Posted on

kasut dari rianna

Siapa yang tidak mahu mempunyai kasut dari penyanyi, pereka fesyen, ikon gaya Rihanna? Sudah tentu, setiap fashionista ingin menambah koleksi kasutnya dengan model unik ini, terutamanya memandangkan mereka menjadi pekerjaan pertamanya sebagai pengarah kreatif jenama wanita jenama Puma.

Semua tentang kasut oleh Rihanna untuk Puma Suede

Oleh itu, dalam koleksi musim panas musim panas 2016, dunia melihat kasut sukan dari penyanyi terkenal. Dalam karyanya, Rihanna mencampurkan model legenda Puma Suede dengan nota pemberontakan dan punk. Dengan cara ini, buat pertama kali dicirikan oleh permukaan atas suede, bersuara, dan juga semulajadi bahan semulajadi, berkat sirkulasi udara yang ideal dipastikan.

Ciri utama kebaruan ini ialah reka bentuk eksklusif, serta kemudahan bentuk. Puma creeper menjadi mungkin terima kasih kepada inspirasi gaya punk rock New York. Di samping itu, buat masa ini ia masih merupakan model pertama kasut dari Rihanna dan jenama Fenty.

Bercakap dengan lebih terperinci mengenai kasut, mereka dilengkapi dengan satu-satunya getah kasar, lidah dan tumit penjahat dihiasi dengan logo emas Puma Fenty, dan di sisi dan di belakang kasut terdapat label Puma.

Punggung kasut larian dilengkapi dengan pad tambahan yang melakukan beberapa fungsi: ia meningkatkan kekuatan produk, melindungi jahitan belakang, dan juga memperbaiki kaki. Bahan suede semulajadi memberikan keselesaan kaki wanita dan bertanggungjawab untuk kelangsungan anatomi kaki. Outsole poliuretana dengan profil tinggi menyediakan penebat terma dan melindungi kaki apabila berjalan.

Perkara yang paling menarik ialah pertunjukan koleksi sulung Rihanna berlaku pada pertengahan bulan Februari, dan di podium, imej-imej sukan diwakili oleh model-model terkenal seperti Naomi Campbell dan Susie Menkes. Tidak mustahil untuk tidak gembira untuk penyanyi – hasil kerjasama dengan Puma ternyata sangat berjaya.

kasut dari rihanna1 kasut dari rihanna2 kasut dari rihanna3
kasut dari rihanna4 kasut dari rihanna5 kasut dari rihanna6
kasut dari rihanna7 kasut dari rihanna8 kasut dari rihanna9

b8c 730 ae3 df2 17f 430 939 e1a 974 c08 35b 958 38a 82f 48c bb6 909 136 4c2 ac3 491 1a0 34c c7f f4d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *