Posted on

timbang untuk kaki dengan tangan anda sendiri

Penimbang untuk kaki dapat meningkatkan keberkesanan latihan. Mereka boleh dibeli di kedai sukan, tetapi yang terbaik adalah untuk menjadikannya sendiri. Pertimbangkan satu kelas tuan terperinci.

Manfaat berat badan untuk kaki

Berat tambahan pada kaki membantu membuat latihan berjalan dan berjalan seefektif mungkin. Akibatnya, beban pada otot paha dan punggung meningkat. Anda boleh menggunakan pemberat semasa pelaksanaan latihan biasa, contohnya, ayunan, melompat, dan lain-lain.

Manfaat latihan semacam itu adalah untuk melakukan latihan tertentu seseorang harus berusaha lebih daripada melakukan hal yang sama, tetapi tanpa beban. Terima kasih kepada ini, bukan sahaja proses kehilangan berat badan dan mengepam jisim otot dipercepat, tetapi juga sistem kardiovaskular diperkuat, pernafasan dan peredaran stabil.

Bagaimana untuk membuat berat badan hari dengan tangan anda sendiri?

Menurut kelas yang disampaikan, anda boleh membuat berat 1.2 kg, tetapi jika dikehendaki, beratnya boleh ditingkatkan menjadi 1.7 kg. Untuk kerja adalah perlu untuk menyediakan kain yang kuat, dalam hal ini seluar jeans digunakan. Untuk membuat berat badan anda lebih berat untuk kaki, anda perlu menyediakan 4 keping 45×20 cm, dan lain 1.6 m Velcro, 2 ritsleting 40 cm, dan 1.6 m pita capron dan 2 oval logam.

Arahan langkah demi langkah tentang bagaimana untuk membuat agen wajaran untuk kaki:

  1. Digunakan 4 keping jeans yang sama, dua dari mereka sudah dijahit, kerana ia adalah sekeping kaki. Di tengah satu bahagian ibu, cubit pita nilon dengan asas melekit. Untuk dapat mengetatkan zat penimbang ketat, anda tidak perlu menjahit hingga ke akhir sekitar 10 cm. Jangan lupa untuk melampirkan bujur logam pada akhir pita.
  2. ejen penimbang untuk kaki dengan tangan mereka sendiri1 agen wajaran untuk kaki dengan tangan sendiri2
  3. Pada akhirnya, ia sepatutnya kelihatan seperti ini: pertama datang pengikat, maka pita melekit dengan asas yang tegar. Kemudian semuanya pergi ke ekor nilon sekali lagi dengan pita pelekat yang lembut. Selepas itu, satu kelebihan perlu dijahit, dan di sisi lain menjahit ritsleting. Hasilnya adalah sesuatu yang kelihatan seperti tas tangan, yang memiliki ukuran 37×18 cm.
  4. agen penimbang untuk kaki dengan tangan mereka sendiri3 agen penimbang untuk kaki dengan tangan mereka sendiri4
  5. Langkah seterusnya dalam arahan ialah bagaimana menjahit berat untuk kaki: membahagi panjang segi empat ke 4 bahagian yang sama dan menjahit garisan yang ditarik pada mesin taip. Akibatnya, anda mendapat 4 poket, yang perlu diisi dengan pasir atau biji-bijian. Bahan yang dipilih mestilah terlebih dahulu dimasukkan ke dalam beg plastik, supaya tiada apa-apa yang akan runtuh. Anda boleh menggunakan kepingan atau plumbum untuk berat badan.
  6. agen penimbang untuk kaki dengan tangan mereka sendiri5 agen pemberat untuk kaki dengan tangan mereka sendiri6

Sekarang anda tahu bagaimana untuk membuat berat badan diri anda untuk kaki dan anda boleh menilai hasilnya. Ejen penimbang seperti ini boleh digunakan untuk kedua-dua kaki dan latihan tangan.

agen penimbang untuk kaki dengan tangan mereka sendiri7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =