Posted on

minyak wangi Narcisso Rodriguez

Pereka fesyen Narcisso Rodriguez dikenali di seluruh dunia untuk wangian bunga musky yang dikenali, yang telah dihasilkan sejak tahun 2003. Lebih dari setiap pelancaran baru, Narcisso bekerja secara mandiri, bekerjasama dengan perfumer terkemuka di dunia.

Perfume Narciso Rodriguez untuk Her

Minyak wangi ini, dikeluarkan pada tahun 2003, telah menjadi kad perniagaan pereka. Wangian yang dikenali dan botol laconic menjadikannya salah satu wangian yang paling popular di dunia. Ia direka untuk wanita-wanita yang kuat, yakin dan berhasrat yang tahu apa yang mereka inginkan dari kehidupan. Musky dan nota bunga dari minyak wangi ini dari Narcissus Rodriguez mempunyai kesan hipnosis pada lelaki, memaksa mereka untuk mengikuti pemilik wangian sedemikian pada tumit mereka. Semangat ini diberikan dua anugerah berprestij dalam bidang seni wangian dan telah menjadi cintakan sejati banyak wanita. Piramid wangi termasuk nota berikut:

 • Nota atas: bergamot, osmanthus, warna oren Afrika;
 • nota sederhana: amber, kasturi;
 • Nota asas: nilam, vetiver, vanila.

minyak wangi Narcisso Rodriguez1

Perfume Narciso Rodriguez Narciso

Pada tahun 2014, versi baru wangian klasik dari pereka ini dikeluarkan. Minyak wangi disertakan dalam botol segi empat tepat putih yang ketat dengan tudung yang minimalis. Narcissot sendiri mengakui bahawa dia mahu membuat aroma sedemikian, yang akan mengubah lelaki. Ia didasarkan pada nota-nota musky yang disukai oleh pereka, dan secara umum parfum ini dari Narcissus Rodriguez ternyata sangat serbuk dan ekspresif. Tahun minyak wangi adalah 2014. Formatnya adalah Eau de parfum:

 • nota atas: rose, gardenia putih;
 • nota sederhana: kasturi;
 • nota asas: vetiver, cedar merah, cedar putih.

minyak wangi Narcisso Rodriguez2

Narciso Rodriguez untuk Her L'Absolu

Aroma dari Narcissus Rodriguez, yang dikeluarkan pada tahun 2015 dan telah menjadi kesinambungan logik pengumpulan wangian wanita dari pereka ini. Kali ini sebotol roh-roh terkenal memperoleh naungan burgundy yang kaya, dan nama itu mula bercakap tentang komposisi yang lebih penuh, dikenali dan unik. Semua yang sama menarik, tetapi eksklusif, moden dan kurang akrab:

 • nota atas: melati, tuberose;
 • nota sederhana: kasturi;
 • nota asas: cendana, ambar, nilam.

minyak wangi Narcisso Rodriguez3

Narciso Rodriguez Rose Musc

Cita-cita nota kasturi dan mawar jelas dikesan dalam pembebasan roh terbaru dari Narcissus Rodriguez (2016). Perfume dengan nama yang diucapkan Rose Musc adalah fantasi segar mengenai subjek kombinasi dan aroma yang menggemaskan. Kali ini botol laconic klasik menjadi telus, dan di dalam kita melihat pengisian keemasan yang indah yang terdiri daripada nota berikut:

 • nota atas: Maghribi meningkat;
 • nota sederhana: kasturi;
 • nota asas: labdanum, kunyit, lada hitam, nilam, nota berkayu.

minyak wangi Narcisso Rodriguez4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 53