Posted on

Model tebal

Anda boleh mengasihi diri sendiri dalam keadaan apa pun, walaupun badan tidak kelihatan seperti yang anda inginkan. Model tebal, pertumbuhan dan berat yang jauh dari piawaian dunia yang diterima umum, bukti ini.

Model paling tebal di dunia itu adalah berat 155 kilogram! Seorang gadis berumur tiga puluh tahun memakai pakaian berjumlah 58, dan menjadi bogel untuknya tidak ada masalah. Tess Holiday, model paling tebal di dunia dari Amerika, menjadi pengasas pergerakan Internet "Ke neraka dengan standard kecantikan anda!", memberi banyak gadis percaya kepada diri mereka sendiri.

Tess Holiday Model paling tebal di dunia Charming Tess Holiday

Top 5 model paling lengkap di dunia

Saiz kanak-kanak dan saiz baru-baru ini menarik perhatian masyarakat dunia tidak kurang daripada rakan sekerja anorexic mereka. Pereka utama mengundang mereka untuk mempamerkan koleksi pakaian baru. Sesetengah model saiz tidak standard adalah muzium yang mengilhami couturiers untuk mencipta karya-karya baru yang bergaya. Jadi, siapakah mereka, keindahan cantik ini?

Crystal Rennes. Gadis, yang Jean Paul Gaultier memuja, belum berumur 30 tahun, tetapi di belakang bahunya kerjaya model yang berjaya. Pada usia empat belas, model itu menjadi terkenal, mencemarkan pada catwalk dengan berat badan standard untuk industri fesyen. Kemudian Crystal mempunyai kegagalan hormon, dan pound tambahan tidak mengambil masa yang lama. Di catwalk, Gauthier membawanya, yang mencadangkan untuk menjadi wajah barisan baru Jean Paul Gaultier.

Crystal Rennes

Tara Lynn. Terima kasih kepada jurugambar terkenal Steven Maysel, Tara Lynn menjadi salah satu model lengkap yang paling popular. Pelepasan majalah Elle dengan model di sampul dan artikel dua puluh halaman tentang dirinya sendiri, membuat dunia fesyen lebih baik.

Tara Lynn

Robin Lowley. Ia agak pelik untuk didengar dari seorang gadis yang merupakan model terkenal, pengakuan yang penuh kasih sayang untuk ... makan! Apatah lagi apabila ia datang ke muka rumah fesyen Ralph Lauren. Bentuk-bentuk femininnya sangat menarik sehingga kita bersedia untuk memaafkan kebebasan itu.

Robin Lowley

Denise Bidault. Puerto Rico dengan akar Kuwait percaya bahawa untuk menjadi seorang wanita, semua cara yang baik. Gadis ini bukan sahaja berjaya di catwalk dunia, tetapi juga untuk membuktikan bahawa penguasaan kulit putih adalah sisa masa lalu.

Denise Bidault

Candice Huffin. Gambar gadis cantik, yang muncul pada tahun 2010 dengan pemfailan Nicola Formichetti dan Menyelesaikan Sundsbo dalam majalah fesyen yang terkenal, menjadikannya terkenal. Kerjaya Dizzy, kerjasama dengan Karl Lagerfeld, menembak dalam majalah dan kekaguman peminat - Kehidupan Candice tidak membosankan!

Candice Huffin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 13