Posted on

Skirt dengan bau - model yang paling bergaya untuk semua majlis

Rok dengan bau lagi menjadi bergaya. Model dibuat dalam bentuk yang sedikit diubahsuai dan dimodenkan, dengan unsur-unsur hiasan baru dan penemuan reka bentuk. Oleh itu, wanita fesyen boleh dengan mudah mengambil produk yang lurus atau meleleh ke selera anda.

Rok dengan bau 2017

Sejak popular musim bunga musim baru yang luar biasa telah memperoleh skirt bergaya dengan bau 2017. Potongan ini mempunyai banyak kelebihan, baik praktikal dan fesyen. Gaya-gaya ini diwakili oleh variasi seperti:

 • Ramai model yang dibakar, di mana bau dipasang pada tali pinggang dengan bantuan tali, praktikalnya tidak mempunyai grid dimensi yang ketat;
 • pada tahun 2017, skirt pantai dengan bau akan menjadi popular, serta model pejabat yang ketat;
 • menarik akan menjadi gaya “seluar”, dicirikan oleh panjang yang dipendekkan dan mewujudkan kesan pengubah;
 • imej romantis akan dibuat dengan bantuan kain nipis dan mengalir;
 • Sekali lagi, potongan trapezoid di pinggang tinggi akan menjadi sebenar – ini adalah trend musim, ia diperbuat dari kulit, denim dan kain pad yang lain.

skirt dengan bau 2017

Rok dengan bau 2017

skirt bergaya dengan bau 2017

Rok yang bergaya dengan bau

Musim ini, anda boleh perhatikan penyelesaian reka bentuk sedemikian, dengan bantuan skirt dengan aroma dibuat:

 1. Variasi yang bergaya bukan sahaja menjadi orang yang pernah bersinar di catwalks, tetapi mereka yang mencairkan unsur-unsur hiasan yang menarik, seperti tali panjang dan lebar. Dengan bantuan reka bentuk ini, adalah mustahil untuk mencipta produk di pinggang yang luas, yang menekankan kehalusannya atau anda boleh membuat busur hiasan dan knot.
 2. Bergaya akan menjadi gaya “seluar”, dihiasi dengan jalur menegak, yang secara berkesan akan memotong potongan.
 3. Sebenarnya skirt dengan bau pada tali, yang boleh nipis dan lebar, dihiasi dalam bentuk busur yang hebat.
 4. Model yang subur dan berkilat juga tidak kekal tanpa perhatian pereka fesyen, ia ditambah dengan unsur ganti, yang menambah udara dan kesan berat badan.

skirt bergaya dengan aroma

Rok yang bergaya dengan bau

skirt musim panas dengan aroma

Rok lurus dengan aroma

Elemen Zapashnoe dibezakan oleh misteri dan bahkan beberapa kegelisahan. Walau bagaimanapun, rok panjang lurus dengan aroma atau artikel yang mempunyai panjang midi adalah contoh ideal gaya pejabat. Bentuk “pensil” dengan unsur ganti dari pinggang boleh menjadi rahmat sebenar untuk seorang wanita perniagaan. Untuk beberapa sebab, mereka dipilih sebagai elemen kod pakaian yang ketat:

 • bahagian ganti mempelbagaikan imej itu sendiri;
 • Gaya yang ketat dan sedikit membosankan boleh dicairkan dengan pelekap dekoratif yang terang atau tali pinggang penetasan;
 • Pita-tali boleh diikat dengan pelbagai jenis knot dan busur;
 • sedikit boleh dihiasi dan memotongnya sendiri, melapisi pedalaman dengan kain berwarna terang atau kontras.

skirt lurus dengan aroma

Rok lurus dengan aroma

skirt bergaya dengan aroma

Jeans skirt dengan aroma

Denim adalah bahan yang sangat baik untuk membuat trapezoids, ia adalah sukar dan mengekalkan bentuknya dengan baik. Memandangkan potongan itu sekali lagi dalam fesyen, pereka terkemuka tidak gagal mengambil kesempatan ini dan telah membuat beberapa jenis trapezium denim, termasuk elemen ganti. Mereka dicirikan oleh butiran tersebut:

 • Model denim diikat dengan butang atau butang hiasan;
 • Rok Midi dengan bau mempunyai ritsleting, berbeza dengan fabrik;
 • produk kain kapas nipis sederhana “di bawah seluar jeans” – ini adalah trend musim panas yang baru. Mereka mengagumkan dengan kemeja-T yang longgar, diikat pada perut atau dengan lebar lebar panjang, dengan kemeja tanpa lengan;
 • dalam model tali pinggang tali pinggang denim nipis digunakan. Selalunya, produk tidak mempunyai pemprosesan yang lebih rendah daripada sendi sepanjang hem.

