Posted on

Kostum menakutkan untuk Halloween

Pada Halloween segala-galanya perlu mengerikan, menakutkan: pakaian, solekan, manicure, aksesori dan juga hiasan untuk rumah. Apa yang kita boleh katakan, tetapi ia kebetulan All Day Saints - percutian penyejukan, apabila jalan-jalan dengan bebas berkeliaran ahli-ahli sihir, zombi, badut jahat, boneka dan neraka lain.

Kostum yang paling dahsyat untuk Halloween

Senarai ini akan memulakan imej pengantin mati yang bangkit dari neraka. Dan ia bukan tentang heroin utama kartun terkenal dari genius Tim Burton, tetapi tentang sesuatu yang lebih menakutkan. solek begitu menyeramkan, pakaian putih, tangan darah berwarna dan, jika perlu,, sama dengan raksasa sudah tentu - itu sahaja, watak perayaan bersedia.

Kostum Halloween yang Menakutkan 10 Kostum Halloween yang Menakutkan 11 Kostum Halloween yang Menakutkan 12

Tidak mustahil untuk tidak bersetuju bahawa tidak setiap orang suka badut. Ada sesuatu yang menakutkan tentang mereka. Sudah tentu, mungkin bagi mereka yang tidak membaca buku "Ia" oleh Stephen King atau menonton filem dengan nama yang sama, tidak ada yang salah dengan badut. Walaupun solekan yang betul, ekspresi wajah dan kostum akan membantu menakutkan orang lain.

Kostum Halloween yang Menakutkan 13 Kostum Halloween yang Menakutkan 14 Kostum Halloween yang Menakutkan 15

Rambut putih yang panjang, wajah pucat, lensa skleral - voila, imej seorang gadis hantu sudah siap, sejenis piano dari "Viya". Pasti, setelah bertemu seperti di dalam lorong gelap, anda akan segera menghubungi ambulans. Ia kelihatan sangat menakutkan, tetapi juga menarik di sisi lain. By the way, dalam kebanyakan kes ia akan membantu untuk menyelesaikan imej dengan pelekat panjang pada jari-jari, yang secara visual memperluaskan mereka dengan 5-10 cm.

Kostum Halloween yang Menakutkan 16 Kostum Halloween yang Menakutkan 17 Kostum Menakutkan untuk Halloween 18

Selepas menonton siri "Walking Dead" yang tidak takut kepada makhluk ini? Tetapi cuti itu menghampiri, apabila mereka akan penuh penuh dan dalam pengangkutan awam, dan di kafe, dan di jalanan. Melihat mereka, dan anda mahu mengatasi kepala anda (jadi jika mereka tidak meregang otak) dan lari, di mana mata kelihatan. Dengan cara ini, bagi ramai orang ini adalah salah satu imej yang paling mengerikan untuk Halloween, selepas semua, membuat dan membuat yang sempurna melakukan tugas mereka.

Kostum Menakutkan untuk Halloween 19 pakaian yang menakutkan untuk halloween 20 Kostum Halloween yang Menakutkan 21

Tidak kurang daripada menakutkan imej passer Chucky anak patung, kanak-kanak perempuan dari filem "The Ring", iaitu kira-kira untuk keluar dari TV dan, ya dan tidak kurang menarik kelihatan voodoo pakaian, jarum menumbuk. Anda melihatnya, dan anda mahu bersembunyi di bawah selimut.

Kostum Halloween yang Menakutkan 22 Kostum Halloween yang Menakutkan 23 Kostum Halloween yang Menakutkan 24

Apa yang tidak boleh datang dengan imaginasi manusia: gadis itu dengan kapak, nampaknya kakak Raskolnikov, dan mummy, yang badan telah lama dihina, mati berjalan dengan mata penuh dengan kemarahan syaitan, ahli sihir jahat dengan sesuatu yg buruk. Dan gadis yang tidak menakutkan berpakaian kostum kematian suci, yang begitu dihormati di Mexico.

Kostum Halloween yang Menakutkan 5 Kostum Halloween yang Menakutkan 1 Kostum Halloween yang Menakutkan 3
Kostum Halloween yang Menakutkan 4 Kostum Halloween yang Menakutkan 2 Kostum Halloween yang Menakutkan 6
Kostum Halloween yang Menakutkan 7 Kostum Halloween yang Menakutkan 8 Kostum Halloween yang Menakutkan 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 + = 84