasut berwarna pelbagai warna

Sneaker Brilliant

Mengenai topik kasut berkilat, pereka sentiasa menawarkan semua idea baru. Dalam koleksi baru-baru ini, model fesyen penyelesaian logam warna telah menjadi trend bergaya – kelopak merah jambu, “May beetle”, lampu utara, holografi dan lain-lain. Dalam fesyen terdapat juga warna standard logam – emas, perak, gangsa. Kasut berkilat wanita akan menarik perhatian lebih jika mereka dilengkapi dengan hiasan berkilauan atau berwarna – paillettes, rhinestones, duri dan rivet. Perhiasan boleh ditempatkan di seluruh permukaan atau melengkapkan zon tertentu – kaki, tumit, tepi.

kasut berkilat

Neon Sneakers

Gaya kasut yang cerah dipengaruhi dengan sempurna oleh reka bentuk tunggal yang bersinar. Pada masa yang sama, bahagian atas boleh menjadi tenang. Trend fesyen koleksi terkini adalah kasut wanita dengan lampu neon. Banyak mentol lampu tertanam dalam warna perubahan tunggal, berkedip, terbakar dalam penyelesaian monokrom, pudar atau sentiasa. Mod boleh diubah menggunakan suis. Aksesori tersebut dikenakan melalui kabel USB standard. Malah lebih menarik akan menjadi kasut di platform. Oleh kerana pencahayaan neon berbentuk tebal, kelihatan lebih besar. Model sedemikian akan melengkapkan imej kelab dengan sempurna.

Neon Sneakers

Asid Sneaker

Warna Neon juga digunakan untuk reka bentuk bahagian atas aksesori sukan. Tetapi dalam kes ini, kasut dipanggil asid. Pereka jarang mencampurkan dua atau lebih warna. Kasut wanita warna asid popular dalam penyelesaian monokrom. Warna-warna yang paling bergaya hari ini ialah salad, kuning, oren, raspberi dan juruelektrik biru. Setelah menamatkan imej dalam gaya “mengusik mata,” anda tidak perlu bimbang tentang bahawa anda akan kekal dalam bayang-bayang. Malah dalam gelap, warna-warna cerah akan menarik perhatian.

kasut asid

Kain kasut wanita cerah

Tepu dan warna menonjol boleh dilihat bukan sahaja dalam produk barisan pemasangan kilang, tetapi juga pada rancangan jenama terkenal di dunia. Kerana hari ini wanita kasut terang dianggap kasut universal untuk latihan dan untuk dipakai setiap hari, aksesori ini melengkapkan koleksi rumah-rumah fesyen banyak, menghasilkan pakaian untuk wanita. Selain gaya berkualiti tinggi sukan dari Adidas, Puma, New Belans dan pemimpin lain dalam keluli fesyen moden dan model asal Valentino, kilau unik oleh Michael Kors, Dolce Gabbana gaya individu.

kasut wanita berjenama cerah
kasut terang

Nike sneakers yang cerah

Jenama sukan ini terkenal dengan keazamannya dalam menggunakan warna asid dan neon. Trend yang paling popular dalam koleksi wanita adalah kasut merah jambu Nike yang cerah. Pereka menawarkan warna lebih tenang, menggabungkan kemasan kaya dengan latar belakang putih atau hitam. Kostum cengkeram wanita Nike kebanyakannya diwakili dalam garisan untuk pakaian sehari-hari. Ini termasuk model demi musim dan musim sejuk. Bahan-bahan dan aksesori yang berkualiti tinggi dan sempurna dibuat dengan kasut yang bergaya sebagai pemimpin di pasaran dunia.

kasut wanita Nike yang terang

Dior kasut Brilliant

Rumah fesyen Perancis membuat penekanan utama pada reka bentuk hiasan. Kasut berkilat wanita Dior betul boleh dipanggil karya seni. Perbezaan utama model sedemikian adalah bentuk tidak standard, yang lebih sesuai dengan arah kazhual. Model-model ini tanpa pengikat, dengan kaki sempit, tulle dan baldu. Pereka fesyen Dior menggunakan kemasan feminin yang berbeza – batu, manik, manik besar dan kecil, manik. Trend koleksi terakhir adalah model tekstil warna gelap yang mendalam. Violet, burgundy, atas biru ditutup dengan glitter kecil.

kasut berkilat Dior

Adidas kasut berwarna-warni

Jenama Jerman, yang menghasilkan sukan dan aksesori, menjadi terkenal dengan garis cerahnya beberapa tahun yang lalu. Trend yang popular, yang kekal pada puncak dan hingga ke hari ini, dianggap tinggi tinggi dengan sayap. Pereka digunakan di sini warna standard kaya, dan sayap hiasan sekali lagi menarik perhatian kepada reka bentuk asal. Satu lagi model yang tidak keluar dari fesyen, adalah kasut wanita yang terang Adidas dari siri Superstar. Aksesori tersebut dibentangkan dalam skema warna tepu monokrom, dan dengan percikan berwarna iris pada latar belakang putih.

kasut berwarna-warni Adidas

Kasut Reebok berwarna-warni

Jenama ini berbeza daripada pesaingnya menggunakan kecerunan yang cantik. Gaya ombre dalam fesyen moden telah memimpin beberapa musim berturut-turut dan syarikat Reebok bergaya menggunakan trend ini untuk menyerlahkan gaya individu. Kasut berwarna wanita dibezakan dengan bentuk klasik mereka. Aksesori dilengkapi dengan kusyen yang lebih baik, yang menjadikannya serba boleh bagi pakaian dan larian setiap hari. Model terang dibentangkan dalam koleksi musim panas, kerana ia diperbuat daripada tekstil berkualiti tinggi.

kasut Reebok berwarna

Kasut berwarna-warni untuk kasut

Kasut yang selesa dan praktikal boleh memenuhi arah terang bukan sahaja dengan pewarna asas, tetapi juga dengan aksesori, dan elemen yang paling popular dalam reka bentuk dalam kes ini adalah tali. Trend bergaya pada tahun-tahun kebelakangan ini telah menjadi produk dengan lacing bercahaya. Pengikat ini diperbuat daripada silikon dan dilengkapi dengan kord LED. Pilihan bukan standard ini dianggap lebih dipercayai daripada pilihan tekstil. Bagaimanapun, tali nilon mudah popular dalam penyelesaian yang menarik. Trend yang terkenal dalam fesyen moden adalah kasut Adis berwarna wanita dengan tali pelangi.

tali berwarna untuk kasut
kasut berwarna

Dengan apa yang perlu memakai kasut terang?

Memilih elemen yang menarik dari almari pakaian, ia sentiasa mendesak untuk mempersoalkan apa yang perlu dikombinasikan dengannya. Apabila memilih kasut sukan, stylists mendakwa bahawa ini adalah perincian sejagat. Elemen sedemikian akan melengkapkan gaya busur yang berbeza atau menjadi aksen yang terang dalam ensemble laconic. Satu penyelesaian win-win akan menjadi jins apa-apa gaya atau bingkap monophonic. Dalam fesyen moden, adalah penting untuk mencampur arah dalam satu imej, jadi aksesori sukan sempurna melengkapkan pakaian kasual atau skirt feminin. Tetapi keputusan yang paling bergaya dalam memilih pakaian stylists mempertimbangkan idea-idea seperti:

 1. Jumlah paparan. Gabungan elemen dalam imej satu warna telah menjadi penyelesaian yang bergaya dan berjaya untuk sebarang keadaan. Untuk gaya keszhualnyh adalah warna feminin yang sangat popular – kasut merah cerah dan baju merah, kasut oren dan pakaian dan sebagainya.
 2. dengan yang memakai kasut terang

 3. Gaya belia. Untuk busur tersebut adalah kombinasi yang berkaitan dengan beberapa warna yang berbeza. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa ensemble dianggap tidak lebih daripada tiga penyelesaian. Jika tidak, anda berisiko menunjukkan rasa tidak enak.
 4. kasut terang bergaya

 5. Atas putih. Untuk menekankan akhir yang bergaya, pilihan yang sangat baik akan menjadi pakaian berwarna putih. Terutamanya trend ini adalah berkaitan dengan imej dengan pakaian.
 6. kasut terang

 7. Dengan bulu bulu. Kombinasi produk bulu dan kasut sukan dalam warna-warna terang sangat sesuai untuk peminat gaya glamor. Memandangkan siap setiap hari, lebih baik memilih kot bulu dari bulu buatan atau murah yang kecil panjang.
 8. kasut berwarna wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 90 =