seluar jeans dengan bau

Jeans skirt dengan aroma

skirt musim panas dengan aroma

Skirt trapezoid dengan bau

Bentuk trapezium sekali lagi menjadi hit. Dalam bentuk trapezium, produk dari kain padat selalu tersembunyi, supaya mereka dapat dengan sempurna memegang bentuknya. Trapezoid skirt dengan bau mempunyai ciri-ciri tersendiri seperti:

 • Bahan ini kebanyakannya denim dan kapas padat;
 • elemen ganti diikat pada butang atau butang;
 • trapezium juga menggunakan tali pinggang penetasan;
 • Trapezium adalah elemen belia yang bergaya di almari pakaian, dengan sempurna digabungkan dengan blus pendek, puncak dan kaos;
 • Bagi gamut warna, skirt putih dengan bau atau varian warna yang terang sangat nyata;
 • banyak mini pemotongan ini dilengkapi dengan basikal pendek – ia adalah penghormatan kepada gaya sukan dan gaya tenis.

skirt trapezoid dengan bau

Skirt-seluar dengan bau

Penemuan bergaya musim ini adalah imej yang direka bentuk semula daripada seluar-transformer dari masa lalu. Imej fesyen menggabungkan beberapa ciri:

 • pinggang adalah ketinggian sederhana, panjang seluar pendek yang dipendekkan – di tengah-tengah shin atau di bawah lutut – memasuki fesyen;
 • bahagian ganti dalam kes ini hanya memainkan peranan hiasan, ia menghasilkan rupa siluet yang luar biasa dari bahagian depan, terutamanya potongan dibuat secara asimetrik;
 • menarik menjadi skirt bergaya dengan bau dengan permainan warna. Jalur membujur yang terang dengan warna yang berbeza membuat imej itu dimainkan dengan cara yang baru.

seluar skirt dengan bau

Rok pensil dengan aroma

Satu contoh gaya pejabat yang megah, dicairkan dengan kepingan piquancy – ia adalah skirt musim panas dengan aroma pakaian “pensil” gaya. Perincian sedemikian adalah idea yang remeh dan suka bermain dalam sekeping pakaian. Gaya pejabat memerlukan peraturan tertentu. Model mudah dan tegas “pensel sederhana” tidak akan bercanggah dengan mana-mana peraturan. Ia mempunyai ciri-ciri seperti:

 • mempunyai gelangsar tetap atau ular bijih, sehingga pertengahan panjang elemen menutup menutup dan memotongnya;
 • Sabuk dan tali pinggang jarang melengkapkan produk, kerana mereka boleh memecahkan kerangka siluet. Keratan itu muncul sebagai sebahagian imej yang paling berair.

pensil skirt dengan bau

Rok kulit dengan aroma

Model kulit telah menjadi sangat popular pada musim musim bunga musim panas. Kulit memberikan sebarang imej sedikit agresi dan kekakuan. Oleh itu, pereka pakaian wanita mula menghiasi produk dengan butiran feminin, seperti renda, baju tidur, rhinestones dan lipatan kain halus. Rok kulit hitam dengan aroma akan menjadi sangat popular pada musim gugur. Ia diwakili oleh variasi seperti:

 • Model lurus atau pendek, disesuaikan dengan trapezoid;
 • dilengkapi dengan pengikat pengancing yang hebat di pinggang;
 • sesetengah pereka bentuk dipotong dengan tali nipis yang nipis, yang ingin menyembunyikan agresif garis, tetapi menambah semacam kepelbagaian bentuk.

skirt kulit dengan aroma

Rok pantai dengan aroma

Fesyen untuk pareo pantai telah beransur-ansur menjadi satu perkara yang lalu. Sebagai kegemaran di catwalks, renda nipis atau skirt telus muncul dengan bau untuk pantai, yang boleh mempunyai apa-apa panjang. Ini adalah alternatif yang sangat baik untuk pareo, dalam model sedemikian boleh pergi langsung dari pantai ke bandar atau melawat kafe dan tidak kelihatan tidak masuk akal pada masa yang sama. Produk mencirikan ciri-ciri tersebut:

 • diperbuat daripada kain yang telus dan nipis, dilengkapi dengan povyubnikom lut nipis, yang tidak bergerak pergerakan dan tidak menimbang imej;
 • skirt pantai dengan aroma yang terikat pada pinggang, yang dipasang dengan selamat di pinggang;
 • boleh menjadi kedua-dua warna terang, dan monokrom, dengan corak dan tanpa mereka. Mereka dipilih dengan nada untuk baju renang, tetapi juga boleh bermain dengan baik.

skirt pantai dengan aroma

Skirt dengan aroma untuk lemak

Gadis saiz “tambah” memilih model mereka pada model seperti skirt dengan bau untuk wanita gemuk. Hal ini terutama berlaku untuk corak terapung, di mana dengan bantuan elemen cadangan anda dapat menyesuaikan ukuran pada tali pinggang. Produk mempunyai kelebihan seperti:

 • dengan sempurna menekankan garis pinggang dan membuat perbezaan yang perlu antara pinggang dan pinggul;
 • elemen yang lebih dalam, semakin banyak masalah seperti model yang dapat diselesaikan, terutamanya jika ia tidak diperbaiki dengan butang tetapi diikat dengan ikat pinggang;
 • tali pinggang panjang melakukan beberapa fungsi sekaligus. Ia membawa fungsi hiasan, ia boleh diikat dengan pelbagai knot atau busur. Dibungkus beberapa kali, ia menghasilkan kesan pinggang tinggi yang mempersempit secara visual siluet. Sabuk panjang, terikat dengan satu simpul dan dilancarkan ke bawah, secara visual memanjangkan siluet.

skirt dengan bau untuk lengkap

Dengan apa yang memakai skirt dengan bau?

Item almari pakaian yang serba boleh ialah skirt dengan bau, dengan bantuannya, anda boleh membuat banyak imej, dari ketat dan perniagaan, kepada cahaya yang berfikiran dan romantis:

 1. Barang-barang yang panjang boleh dipakai dengan tunik, membuat imej dalam gaya bokho atau dengan kemeja-T dan kasut dalam gaya kasual.
 2. Trapez yang pendek sempurna digabungkan dengan sandal pada platform, kasut sukan dan sandal pada gelangsar nipis.
 3. Rok matahari dengan bau dengan pinggang tinggi digabungkan sempurna dengan puncak pendek, blaus klasik nipis dan puncak tangki.
 4. Model pemotongan langsung adalah pakaian pejabat yang sangat baik, mereka tidak bercanggah dengan peraturan kod berpakaian, mereka boleh dipakai dengan kasut klasik pada sandal, dengan sandal dengan jari kaki tertutup.

dengan apa yang memakai skirt dengan bau

Busut bergaya dalam skirt dengan bau

skirt bergaya dengan aroma

Rok panjang dengan bau

Ruang untuk imaginasi pereka adalah skirt di lantai dengan bau. Ia mempunyai ciri-ciri seperti:

 1. Ia tidak perlu ringkas dan mudah. Model lilin halus yang meluap kelihatan sangat menakjubkan. Rok Maxi dengan bau seolah-olah dicipta untuk malam-malam hangat dengan angin angin.
 2. Pada musim baru, para pereka menarik perhatian kepada model yang terbakar dengan baji, panjang lantai. Unsur zapushny di dalamnya diperbetulkan oleh sabuk pinggang yang panjang dan lebar, yang jika dikehendaki dapat dibalut pinggang dalam beberapa lilitan, menghasilkan kesan sampingan dan menekankan kehalusan bentuk dan lengkung garis siluet.

skirt panjang dengan bau

Rok panjang dengan bau

skirt

Rok pendek dengan aroma

Gaya girlish, flirtatious adalah skirt musim panas dengan aroma yang mempunyai panjang mini. Dia dicirikan oleh perbezaan sedemikian:

 • dibina mengikut corak trapezium, di mana butang, butang countersunk atau pita hiasan yang panjang bertindak sebagai pengikat;
 • tumpang tindih dilindungi sedemikian rupa sehingga terdapat hanya sedikit kelenturan yang telanjang;
 • Mereka diperbuat daripada kapas padat, linen atau bulu halus untuk musim luruh;
 • gaya baru yang menarik dari denim dengan unsur-unsur kasar, seperti hem yang tidak dirawat;
 • pada musim panas yang baru, almari pakaian seperti skirt mini dengan bau lebih baik dipakai dengan sandal dan balang pada satu-satunya traktor besar atau dengan sandal pada satu tapak rata dengan gunting tipis. Bahagian atas ensemble ini dapat menjadi T-shirt atau T-shirt pendek.

skirt pendek dengan bau

Rok pendek dengan aroma

skirt musim panas dengan aroma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 31 =