Posted on

Indigo misteri – apa warna itu, dan mengapa begitu menarik untuk perempuan dan wanita dari semua peringkat umur? Latar belakang spektrum biru-ungu ini merujuk kepada kompleks, jadi sfera gaya aplikasinya agak terbatas. Tetapi jika gabungan indigo dalam pakaian dilakukan dengan betul, warna itu kelihatan sangat bergaya, menjadikannya gambar yang bergaya! Siapa yang akan menghadapi naungan ini, dan bagaimana menggabungkannya dengan warna lain?

Warna indigo adalah apa Warna indigo adalah what2 Warna indigo adalah what3

Kepada siapa naungan indigo?

Warna indigo gelap yang gelap atau lut sinar membolehkan anda kelihatan elegan dan mulia walaupun dalam pakaian yang paling mudah. Selalunya, pereka perang menggunakan warna ini sewaktu pakaian jahitan, dan tidak hairanlah, kerana pakaian indigo dengan panjang lantai pada mana-mana gadis kelihatan luar biasa! Bagaimanapun, stylists memberi amaran kepada blondes bahawa teduh ini boleh menjadikan warna kulit sejuk, dan imej itu sendiri berat. Tetapi wanita yang berusia tiga puluh tahun, anda tidak boleh risau. Oleh kerana warna biru-ungu gelap, kemunculan wanita matang disajikan dalam cahaya yang paling menguntungkan, menyegarkan kulit dan menekankan keanggunan. Ia berkemungkinan bahawa ini adalah kerana hakikat bahawa kepentingan warna indigo masih menyebabkan kontroversi dalam persekitaran saintifik. Sesetengah menganggapnya penjelmaan kuasa dunia, yang lain menerangkan asal kosmik, sementara yang lain hanya menikmati kedalamannya, cuba mempelbagaikan almari pakaian mereka sendiri.

Warna indigo adalah apa Warna indigo adalah what5 Warna indigo adalah apa

Gabungan warna yang berjaya

Nama indian blue menerangkan asal-usul warna ini. Beberapa abad yang lalu, petani India yang diekstrak dari tumbuhan indigo, pewarna biru-ungu, yang digunakan untuk mewarnai kain, kulit, barangan isi rumah. Kemudian, pewarna indigo digunakan untuk mewarna seluar dalam warna tradisional. Dan hari ini ia telah menjadi sangat mandiri sehingga tidak memerlukan kombinasi warna tambahan. Dalam kebanyakan kes aksesori memainkan peranan aksen. Tetapi tanpa mereka, saman perniagaan yang bijak tetapi sangat elegan akan kelihatan hebat.

Tetapi kanak-kanak perempuan moden tidak selalu suka gaya monokrom, jadi ia bernilai mengetahui warna-warna mana yang berjaya digabungkan dengan indigo untuk mengembangkan pelbagai eksperimen fesyen. Sekiranya imej pejabat terlalu banyak dengan aksen yang terang tidak selalu sesuai, maka setiap hari dari ini hanya akan memberi manfaat. Apakah warna indigo dalam pakaian? Pasangan warna yang sangat baik adalah warna biru, merah dan hijau yang kaya. Jangan lupa bahawa imej yang menarik itu memerlukan pertimbangan yang teliti setiap detail, kerana anda tidak boleh larut dalam keramaian!

Warna indigo adalah apa Warna indigo adalah apa Warna indigo adalah what9

Kombinasi warna indigo yang lebih berani dapat diperoleh dengan mencairkannya dengan nada raspberry, burgundy, kuning, biru, oranye dan hijau muda. Dan dari hitam sebagai penata tambahan disyorkan untuk menahan diri, kerana gabungan ini menjadikan imej itu terlalu berat dan terlalu kaku, ketat. Apa yang tidak boleh dikatakan mengenai warna putih, yang menghairankan menyegarkan dan sesuai untuk mewujudkan busur harian.

Restraint, penjimatan, luar biasa, mewah, percintaan – shade mulia ini membantu untuk mendedahkan misteri imej petang, buat haluan menarik untuk pejabat dan output harian, dan juga untuk menunjukkan betapa seriusnya niat pada tarikh yang romantis. Belajar untuk menggunakan kelebihan yang memberikan indigo warna, dan busur anda akan sentiasa menjadi sangat menarik!

Warna indigo adalah apa yang 10 Warna indigo adalah apa11 Warna indigo adalah what12
Warna indigo adalah apa13 Warna indigo adalah apa14 Warna indigo adalah apa yang 15
Warna indigo adalah apa yang 16 Warna indigo adalah apa17 Warna indigo adalah apa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 52