Posted on

Gemini putih dengan kelenjar tiroid

Rawatan kelenjar tiroid hari ini diamalkan terutamanya dengan bantuan ubat hormon, yang diketahui mengganggu proses semula jadi dalam tubuh manusia dan menyebabkan gangguan dalam kerja pelbagai sistem badan. Walau bagaimanapun, lebih ramai orang enggan mengambil ubat hormon, terutamanya jika ia melibatkan rawatan penyakit kelenjar tiroid pada peringkat awal. Selalunya, ubat utama yang digunakan adalah topi darah putih.

Permohonan kayu hitam kapas

Menjawab soalan tentang apa yang merawat cinquefoil putih, perlu diperhatikan keberkesanannya untuk memulihkan kerja banyak sistem badan:

 • endokrin;
 • kardiovaskular;
 • kebal;
 • pencernaan.

Selain itu, cobweb menunjukkan pembersihnya dengan sempurna, menghilangkan toksin, sanga dan juga radiasi dari badan. Tumbuhan ini adalah antiseptik yang berkesan dan menyembuhkan pelbagai jenis lesi kulit.

Catheter dengan kelenjar tiroid

Rawatan shchitovidki pappus putih diamalkan dalam perubatan rasmi baru-baru ini. Kebanyakan doktor masih memberi preskripsi pesakit seperti triiodothyronine, mercazolil, levothyroxine dan lain-lain. Dan dalam kes yang paling terabaikan, operasi dilakukan, yang dalam 10% kes menjadikan pesakit kurang upaya.

Walau bagaimanapun, kulit petrocyte dianggap lebih dan lebih semulajadi, sebagai alat optimum untuk merawat penyakit tiroid. Pesakit diberi warna alkohol di loji ini.

Berwarna cirit-biri putih cinquefoil

Resipi kapas putih dengan kelenjar tiroid agak mudah, dan mempunyai kemahiran tertentu, anda boleh menyiapkan diri anda sendiri. Oleh itu, tidak perlu membelanjakan wang untuk ubat dari farmasi.

Sudah tentu, untuk penyediaan tinctures, adalah perlu, pertama sekali, tumbuhan sendiri, atau akarnya, yang perlu disediakan terlebih dahulu, mengumpul dan mengeringkannya. Penyediaan ini terdiri daripada langkah-langkah berikut:

 1. 50 gram akar kayu manis putih isi 500 ml alkohol.
 2. Tutup piring dengan tudung yang tebal dan bertegun di tempat yang gelap selama tiga minggu.
 3. Langkau cecair yang terhasil melalui beberapa lapisan kasa 3-4 kali.

Kemasukan alkohol berwarna cinquefoil putih dengan kelenjar tiroid

Berwarna diambil dengan 30 tetes, dicairkan dalam 150 ml air, tiga kali sehari selama 30 minit sebelum makan. Kursus rawatan berlangsung selama 30 hari, dan kemudian, sekiranya perlu untuk meneruskan rawatan, anda perlu berehat dalam seminggu, dan anda boleh mengulangi perjalanan mengambil warna.

Berwarna cinquefoil putih di atas air

Terdapat keadaan apabila pengambilan alkohol dilarang kepada pesakit dalam apa jua bentuk, walaupun ia adalah ubat perubatan alkohol. Atau kita bercakap mengenai rawatan seorang kanak-kanak. Dalam kes ini, adalah mustahil untuk menegaskan waterbrush di atas air. Untuk melakukan ini, anda perlukan:

 1. Sediakan termos.
 2. Tuangkan satu sendok makan akar tartar dengan 500 ml air mendidih.
 3. Sekatkan diri dalam termos yang tertutup selama 10-12 jam, sebagai contoh, meninggalkan semalaman.
 4. Lulus beberapa kali melalui penapis.

Penerimaan sebatian ini berlaku tiga kali sehari sebelum makan 100 ml.

kelenjar darah galas darah dengan kelenjar tiroid

Penggunaan tan putih sebagai ejen pencegahan

Tangkai taup boleh diambil untuk tujuan pencegahan. Oleh kerana tumbuhan ini mengandungi yodium yang cukup, ia boleh diambil dengan kekurangan iodin dalam badan. Dan dalam kombinasi dengan tumbuh-tumbuhan seperti lumut Iceland, cocklebur atau kacang hijau, kesannya akan menjadi lebih baik.

Jika diet dan rejim yang betul pada hari itu diperhatikan, kepimpinan putih mempunyai kesan positif pada kelenjar tiroid, tanpa mengira jenis penyakit, jenis kelamin dan umur pesakit. Oleh itu, hampir semua orang dapat menyembuhkan penyakit ini dengan bantuan ubat ajaib ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 33