Posted on

Perfume Lacoste Wanita

Minyak wangi wanita Perancis, Lacoste, yang memberikan penerangan tentang wangian itu dengan keyakinan yang tidak terkawal, memenangi cintakan banyak wanita yang membuat mereka menjadi sebahagian daripada imej mereka. Parfum ini menyegarkan, menyegarkan, menyapu semua halangan kepada pemiliknya. Minyak wangi wanita baru Lacoste, gambar yang hanya muncul dalam pengumuman, segera menjadi objek wanita yang sehat. Apa-apa kebaharuan Lacoste adalah minyak wangi wanita dengan daya tarikan dan watak individu, meresap dengan kebebasan, tenaga dan penghalusan.

Parfum Lacoste mencurahkan femme dari Lacoste

Steady, tetapi benar-benar tidak mencerminkan minyak wangi wanita Lacoste Lacoste mencurahkan femme mempunyai wangian yang mengesankan, menawan dan menarik. Gadis yang memberi keutamaan kepada minyak wangi ini boleh dipanggil sebagai model sikap positif terhadap kehidupan. Di dalamnya tidak ada satu pun petunjuk keinginan untuk ditakluki atau menguasai orang lain. Ketulusan, semangat, keterbukaan – dari kehidupan seseorang mesti mengambil yang terbaik:

 • nota atas: freesia ungu, lada Jamaican;
 • nota tengah: Bunga Raya, Jasmine, Muscat, Heliotrope, Bulgarian Rose;
 • nota asas: cendana, cedar Himalayan, kulit.

lacoste1 perfume wanita

Perfume Eau De Lacoste oleh Lacoste

Keghairahan halus, keanggunan istimewa, santai dan selesa romantis dimiliki oleh minyak wangi wanita “Lakoste” dari siri klasik Eau De Lacoste 2013, yang menjadi aroma tandatangan rumah fesyen. Minyak wangi ini dikaitkan dengan sensasi yang menyenangkan dari sentuhan katun lembut kapas putih, dengan kesegaran kain katun, dari mana kemeja polo berjenama dan mudah dikenali yang telah menjadi lambang Lacoste syarikat. Eau De Lacoste – minyak wangi wanita, yang dipanggil “Lacoste White” atau “Lacoste White” kerana reka bentuk botol yang sesuai:

 • nota atas: bergamot, mandarin, nanas;
 • nota tengah: jasmine sambac, daun nanas, warna oren;
 • nota asas: Cendana, vanila, vetiver, balsam Peru.

lacoste2 perfume wanita

Perfume Eau de Lacoste Sensuelle dari Lacoste

Pada tahun 2013, rumah fesyen penyokongnya Lacoste gembira dengan aroma baru yang menarik, yang segera menjadi popular. Haruman wanita “Lacoste” Eau de Lacoste Sensuelle (hitam, seperti yang dipanggil) adalah sesuai untuk kegunaan harian, kerana mereka mencipta sensasi yang tidak dapat dijelaskan para gadis yang menghampiri cuti riang. Pencipta berjaya membawa lebih banyak keghairahan, gula-gula manis kepada komposisi minyak wangi. Ini jelas membayangkan dan botol itu sendiri adalah warna hitam-ungu tepu. Tambahan tambahan kepada imej petang:

 • nota atas: currant hitam, lada merah jambu;
 • nota tengah: gladiolus, rose, kacang manis;
 • nota asas: ambar, nougat.

Lacoste Perfume Wanita3

Perfume Lacoste Toch of Spring dari Lacoste

Haruman Lacoste Touch of Spring benar-benar bernafas udara musim semi yang segar, perwujudan kehidupan yang menghidupkan semula selepas musim sejuk yang panjang. Dia panas, mengundang, menyegarkan. Perfume dikeluarkan oleh Lacoste pada tahun 2007, tetapi masih popular pada hari ini. Jejak Lacoste Aroma aroma dari Spring secara sukarela membuatkan anda terbenam ke dalam dunia pembukaan tunas. Minyak wangi memberikan pemiliknya sebuah lautan emosi segar, bersorak, bertenaga:

 • nota atas: bunga quince;
 • nota tengah: air lily, osmanthus;
 • nota asas: tuan rumah, kasturi, cendana.

lacoste4 perfume wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 86