Posted on

minyak wangi wanita yang lelaki suka

Jangan meremehkan "kekuatan wangian" itu, keupayaannya untuk mendedahkan semua warna di sekeliling dunia, bersenang-senang, "matikan minda dan beri perasaan."

Minyak wangi yang dipilih dengan tepat memainkan peranan penting dalam hubungan antara lelaki dan wanita. Oleh itu, mungkin, apa jenis minyak wangi wanita yang popular dengan lelaki, jauh lebih daripada satu generasi wanita cantik yang prihatin.

Jangan fikir, dalam artikel ini kita tidak akan bercakap tentang minyak wangi dengan pheromones, tidak, kita akan membincangkan karya-karya seni minyak wangi yang halus yang menjadikan pengayuh yang cantik di mata jantina yang bertentangan.

Sudah tentu, berapa ramai lelaki, begitu banyak pendapat ... Seseorang suka nota bunga manis, ada yang gila tentang kayu atau jeruk sitrus. Walau bagaimanapun, terdapat minyak wangi wanita, yang hampir semua orang menyukai. Oleh itu mari kita buat senarai komposisi yang paling berjaya, dengan formula rahsia yang tidak akan meninggalkan perempuan simpanan anda tanpa perhatian lelaki.

Apakah minyak wangi wanita seperti lelaki?

  1. "Dalam matlamat dan kekalahan" itulah cara wangian itu berfungsi DKNY Be Delicious Donna Karan untuk wanita pada separuh yang kuat. Selama lebih dari 10 tahun, minyak wangi ini telah mendahului wangian wanita atas yang lelaki seperti semua umur dan tidak tergesa-gesa untuk melepaskan jawatan mereka. Nota-nota segar magnolia dan timun segar lancar melepasi kayu dengan campuran campuran apel hijau dan cendana. Komposisi ini benar-benar bergaya dan luar biasa, jadi mencari penentang yang memiliki DKNY Be Delicious menjijikkan hampir mustahil.
  2. minyak wangi wanita yang mereka suka lelaki1

  3. Apa jenis semangat wanita yang suka menawan dan menawan? Penakluk sejati hati lelaki tahu - dalam perniagaan ini tidak ada minyak wangi yang sama Thierry Mugler Ange. Bijian oriental, yang benar-benar menggoda sangat menarik: nota atas kelapa, mandarin manis, melon melati dan bergamot echo dengan kue vanila dan coklat gelap.
  4. minyak wangi wanita yang lelaki suka

  5. Rasa buah betina Dolce Gabbana Light Blue juga muncul di papan pendahulu. Sebelum simfoni harmoni Sicily lemon, cedar dan epal hijau dengan kasturi dan cedar, tiada hati manusia boleh berdiri selama lebih daripada 13 tahun.
  6. wangian wanita yang lelaki seperti3

  7. Perfume Armand Basi dalam warna merah - komposisi ilahi dan penyelesaian ideal untuk wanita yang berjaya dan bercita-cita tinggi. Armand Basi dalam warna merah adalah kumpulan bau kayu. Perfume menggabungkan bunyi nota bergamot, kapulaga, mandarin, halia, yang lancar memberi laluan kepada musk dan lumut oak.
  8. minyak wangi wanita yang lelaki suka

  9. Perfume Lanvin Eclat d'Arpege - ia adalah klasik, tidak keluar dari fesyen. Aroma perarakan dan romantis akan menjadikan setiap wanita merasa seperti orang Paris sebenar yang, seolah-olah oleh sihir sihir, mampu menawan mana-mana lelaki.
  10. minyak wangi wanita yang lelaki seperti5

Sudah tentu, ini semua baik-baik saja, dan rasa yang sangat lazat. Tetapi, malangnya, dalam praktiknya, tidak semua perkara sangat rosak, jika seorang wanita tidak yakin dengan dirinya sendiri. Oleh itu, wanita yang dikasihi, agar tidak meneka apa minyak wangi wanita seperti lelaki, dan yang tidak, pilih apa yang anda suka secara peribadi, yakin dan cantik. Dan kemudian tanpa perhatian lelaki anda tidak akan tinggal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 65