Posted on

Amway - sebuah syarikat rangkaian terkenal Amerika, yang telah berjaya telah di pasaran selama lebih daripada setengah abad. Jenama ini mengeluarkan super-menjimatkan bahan kimia rumah tangga, bahan pencuci, vitamin, barangan kaca, penapis, minyak wangi dan kosmetik. Perfumes Amway talian termasuk badan semburan berperisa, lelaki dan minyak wangi wanita dan air tandas. Mereka semua mempunyai wangian yang menggemaskan, sesuai untuk sebarang majlis.

Spirits of Ancestry Amway

Ini mungkin yang paling popular dan dikenali semua rasa Amway. Mempunyai bau yang menawan, harmoni, mewah dan sangat menyenangkan. Sempurna melengkapkan imej yang elegan dan sesuai digunakan di kedua-dua tetapan pejabat dan petang.

Nota atas: bergamot, lemon, mandarin, currant, oren.

Nota jantung: Melati Mesir, warna oren, pic, rose, lily lembah.

Nota-nota ringkas: cedar, vanila, amber, cendana, kasturi putih.

Perfume Amway

Semangat Amway Anticipate

minyak wangi ini mempunyai perempuan Amway, berahi, aroma halus dan sangat berterusan, yang dihasilkan oleh gabungan skor terbaik melati Mesir, bergamot, lada merah jambu dan kasturi. Sesuai untuk kedua-dua permohonan hari dan petang pada bila-bila masa sepanjang tahun.

Nota atas: Lychee, cyclamen, lada merah jambu, bergamot, halia, nota hijau.

Nota jantung: Lily dari lembah, mawar, melati, ylang-ylang, tuberose, lada, ungu.

Nota-nota ringkas: kasturi, amber, vanila, akar violet, vetiver.

Jangkakan

Amway Anticipate Intense

Kaya, aroma oriental unik roh perempuan Amway berkilau nota genit segar freesia blackberry dan putih, menyebarkan warna orkid eksotik Oncidium dan melati, bergerak dalam memikat campuran aroma kayu cendana, vanila dan nilam. Minuman yang hangat, sensual untuk wanita yang terang, yakin.

Nota atas: freesia putih, blackberry.

Nota jantung: Melati India, orkid oncidium.

Nota-nota ringkas: cendana, vanila, nilam.

Mengantisipasi Intense

Perfume Amway Opportune

Ia adalah salah satu wangian yang paling segar dari Amway, sesuai untuk digunakan sehari-hari. Sesuai untuk keyakinan diri wanita perniagaan, berani dan yakin di hadapan keindahan dan tarikan yang mustahil untuk menentang.

Nota atas: mandarin, bergamot, lada merah.

Nota jantung: melati, teratai, freesia, peony.

Nota-nota ringkas: cendana, musk.

Opportune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 41 =