Posted on

biografi Sharon Stone

Biografi Sharon Stone adalah cerita yang menarik tentang bagaimana seorang wanita yang menawan, seorang pelakon dan model berbakat, membesar dari seorang gadis yang sederhana dan tenang, menggali ke arah sains kimia. Hari ini, Sharon meninggalkan podium model, tetapi, masih membintangi filem dan bertindak sebagai pengeluar.

Bagaimana Sharon menjadi akrilik?

Sharon Stone dilahirkan pada 10 Mac 1958 di Meadville, pada tahun 1975 dia lulus dari sekolah luar. Gadis itu sangat pintar, baik dibaca, tetapi penampilan menariknya tidak berbeza. Walaupun demikian, model dan pelakon masa depan, dengan ghairah sinematografi, selama beberapa tahun berdegil menemui imej seorang wanita yang cantik dan terkenal. Nasib memberi ganjaran kepada usahanya dengan kejayaan yang luar biasa. Tetapi tidak serta-merta. Selepas sekolah menengah, Sharon dimasukkan ke University of Pennsylvania di jabatan sastera dan seni halus, tetapi tidak pernah selesai - semasa latihan beliau memenangi pertandingan kecantikan, telah memeterai kontrak dengan agensi model dan berpindah dari bandar kelahirannya untuk menakluk Paris dan Milan.

Sebagai seorang pelakon Sharon membuat debutnya dalam filem "Kenangan Stardust" Woody Allen, tetapi popularitinya datang kemudian - selepas pelepasan filem "Basic Instinct."

Kehidupan peribadi Sharon Stone

Bintang itu telah berkahwin dua kali dan mempunyai 3 orang anak:

  • suami pertama pada tahun 1984 adalah penulis dan pengeluar Michael Greenburg;
  • yang kedua - naib presiden dan editor salah satu akhbar San Francisco Phil Bronstein. Pasangan ini diadopsi oleh Roan Joseph Bronstein, yang menjadi anak pertama modelnya;
  • selepas perceraian Sharon Stone mengadopsi dua lagi anak - Lairda Vonn dan Quinn Kelly Stone.

Sharon menderita keguguran sebelum mengambil anak lelaki pertama. Sayangnya, selebriti itu tidak pernah dapat melahirkan anaknya, tetapi anak angkat Sharon Stone sangat berterima kasih atas perasaan dan penjagaan ibunya yang hangat.

Gaya Sharon Stone, walaupun umurnya, masih muda, elegan dan feminin. Dia mampu membeli mini skirt, bikini terang, pakaian seksi, seluar kulit. Parameter Sharon Stone boleh dendam banyak wanita - bintang itu aktif terlibat dalam sukan, berjalan banyak, enggan angkat. Rahsia keindahan Sharon Stone adalah mudah - ia penuh dengan kehidupan, selain itu, pelakon tidak tajam dan gemuk, minum teh herba, tidak minum alkohol - semua ini menjadikan kulitnya lembut dan sosok - ideal.

By the way, Sharon Stone tidak biasa dengan pembedahan plastik - pembedahan ia menganggap berbahaya dan luar biasa.

biografi Sharon Stone1 biografi Sharon Stone2 biografi Sharon Stone3
biografi Sharon Stone4 biografi Sharon Stone5 biografi Sharon Stone6
biografi Sharon Stone7 biografi Sharon Stone8 biografi Sharon Stone9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =