Posted on

pakaian zolla

Pakaian Zolla adalah jenama yang terkenal, pelaksanaannya dijalankan melalui rangkaian perdagangan terbesar. Keanehan mereka adalah kombinasi model klasik tradisional yang tidak tertakluk kepada pengaruh waktu, dan kemasukan tren fesyen dunia terkini.

Koleksi Zolla

Koleksi Zolla termasuk beberapa baris, yang dirancang dengan mengambil kira ciri-ciri kategori umur tertentu pembeli. Ini termasuk:

 • Lompat oleh Zolla - garis yang ditujukan kepada penonton muda. Apabila mencipta reka bentuk pakaian yang dipandu oleh trend fesyen terkini;
 • Konsepsi - Barisan ini adalah berkualiti tinggi, yang merupakan keutamaan dalam pengeluaran barang koleksi ini. Ia direka untuk pembeli yang sangat berhati-hati untuk pemilihan pakaian.

Pelbagai pakaian di bawah jenama Zolla diwakili oleh kategori perkara berikut:

 1. Pakaian Zolla - untuk mereka, terutamanya dicirikan oleh garisan lurus dan laconic yang lurus. Mereka dibezakan dengan butiran pemikiran yang teliti, setiap elemen diselaraskan semasa penciptaan mereka. Untuk pakaian, panjang midi atau maxi adalah terutamanya ciri.
 2. pakaian zolla 1 pakaian zolla 2 pakaian zolla 3
 3. Jeans Zolla. Koleksi ini dikuasai oleh model pemotongan langsung klasik. Walau bagaimanapun, trend fesyen belia diambil kira, yang dinyatakan dalam kehadiran seluar jeans dengan tali.
 4. pakaian zolla 4 pakaian zolla 5 pakaian zolla 6
 5. Baju dan blus Zolla - akan membantu dalam mewujudkan gaya perniagaan pejabat. Mereka boleh menjadi monophonik atau mempunyai pelbagai cetakan (bunga, bergaris, polka bertitik).
 6. pakaian zolla 7 pakaian zolla 8 pakaian zolla 9
 7. Jaket dan jaket Zolla - ciri penting seorang wanita perniagaan moden. Dalam koleksi terdapat model nada dan nada cerah yang dapat memulihkan imej rasmi. Sesetengah produk dihiasi secara berkesan dengan kemasan yang berlainan.
 8. pakaian zolla 10 pakaian zolla 11 pakaian zolla 12
 9. Sweatshirts, pullovers, baju sejuk, kardigan dan baju sejuk Zolla - sesuai untuk kerja dan berjalan. Bahan semulajadi berkualiti tinggi digunakan untuk penghasilan benda.
 10. pakaian zolla 13 pakaian zolla 14 pakaian zolla 15
 11. Seluar Zolla - diwakili oleh model-model umur atau nada cerah, sesuai angka dan pada asasnya mempunyai pendaratan yang tinggi.
 12. pakaian zolla 16 pakaian zolla 17 pakaian zolla 18
 13. Beg Zolla - dibuat dalam versi klasik dan dapat menggabungkan dengan banyak elemen almari pakaian dan gambar. Beg boleh menjadi besar, kecil dalam saiz atau dalam bentuk cengkaman kecil. Untuk penonton remaja direka bentuk beg galas warna dan cetakan yang berbeza.
 14. pakaian zolla 19 pakaian zolla 20 pakaian zolla 21

Juga anda boleh membeli pakaian renang Zolla, yang akan membuat percutian musim panas anda tidak dapat dilupakan. Anda boleh memilih yang paling sesuai untuk anda model tunggal atau berbilang.

Seperti yang dapat anda lihat, koleksi pakaian Zolla mengandungi banyak perkara untuk setiap selera.

pakaian zolla 22 pakaian zolla 23 pakaian zolla 24
pakaian zolla 25 pakaian zolla 26 pakaian zolla 27
pakaian zolla 28 pakaian zolla 29 pakaian zolla 30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =