Posted on

bagaimana malam kurus pucat

Ramai daripada kita ingat penyanyi ini, tetapi jika anda melihat fotonya sekarang, maka mungkin anda tidak mengenalinya, kerana Eve secara radikal mengubah imejnya, beralih dari seorang wanita cantik ke seorang gadis langsing. Untuk memahami bagaimana dia berjaya mencapai keputusan yang mengagumkan itu, mari kita lihat bagaimana Eva Polna kehilangan berat badan dan apa yang dia lakukan untuk penurunan berat badan.

Bagaimana Eva Polna kehilangan 15 kilogram?

Peminat penyanyi ini benar-benar dumbfounded oleh fakta bahawa dia berjaya melakukan hampir mustahil, dalam beberapa bulan angka Eve memperoleh bentuk yang berbeza. Eva sendiri mendakwa bahawa dia tidak mengambil apa-apa ubat untuk menurunkan berat badan dan menurunkan kilogram hanya kerana latihan sengit dan diet yang ketat.

Sehingga baru-baru, pertumbuhan dan berat Eve Pol'na ialah 172 cm dan kira-kira 90 kg (berat antara 82-102 kg dalam tempoh yang berbeza), tetapi kini ia boleh kehilangan hampir 15 kg. Penyanyi itu berkata, dia tidak akan berhenti dan akan terus kehilangan berat badan, ia juga melalui rangkaian sosial menggalakkan mereka yang berhadapan dengan keperluan untuk menurunkan berat badan, menyertai dan juga memulakan latihan sukan dan pergi pada diet yang betul.

Cadangan penyanyi mudah:

  1. Berikan gula-gula dan makanan berkalori tinggi lemak.
  2. Mula mengamalkan mana-mana sukan yang sesuai dengan anda.
  3. Berjalan lebih jauh dengan berjalan kaki dan bernafas segar.

Dengan cara ini, Eva sendiri memberi amaran bahawa, walaupun kesederhanaan nasihat yang jelas, meletakkannya dalam amalan tidak begitu mudah, kerana perubahan kebiasaan adalah sukar. Oleh itu, dia mengesyorkan sentiasa mengingati tujuannya, mencari sekumpulan orang yang berfikiran yang akan menyokong anda. Nah, untuk isu keberkesanan program penurunan berat badan itu, gambar Eve Polna yang nipis adalah bukti terbaik bahawa nasihatnya berfungsi.

Eva adalah berat pertumbuhan yang baik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =