Inai putih untuk mehendi | proektdem.com

Inai putih untuk mehendi

henna putih untuk mehendi

Lukisan pada kulit dengan pasta semulajadi dari henna digunakan untuk diamalkan hanya di negara-negara eksotik, sebagai peraturan, lukisan tersebut telah digunakan untuk majlis perkahwinan. Dari masa ke masa, cara yang menakjubkan untuk menghiasi badan telah menjadi terkenal di mana-mana. Selain itu, ia telah mengalami beberapa perubahan, khususnya, spektrum warna bahan yang digunakan telah berkembang. Dan jika warna hitam, coklat, merah dan lain-lain warna henna tidak terlalu mengagumkan untuk wanita, pacar putih untuk mehendi dengan cepat mendapat kedudukan utama, terutama di antara yang bertuah yang akan berkahwin.

Apa warna henna untuk mehendi?

Mana-mana wanita yang pernah melihat henna semulajadi, memahami bahawa produk ini tidak mungkin berwarna putih. Inai ini adalah serbuk dari rumput kering, apabila diencerkan dengan air, jisimnya mempunyai naungan hijau yang kotor.

Oleh itu, bahan yang dipersoalkan bukan sahaja tidak berasaskan henna, tetapi secara umumnya ia tidak. Ia adalah cat berdasarkan akrilik, yang dipanggil glitter.

Cara menggunakan henna putih untuk mehendi?

Perhiasan akrilik untuk mencipta corak dihasilkan dalam balang bulat, botol dan kon yang panjang dengan ujung tajam.

Dalam kes pertama, tatu sementara digunakan oleh berus dengan ketebalan yang berlainan (mengikut lakaran), yang boleh dimasukkan ke dalam set untuk mehendi atau dibeli secara berasingan.

Cone adalah mudah dalam lukisan itu boleh dilakukan tanpa peranti tambahan - ia cukup untuk memotong hujung tiub dan meneruskan lukisan. Jika dikehendaki, anda boleh menggunakan kon dari atas dan gunakan cat akrilik dengan berus.

Berapa banyak lukisan henna putih untuk mehendi?

Memandangkan bahawa henna putih hanya bersinar, tatu sementara sedemikian sangat singkat.

Oleh sebab asas akrilik, lukisan itu, tentu saja, tidak dibersihkan di bawah air yang mengalir, tetapi ia boleh dengan mudah dikeluarkan dengan sedikit mengelapnya. Hayat perkhidmatan warna henna putih adalah dari 2 jam hingga 2 hari, bergantung kepada penjagaan kulit semasa tempoh stoking tatu.

Mengapa mehendi putih mehendi dibasuh cepat?

Henna semulajadi biasa mempunyai ciri pewarna yang tinggi, terutamanya apabila digunakan pada tisu keratinized (tapak kaki, rambut, telapak tangan, kuku). Ia menembusi lapisan atas epidermis dan pigmennya menjadi warna oren berwarna coklat atau terang.

Tetapi hakikatnya adalah bahawa cat akrilik yang dimaksudkan tidak mengandungi henna sama sekali, jadi imej itu tetap hanya pada permukaan kulit, tanpa warna.

henna putih untuk mehendi 1 henna putih untuk mehendi 2 henna putih untuk mehendi 3
henna putih untuk mehendi 4 henna putih untuk mehendi 5 henna putih untuk mehendi 6
henna putih untuk mehendi 7 henna putih untuk mehendi 8 henna putih untuk mehendi 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: