Remen dengan menopaus | proektdem.com

Remen dengan menopaus

remen dengan menopause

Semasa tempoh kemasukan wanita ke menopaus, terdapat keperluan untuk ubat-ubatan yang direka untuk membetulkan perubahan yang muncul dalam badan wanita. Ubat-ubat ini termasuk remen. Ia adalah persiapan homeopati pengeluaran Austria yang digunakan oleh wanita semasa menopaus.

Turunkan pengampunan dengan menopaus: komposisi dadah

Turun adalah cecair tanpa warna yang telus dengan sedikit kekuningan kekuningan dan mempunyai bau yang agak spesifik. Komposisi remen termasuk:

  • pilocarpus;
  • racemose cymicifuga;
  • rembesan kelenjar sotong;
  • Sanguine Kanada;
  • racun ular surukuku.

Sebagai bahan bantu, etanol (43%) dimasukkan dalam penyediaan.

Oleh kerana remen mempunyai komponen komposisinya, maka selepas itu penyelesaiannya mungkin menjadi berawan atau bau mungkin menjadi kurang dramatik. Walau bagaimanapun, semua ciri-ciri berguna ubat semasa memelihara.

Reman dalam bentuk titisan mempunyai jangka hayat lebih lama daripada tablet: titisan disimpan selama 5 tahun, tablet hanya berusia tiga tahun.

Reman: dos

Dengan tempoh klimaks, dalam bentuk titisan, sepuluh titik ditetapkan sepuluh kali sehari. Jika keadaan wanita bertambah baik dan stabil selama beberapa hari, dos ubat dapat dikurangkan hingga dua kali sehari.

Pada permulaan serangan klimaks atau dalam keadaan di mana pengurangan simptomnya diperlukan, adalah mungkin untuk mengambil 8-10 titik remen dalam satu sesi setiap jam. Walau bagaimanapun, dalam sehari anda boleh mengambil ubat tidak lebih daripada lapan kali sehari. Apabila keadaan bertambah baik, anda mesti kembali ke dos biasa (tiga kali sehari untuk sepuluh tetes).

Turun ubat yang dicairkan dalam satu sudu air, diambil secara lisan, tetapi sebelum menelan ia perlu menahan tetes di mulut selama 20 saat.

Berapa lamakah saya boleh mengambil Remens?

Rawatan remisi penuh adalah enam bulan. Walau bagaimanapun, dalam setiap kes individu, doktor yang menghadiri boleh menyesuaikan tempoh rawatan, baik di besar dan di bahagian bawah.

Pelbagai bentuk pelepasan titisan (20, 50, 100 ml) membolehkan anda memilih ubat yang paling sesuai dengan preskripsi doktor.

Remen: kontraindikasi dan kesan sampingan

Seperti remedi, titisan remen mempunyai kontraindikasi. Hypersensitivity kepada komponen individu ubat adalah asas untuk menghentikan penggunaan remitan. Dalam sesetengah kes, air liur yang berlebihan adalah mungkin. Bagaimanapun, kes-kes seperti itu jarang berlaku.

Terdapat analogi remitan: siklodinon, climaxan, notta. Walau bagaimanapun, dari segi keberkesanannya, mereka dengan ketara kehilangan tali pinggang.
Remens adalah ubat berkesan yang membantu untuk membetulkan keadaan psychoemotional seorang wanita, berjaya melawan dengan hot flashes, hyperhidrosis (peningkatan berpeluh dengan menopaus), berdebar-debar, turun naik penurunan remisitekanan darah. Remen boleh mencegah penambahan berat badan dalam menopaus, dan juga mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular.

Climax adalah keadaan badan wanita apabila terdapat perubahan dalam latar belakang hormon. Dalam kes ini, untuk mencapai keseimbangan sistem ovari-pituitari-hypothalamus, penurunan remen mempunyai kesan yang berkhasiat yang berterusan untuk masa yang agak lama. Oleh itu, doktor moden semakin melantik remen untuk wanita yang memasuki menopaus dan memerlukan terapi penyelenggaraan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: