Posted on

Jari bukaan terbuka

Salah satu yang menakjubkan dan pada masa yang sama cukup mudah dalam pilihan reka bentuk sesuai kedua-dua sebagai cuti, dan gaya rambut setiap hari adalah halus, atau seperti yang dikenali, renda tocang.

Apa yang mengasah kain kancing?

Di bawah tenunan tenunan terbuka difahami seperti plaiting sebuah kening yang dari mana ia memisahkan untai berasingan yang dikeluarkan untuk mencipta corak tertentu.

Kelebihan Kerawang tocang adalah bahawa mereka sedang mengekori rambut hampir mana-mana panjang, dari yang agak singkat (sehingga ke bahu) hingga panjang, rambut dan memberikan jumlah tambahan.

Terdapat banyak skema untuk mengepakkan tali janggut seperti itu, yang utama antara yang berikut:

 1. Pilihan klasik adalah untuk membuat helai individu apabila menjalin palang-pukulan.
 2. Simpulan laut - sejenis tenunan berasaskan kancing empat helai, jenis macrame.
 3. Spit-caterpillar - dibentuk oleh penciptaan pautan bujur, seperti rantai anchor.
 4. Scythe - apabila braids dibengkokkan dengan cara yang biasa, engsel, yang mana corak terbentuk, hanya diregangkan di satu sisi. Variasi ini digunakan secara meluas apabila mencipta pelbagai corak dan warna dari rambut berdasarkan pada kancing renda.

Bagaimana cara menenunkan renda renda?

Skim tujahan tenunan:

 1. Kami menyikat rambut kami dan mula menenun pigtail biasa paku, cukup bebas, tidak ketat. Pada rambut yang keras dan nakal, anda boleh menggunakan mousse atau busa terlebih dahulu.
 2. Selepas dua atau tiga tenunan, kami mengeluarkan sebahagian daripada helai helai, memberikan kelantangan dan rupa yang dikehendaki. Anda boleh tarik helai dari satu atau kedua belah jari, bergantung pada hasil yang dikehendaki.
 3. Kutang itu ditambahkan ke hujung dengan cara yang sama dan akhirnya tetap.

Hairstyles dengan braak tracery

Kancing jalinan terbuka boleh dikepalukan dengan sendirinya, dan membuat gaya rambut berdasarkannya:

 1. Di tebal, rambut panjang Kerawang tocang menenun sering tidak dari tengah-tengah kepala, dan dua tocang dari kuil-kuil, secara beransur-ansur mengambil lembar dan perhubungan dalam tocang biasa di belakang kepala, atau dalam beberapa kumpulan.
 2. Selain itu, pada rambut panjang, varian dengan menjatuhkan sabit asimetri secara berkesan kelihatan.
 3. Varian yang popular dari gaya rambut adalah meletakkan tirai selesai dalam bentuk bunga atau karangan bunga, yang diperbaiki dengan "tidak kelihatan". Dalam kes ini, apabila menganyam, lebih baik meregangkan helai hanya pada satu sisi kuncir.
 4. Pada rambut pendek, spit-bang kelihatan baik, apabila satu mengepang ditenun dengan rambut longgar. Tidak kurang bagus adalah pilihan gaya rambut gaya Yunani, dengan mengasah, mengepul di sekitar kepala.
Lace braids dari hair 1 Jari kerja terbuka dari rambut 2 tracery braids from hair 3
Lace braids dari hair 4 tracery braids from hair 5 Jari kerja terbuka dari rambut 6
jahitan terbuka dari rambut 7 Lace braids dari hair 8 Lace braids dari hair 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 67