Posted on

vynuogių sėklų aliejus

Kosmetikos aliejus iš vynuogių sėklų yra vienas iš populiariausių kosmetologijoje. Jo naudojimas vynuogių aliejaus rasta beveik visam kūnui. Jis naudojamas veido ir kūno odai, plaukams ir blakstienoms prižiūrėti. Labiau naudinga kosmetologijoje naudoti šalto spaudimo vynuogių sėklų aliejų. Pirkti tai nėra sunku, jis parduodamas beveik kiekvienoje vaistinėje ir jo kaina nėra didelė. Apsvarstykite vynuogių sėklų aliejaus naudojimo būdus kiekvienu atveju.

Braškės aliejus blakstienoms

aliejus savo sudėtimi labai artimas migdolų aliejumi sudėtis, labai daug vitamino E. Jeigu geriate vynuogių aliejaus per dieną šaukštą, jis apims kasdien reikalavimas vitamino E. Vynuogių kauliukų aliejus yra labai naudinga įdėti į blakstienas, nes tai prisideda prie jų augimo ir puiki išvaizda. Nuolat naudojant blakstienas pastebimai išsiplės ir atrodys sveikiau. Galite pasirinkti vynuogių sėklų aliejų tiek šaltuoju, tiek karštu presu. Bet daugiau naudingos savybės yra aliejus yra šalto spaudimo.

Vynuogių sėklų aliejus odai

Vaisių sėklų aliejus kosmetologijoje yra naudojamas gana aktyviai. Jis gerai absorbuojamas ir tinka sausai, riebi ir sumaišytoje odoje. Jis dažnai naudojamas su amžiumi susijusi kosmetika. Kosmetikos aliejus Vynuogių sėklų linkęs sumažinti saloobrazovaniya ir šiek tiek sutraukia poras, be jų užsikimšimo. Tai taip pat teigiamai veikia bendrą veido odos ir jos tono išvaizdą.

Vynuogių sėklų aliejaus naudojimo nuorodos:

  • riebi ar problemiška veido oda;
  • įvairių tipų dermatitas ir spuogai paveikta oda;
  • gerai padeda susidoroti su odos nudegimu;
  • mažos mėlynės ar opos ant odos, nudegimai ar gabalai;
  • senėjanti oda;
  • celiulitas.

Aliejus gali būti naudojamas drėkinimui arba veido odos valymui. Naudojant aliejų, dekoratyvinę kosmetiką galima pašalinti gerai nuo veido, ją galima naudoti vietoj kremo. Užpilkite šiek tiek aliejaus prie odos ir masažuojate, galite atlikti nuolatinius masažus.
Aliejaus tekstūra yra labai lengva, ji gali būti naudojama ant odos aplink akis vietoj kremo ar gelio. Jei jums reikia eiti į išorę ir perteklinis blizgesys trukdo, tiesiog patrinkite perteklinį aliejų su servetėlėmis.

Dėl odos išblukimo vynuogių sėklų aliejus gali būti sumaišytas su riebiu ir maistingesniu aliejumi. Tuo tikslu tinka žojoba, avokadas ar kviečių gemalų aliejus. Jūs galite sumaišyti skirtingus aliejus tokiomis pačiomis proporcijomis, galite šiek tiek išbandyti ir pasirinkti patogų nuoseklumą atskirai.

Vynuogių sėklų aliejus gali būti naudojamas krūtinėje. Užtepkite aliejų dekoltėje su masažo judesiais. Galite padaryti masažą, kad padidintumėte krūtį ir padidintumėte bendrą odos toną šioje srityje.

Kaukės iš vynuogių sėklų aliejaus

vynuogių sėklų eterinis aliejus

Eterinis aliejus iš vynuogių sėklų turi antioksidacines savybes, turi priešuždegiminį poveikį. Labai naudinga periodiškai kurti kaukes iš vynuogių sėklų aliejaus. Štai keletas būdų paruošti šias kaukes:

  • lygiomis dalimis sumaišykite vynuogių sėklų aliejų ir migdolų aliejų. Sumaišykite šio mišinio servetėle ir padėkite ant veido. Laikykite šią kaukę 20-25 minučių, tada nuplaukite šiltu vandeniu su medvilnine juostele;
  • susidoroti su raukšlėmis aplink akis gali būti taip: sumaišykite vynuogių sėklų aliejus su avokadų aliejumi, pridėti keletą lašų eterinių aliejų rožių, sandalmedžio, Neroli. Aliejai yra paimami lygiomis dalimis (pakankamai užtepti vieną šaukštą). Šis mišinys turi sutepti odą aplink akis du kartus per dieną;
  • sumaišykite vynuogių sėklų aliejų su jojobos aliejumi arba kviečių gemalais. Taikyti ploną sluoksnį ant veido ir masažuoti, tada palikite 20 minučių.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1