Posted on

Ransel Kulit

Aksesori atas bergaya tidak boleh dilakukan tanpa pelengkap ideal untuk imej wanita setiap hari - beg galas. Bertindak sebagai kord terakhir, dia memberitahu orang lain mengenai rasa pemiliknya, mood dan hobinya. Betul dipadankan aksesori yang diperbuat daripada kulit, di bawah kuasa untuk membuat busur unik dan dinamik.

Beg galas kulit untuk kanak-kanak perempuan

Kemunculan bersekutu dengan murid sekolah yang naif atau seorang pelancong profesional yang muncul di sisi atribut ini pada masa lalu. Direka oleh pereka beg galas belia kulit untuk kanak-kanak perempuan boleh bertindak sebagai bawang aksen dominan. Variasi yang paling popular termasuk yang berikut:

  • dibuat dalam gaya 90-an (saiz besar, garis aliran, banyak poket, tali lebar);
  • model-beg (ketiadaan rangka yang tegar, pengetatan gancu, tali lebar);
  • Transformers (aksesori, berubah menjadi beg dengan tali panjang);
  • bentuk futuristik model (segi tiga, bulat, trapezoid, berbentuk jatuh);
  • model laconic dalam gaya perniagaan (saiz kecil, kekurangan hiasan, bingkai keras).

Bergantung kepada penyelesaian yang dipilih oleh pereka, aksesori, yang diperbuat daripada kulit, akan membawa kepada imej nota penekanan, keanggunan, glamor dan bahkan, jika perlu, ketegaran. Kelimpahan pelbagai warna dan pilihan hiasan meningkatkan kemungkinan gaya mewujudkan busur sebenar.

Ransel kulit 1

Kulit Backpack 2

Ransel kulit kasual bandar wanita

Kelebihan beg galas di hadapan beg biasa adalah jelas - yang kedua tidak membenarkan anda membebaskan tangan anda dan membawa banyak perkara penting. Dibentangkan dalam pelbagai jenis beg galas kulit bandar kaum wanita adalah serba boleh dan praktikal, kerana mereka sesuai dengan harmonis ke dalam ansuran setiap hari. Model laconic yang padat membolehkan kombinasi dengan feminin dresses, skirt dan kasut bertumit tinggi. Keterpencilan dari gaya sporty memungkinkan untuk memakainya walaupun dengan seluar klasik dan jaket!

Kulit Backpack 3

Ransel Kulit 4

Beg ransel kulit wanita

Pilihan ini sangat senang dengan gadis-gadis yang terpaksa mematuhi kod berpakaian pejabat, tetapi lebih suka gaya harian yang santai. Dalam beberapa saat, beg beg galas kulit berubah menjadi aksesori berguna yang boleh anda bawa di tangan anda, di atas bahu anda atau di belakang anda, membebaskan tangan anda. Antara ciri memotong model sedemikian, seseorang boleh membezakan bentuk pelana, ketiadaan sudut tajam dan tali lebar yang berubah menjadi tombol, jika perlu. Terdapat juga varian dengan satu tali, yang menunjukkan memakai pada satu bahu.

Kulit Backpack 5

Ransel Kulit 6

Ransel Kulit Kecil

Apabila tidak perlu membawa barangan besar dengan anda, ransel kulit kecil berguna, memainkan peranan kopling kecil atau dompet. Bercakap tentang fungsi dan kepraktisan yang tinggi tidak diperlukan, tetapi sering aksesori tidak hanya memberi keperluan utilitarian. Model miniatur dalam imej yang bergaya - ini adalah ceri pada kek, yang menarik perhatian kepadanya. Stylists memberi amaran kepada wanita penuh pilihan model kecil yang dapat memusnahkan perkadaran bawang.

Ransel Kulit 7

Ransel Kulit 8

Ransel kulit segitiga wanita

Model bentuk tidak standard - peluang terbaik untuk melengkapkan imej terperinci yang menarik. Secara kebiasaannya mereka menyerupai tas ransel, tetapi tanpa kemungkinan transformasi. Aksesori bentuk segi tiga boleh mempunyai saiz yang berbeza, tetapi gadis lebih suka model padat yang memegang kedua-dua dompet, dan kunci, dan beg kosmetik, dan alat. Dilaksanakan dalam warna gelap klasik, mereka melengkapkan busur setiap hari secara harmoni, dan model yang jelas berfungsi sebagai aksen kepada imej belia yang bergaya.

Ransel kulit 9

Ransel kulit 10

Kulit ransel-pengubah

Kehadiran dua tali, yang mana satu dapat disembunyikan jika perlu dalam poket khusus, menghidupkan ransel kulit untuk wanita menjadi aksesori praktis yang mengejutkan yang tidak kehilangan kantong sehari biasa mereka dalam penampilan. Sesetengah model sama ada ransel klasik, dan beg dengan satu pemegang panjang, dan model bergaya dengan dua pen pintas. Tiga beg yang berbeza sekali! Satu peluang besar untuk bereksperimen dengan imej fesyen menggunakan hanya satu perincian.

Ransel kulit 11

Ransel kulit 12

Beg ransel kulit

Ciri ciri model sedemikian adalah ketiadaan rangka yang tegar. Malah ransel kulit terbesar, yang dibuat dalam bentuk beg, tidak akan kelihatan konyol di belakang seorang gadis yang rapuh, kerana kekhasan potongan itu menyiratkan ketat dan kendur. Sebagai pengikat di banyak model, tali yang luas digunakan, diperbuat daripada kulit, yang menyembunyikan tali penarik di bawahnya. Kapasiti beg ini sangat menarik! Dalam ransel seperti itu, ada ruang untuk apa-apa perkara kecil yang mungkin diperlukan seorang gadis semasa dia berjalan.

Ransel kulit 13

Ransel kulit 14

Beg galas kulit bergaya

Sekadar mengedarkan beban, ransel adalah alternatif yang sangat baik untuk beg itu. Meskipun tiada sekatan umur, aksesori ini dipilih terutamanya oleh gadis-gadis muda yang menjalani gaya hidup aktif. Dibentangkan di pasaran beg galas belia kulit sedang menghadapi dua tugas utama:

  • mengandungi semua yang anda perlukan;
  • melengkapi imej dan membawa ia nota bergaya.

Pakai mereka dengan pakaian apa pun. Jika untuk mesyuarat tidak rasmi dengan rakan-rakan sesuai dengan model yang luas, maka keanggunan gaun malam dapat ditekankan oleh ransel elegan kecil dihiasi dengan sulaman, perforasi, appliqué atau strasses.

Ransel kulit 15

Ransel kulit 16

Ransel kulit hitam

Salah satu kriteria penting untuk memilih aksesori apabila membeli adalah warna. Pelbagai warna, disebabkan oleh kemungkinan teknologi moden pencelupan kulit, tidak mengurangi hakikat bahawa ransel kulit hitam perempuan tetap menjadi pemimpin dalam jualan dalam kategorinya. Warna yang dimiliki oleh skala klasik, menghapuskan sebarang umur dan sekatan gaya, memberi peluang kepada gadis untuk melengkapkan aksesori dan ensemble seperti jins dan kasut, dan pakaian pejabat, dan pakaian udara romantis dengan sandal yang elegan.

Ransel kulit 17

Ransel kulit 18

Beg galas kulit hijau

Beberapa sedozen warna hijau, salah satu yang diiktiraf dalam trend oleh trend pada tahun 2017, tidak dapat membantu mempengaruhi fesyen di dunia aksesori. Melengkapkan imej ransel hijau kulit wanita menarik perhatiannya, mengisyaratkan keunikan keperibadian pemiliknya. Model yang dibuat dalam warna hijau gelap tepu membuat imej elegan, membawa sentuhan mewah, dan warna pastel yang lembut sesuai untuk musim musim bunga musim panas. Dicat hijau, bahan kelihatan lebih halus, jika dihiasi dengan embossing atau menyerupai kulit reptilia.

Ransel kulit 19

Ransel kulit 20

Beg galas kulit biru

Universal untuk musim panas dan musim sejuk adalah beg galas kulit biru dan biru, yang boleh berpura-pura menjadi busur aksen yang bergaya. Model yang dibuat dalam warna ini kelihatan baik dengan monokrom gelap, dan dengan penyertaan belia yang cerah. Warna biru digabungkan dengan hiasan logam - rivet, aksesori asli, paku. Permintaan yang tinggi untuk gadis-gadis muda menggunakan beg galas selimut, diperbuat daripada kulit asli tulen. Dengan cara ini, lipit yang dibuat dengan benang warna yang berbeza, bertindak sebagai hiasan yang tidak remeh.

Ransel kulit 21

Ransel kulit 22

Beg galas kulit merah

Untuk membuat busur yang menakjubkan di ransel kulit berwarna merah dan merah jambu yang bergaya dengan sempurna sempurna. Warna ini dan warna tidak pernah keluar dari fesyen, kerana warna terang klasik menonjolkan sensualitas, dan pastel lembut - pada kerapuhan dan kewanitaan. Adalah sangat bermasalah untuk menulis aksesori yang perlu diberi perhatian dalam ensemble pejabat, tetapi mereka sangat diperlukan untuk menyelesaikan busur harian yang tidak formal dengan sentuhan cinta. Seperti dalam kes hijau, model merah kelihatan hebat dalam versi bersatu. Kelengkapan warna pilihan - emas.

Ransel kulit 23

Ransel kulit 24

Beg kulit putih

Kesederhanaan yang elegan, keserasian sejagat dengan warna ensemble, kekurangan keterbatasan gaya - ransel kulit putih wanita bersaiz sederhana boleh dianggap tiang mempunyai aksesori. Tidak dapat dinafikan bahawa model hitam dan coklat sangat diperlukan untuk banyak orang, tetapi beg plastik kulit yang paling bergaya adalah putih, dan persoalan menjaga penampilan yang ideal diselesaikan dengan bantuan serbet basah.

Ransel kulit 25

Ransel kulit 26

Beg galas putih, merah, hijau, biru, hitam atau coklat bukan sahaja cantik. Kualiti model yang anda suka (ketumpatan kulit, kebolehpercayaan jahitan dan aksesori, kekuatan tali) harus diberikan perhatian yang kurang dari kapasiti dan keupayaannya, kerana tujuan aksesori ini adalah untuk menekankan gaya pemiliknya dan tidak menimbulkan masalah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3