Posted on

Biografi Vyacheslav Zaitsev

Vyacheslav Zaitsev menjadi presiden Moscow Fashion House pada tahun 1988, dan hari ini nama seorang pereka yang terkenal terkenal di seluruh dunia. Rumah fesyen Vyacheslav Zaitsev adalah tempat di mana pakaian tidak dilahirkan, karya-karya sebenar dicipta di sini, tidak hanya mempunyai estetika tetapi juga nilai artistik tinggi.

Contents

Biografi tuan

Biografi Vyacheslav Zaitsev – kisah kejayaan keperibadian yang luar biasa dan tidak biasa, seorang lelaki yang menemui makna kehidupan dalam pencarian berterusan dan penciptaan yang indah.

Vyacheslav Zaitsev dilahirkan di Moscow, di bandar Ivanovo pada tahun 1938. Beliau mendapat keistimewaan artis desain tekstil di Kimia dan Teknologi College, dan selepas itu – khusus perancang artis di Institut Tekstil Moscow. Vyacheslav Mikhailovich memulakan kerjaya rekaannya pada tahun 1962 di bandar Babushkin, sebagai pengarah artistik Kilang Garments Eksperimental dan Teknikal. Tetapi untuk masa yang lama tidak ditangguhkan, sudah tiga tahun kemudian, mengetuai All-Union House of Clothes di Kuznetsk.

Dalam tempoh ini terdapat satu mesyuarat dengan pereka fesyen Pierre Cardin, Guy Lyaroshem dan Marc Bohan, yang sangat dipengaruhi kerja masa depannya. Zaitsev mula bekerja bersungguh-sungguh untuk mereka bentuk koleksi mereka sendiri untuk persembahan di luar negara, tidak lupa tentang industri ringan dalam negeri dengan mencipta pakaian untuk teater Moscow, filem dan imej pentas untuk penghibur. Iaitu Zaitsev mempunyai penghormatan pada tahun 1980, meletakkan delegasi Soviet atlet di Sukan Olimpik di Moscow.

Zaitsev menjadi pengarah seni Fashion House di Moscow dan mengasaskan Teater Fesyennya sendiri. Dari masa ini hingga sekarang, pereka Vyacheslav Zaitsev terlibat dalam penciptaan dan paparan koleksi pengarang, yang selalu menjadi salah satu peristiwa yang paling jelas dan dijangka minggu fesyen.

Kanak-kanak dan cucu Vyacheslav Zaitsev – kesinambungan hidup sepanjang hidup. Anak lelaki Yegor dan cucu Marousia Zaitseva menyampaikan koleksi mereka pada awal 2012 di Minggu Fesyen Moscow. Untuk Marousi ia adalah kerja debut. Sejak zaman keluarga Zaitsev dapat dipertimbangkan secara rasmi dinasti pereka yang telah ditetapkan.

Pada tahun 2012, Vyacheslav Mikhailovich menyambut ulang tahun ke-30 rumah fesyennya dan ulang tahun ke-setengah aktiviti kreatif.

Aktiviti Rumah Fesyen Vyacheslav Zaitsev

Rumah fesyen menjadi asas untuk penciptaan Teater Fesyen Vyacheslav Zaitsev. Idea utama adalah untuk menunjukkan koleksi dalam bentuk persembahan muzik. Lawatan teater ini telah berjaya di seluruh dunia selama beberapa dekad. Terima kasih kepada kreativiti Zaitsev bahawa industri fesyen domestik telah mencapai tahap antarabangsa.

Makmal fesyen, yang dicipta oleh Zaitsev, adalah sebuah institusi pendidikan bukan kerajaan yang telah memberikan fesyen dunia kepada banyak pereka berbakat, profesional profesional kerajinan mereka.

Sekolah model oleh Vyacheslav Zaitsev, nama yang lebih tepat Studio sekolah Teater Fesyen diasaskan kemudian – sudah dalam 90-an. Dalam modelnya yang direkrut untuk mengambil bahagian dalam Teater Fesyen. Sekolah ini sangat popular di kalangan mereka yang ingin menjadi model hari ini. Ia mempunyai falsafah pengajaran sendiri, keperluan yang ketat untuk model masa depan, tetapi juga tahap pendidikan tertinggi. Hanya graduan Sekolah Model Vyacheslav Zaitsev memperlihatkan pakaian haute couture pada catwalk domestik.

Biografi Vyacheslav Zaitsev

Semua aspek bakat

Kreativiti Vyacheslav Zaitsev tidak terhad kepada penciptaan koleksi pakaian bergaya. Bakatnya menampakkan dirinya dalam lukisan: pameran karya-karyanya telah berulang kali diadakan di Amerika Syarikat dan Eropah, dan Galeri Negeri Tretyakov bahkan termasuk beberapa karya seorang pereka berbakat dalam pamerannya.

Pereka dunia yang terkenal sedang berusaha keras untuk membangunkan industri fesyen di negara kita, membantu pereka dan seniman muda mencapai ketinggian kemahiran untuk mewakili Rusia dalam dunia fesyen antarabangsa.

1fa 539 a53 418 9a6 759 71e 220 c7f 1ed 8c7 42b e77 4a3 6e1 ed4 ca3 747 b5f ef3 728 559 1c8 c2b 945

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *