Posted on

seluar dalam urologi yang boleh diguna semula untuk wanitaPelbagai produk kebersihan tambahan, yang direka khusus untuk wanita dan lelaki, menghadapi masalah urologi tertentu, agak luas. Kebanyakannya, ini adalah pad urologi dan seluar dalam, kedua-dua pakai buang dan boleh diguna semula. Produk berbeza mengikut bentuk, tahap perlindungan dan bahan. Hari ini kita akan bercakap secara khusus mengenai jenis seluar urologi yang boleh digunakan semula untuk wanita dan pelbagai penggunaannya.

Seluar urologi wanita: perlindungan dari kebocoran dan keselesaan

Kemudahan penggunaan, perlindungan yang tinggi dan kos rendah: ini adalah kelebihan utama seluar latihan boleh digunakan semula. Produk-produk ini digunakan secara meluas di kalangan wanita yang telah menjalani pembedahan pada organ-organ pembiakan, adalah tempoh pemulihan selepas bersalin atau mempunyai penyakit urologi, yang disertai dengan masalah lemah kawalan kencing. Tidak seperti seluar pakai buang (atau lampin), seluar pendek urologi yang boleh digunakan semula untuk wanita boleh digunakan berulang kali: produk adalah cukup baik untuk mencuci dan kering selepas itu ia adalah bersedia untuk beroperasi. Majoriti data kebersihan zahir tidak banyak berbeza daripada pakaian biasa: mereka tidak besar, masing-masing, tidak dapat dilihat oleh orang lain, mempunyai reka bentuk yang kemas, dan yang paling penting - melibatkan tahap yang tinggi perlindungan terhadap kebocoran. Di dalam pant menyerap seperti mempunyai lapisan air dan lapisan yang lebih rendah adalah membran polyurethane yang menghalang cecair menyerap. Selepas beberapa washings produk tidak kehilangan fungsi dan penampilan mereka.

Ada juga seluar kalis air boleh diguna semula dengan gasket diganti dan seluar dalam wanita istimewa ini - klip untuk pad urologi. seluar urologi untuk wanitaYang terakhir adalah seluar pendek mesh elastik, yang yang dipasang pelapik penyerap atau pad urologi. Sudah tentu, produk tersebut tidak boleh digunakan sebagai perlindungan bebas. Selalunya, ia adalah dinasihatkan untuk memakai seluar dalam mesh ibu souped atau wanita yang mempunyai operasi sakit puan, kerana mereka lebih bernafas dan menggalakkan penyembuhan pesat jahitan.

Jika kita bercakap tentang apa yang pengecut urologi yang paling baik, ia harus diperhatikan bahawa dalam banyak aspek pilihan harus didorong oleh keperluan individu dan ciri-ciri wanita. Jadi, masalah lemah kawalan kencing masih lebih baik untuk memberi keutamaan kepada produk dengan lapisan poliuretana, dan selepas lahir di hadapan permukaan luka akan jatuh pada seluar dalam mesh sesuai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 87