Posted on

tonik biru untuk rambut

Brunettes yang ingin membuat warna keriting lebih tepu dan mencapai kesan “gagak” dan blondes yang ingin mencuba pada imej Malvina, tonik sesuai untuk rambut biru. Alat ini memanjangkan sempadan eksperimen dengan imej, tidak merosakkan helai dan membolehkan anda dengan cepat menghilangkan bayangan yang dihasilkan, jika tidak sesuai. Perkara utama ialah memilih produk yang selamat dan boleh dipercayai.

Apa tonik biru untuk pewarna rambut anda?

Dari segi harga dan kualiti antara manfaat kosmetik dianggap daripada Tonic Clever Syarikat. Toning balsem bawah nombor 3.1 ( “plum liar”) menyediakan warna yang sangat tepu dikehendaki dan perlahan-lahan mengambil berat untuk rambut, memberikan kelembutan, keanjalan dan bersinar.

Perlu diperhatikan bahawa tidak banyak tonik biru, terutama dengan komposisi yang dapat diterima. Pendandan rambut dinasihatkan untuk memilih daripada nama-nama tersebut:

  • Fiona Vintage Toner №10;
  • Bielita Відкс Color Lux №18;
  • Kapous Professional Life Color «Terung Terat».

Merek ini tidak keriting kering, memberikan naungan yang indah dan basuh selepas 6-10 kali.

Tonik biru pada rambut berambut perang dan cantik

Malah, alat yang diterangkan direka khusus untuk blondes, kerana warna biru terang dan kaya dengan tonik boleh didapati secara eksklusif pada rambut ringan.

Gaya rambut kelihatan sangat luar biasa dengan noda yang berbeza. Sebagai contoh, beberapa helai biru lebar dalam kombinasi dengan awan abu kelihatan baik.

Tonik biru untuk rambut gelap

Brunettes, terutamanya dengan rambut kastanye hitam atau hitam semulajadi, produk yang dibentangkan membantu memberikan kunci warna biru, seperti pada sayap burung gagak.

Sekiranya tidak ada keinginan untuk memberikan kepala rambut sepenuhnya, anda boleh meringankan beberapa helai dan cat mereka di tempat yang dikehendaki, memberi “baldu” balage atau tali.

tonik rambut biru 1 tonik rambut biru 2 tonik rambut biru 3
tonik rambut biru 4 tonik rambut biru 5 tonik rambut biru 6
tonik rambut biru 7 tonik rambut biru 8 tonik rambut biru 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 79