Posted on

Hampir semua produk minyak wangi rumah fesyen ini tidak berbeza dengan aroma yang terlalu tajam, tetapi dengan minyak wangi baru dari Shloe - ia selalu merupakan peristiwa di dunia wangian. Imej seks yang adil, yang sesuai dengan minyak wangi Chloe, diserap dengan belia dan kelembutan.

Parfum Chloe tidak bersalah

Aroma kepunyaan keluarga hijau, bunga. Semangat Chloe Innosens mempunyai bau yang sangat segar dan lapang. Nama itu sepenuhnya sesuai dengan sifat minyak wangi. Botol juga dibuat mengikut keterangan wangian - garisan halus dan warna lembut lembut menonjolkan berat dan tidak bersalah.

Nota atas: gondok air, bergamot.

Nota tengah: Honeysuckle California, ungu, melati, meningkat.

Nota asas: iris, kasturi, vetiver Mesir, cedar Texas.

Parfum Chloe tidak bersalah

Perfume Chloe Eau de Parfum

Haruman itu milik kumpulan bunga dan oriental. Bau sangat kaya, sensual, klasik. Shloe ini sesuai untuk wanita muda dan moden. Sifat wangi itu misterius, menekankan rasa tidak sempurna pemiliknya. Direka untuk aplikasi petang atau untuk tarikh yang romantis.

Nota atas: lychee, peony.

Nota tengah: rose, magnolia, lily lembah.

Nota asas: Ambergris.

Perfume Chloe Eau de Parfum

Perfume L eau de Chloe

Aroma kepunyaan keluarga bunga, chypre. Semangat baru Chloe adalah sensual, halus dan sangat feminin. Sempurna untuk pemimpi muda, wanita yang elegan atau pengembara romantis. Wangian itu dihasilkan dalam botol yang sangat halus dengan pita warna pudina. Rasa baru Chloe ini lebih untuk kegunaan malam, tetapi aplikasi harian dibenarkan.

Nota atas: buah sitrus.

Nota tengah: meningkat.

Nota asas: nilam.

Perfume L eau de Chloe

Tanda Tangan Parfum Chloe

Haruman semangat ini Shloe tergolong dalam keluarga kayu. Perfume mempunyai watak feminin, terinspirasi, lembut dan menyelubungi. Bau lembut dan lembut, sempurna untuk kegunaan malam atau pertemuan romantis.

Nota atas: peony, freesia, lychee.

Nota tengah: rose, lily of the valley, magnolia.

Nota asas: cedar, amber, nota serbuk, kasturi.

Tanda Tangan Parfum Chloe

Perfume Chloe Rose Edition

Parfum wanita dari Chloe tergolong dalam kumpulan aroma bunga. Baunya segar, berair, tetapi sangat halus. Sifat minyak wangi itu adalah sensual, menawan dan menggoda. Sempurna sesuai dengan wanita muda yang menawan dan bergaya, menekankan kelembutan dan keperibadiannya. Komposisi yang indah disertakan dalam botol yang elegan dan halus dengan pita merah jambu yang cerah.

Nota atas: meningkat.

Nota tengah: magnolia, lily lembah.

Nota asas: cedar, amber.

Perfume Chloe Rose Edition

Perfume Chloe Intense

Haruman minyak wangi Shloe ini milik keluarga bunga. Mencirikan bau dengan perkataan ini: cahaya, rapuh dan menawan, wangian berterusan. Ia adalah bau seks yang romantis dan elegan. Minyak wangi Chloe ini sangat halus, sesuai untuk kegunaan harian, walaupun di pejabat.

Nota atas: magnolia, lada merah jambu, meningkat.

Nota tengah: pokok cedar.

Nota asas: cendana, madu, kacang Tonka, amber.

Perfume Chloe Intense

Spirits Chloe Green

Perfume Shloe Green sepenuhnya membenarkan namanya. Aroma merujuk kepada keluarga bunga, hijau. Sifat minyak wangi itu adalah lembut, sedikit menggoda, sementara romantis dan pedas. Bau ini diresapi dengan keanggunan dan kewanitaan, menekankan kesederhanaan dan kemewahan. Dia berdua terpelihara dan bersemangat. Boleh digunakan pada sebelah petang dan petang.

Nota atas: neroli, bergamot, lemon, nasturtium.

Nota tengah: melati, ekstrak rose, air lily, meningkat mutlak.

Nota asas: Lily lembah, kasturi, bijaksana, juniper, amber, galbanum.

Spirits Chloe Green

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 70