Posted on

apa papan luncur yang lebih baik atau papan penny

Perlu diingat bahawa prinsip pergerakan pada papan selaju dan papan penny tidak berbeza. Struktur dan pembinaan agregat juga sama, tetapi terdapat perbezaan yang signifikan dalam ciri-ciri bahan yang terlibat.

Ia tidak boleh dikatakan seketika bahawa ia lebih baik untuk skateboard atau sen sesebuah papan tanpa mempertimbangkan apa yang dimaksudkan oleh perjalanan perjalanan di atas.

Perbezaan antara papan selaju dan papan penny

Deck skateboard diperbuat daripada kayu sehingga 70 cm panjang. Dari bahagian atas ia ditutup dengan penutup yang tenun. Penggantungan dibuat daripada aloi aluminium, dan roda dibuat daripada poliuretana. Ia adalah dalam bentuk ini yang kita semua digunakan untuk melihat skateboard klasik.

Perbezaan ketara antara papan penny dari papan selaju, paling kerap, adalah dek yang lebih pendek. Jika anda mengambil dua papan di tangan anda, maka papan penny akan lebih mudah. Geladak terbuat dari polikarbonat yang kuat, yang seterusnya membolehkan anda untuk melakukan walaupun helah yang paling sukar di papan ini, tidak takut untuk fakta bahawa ia hanya pecah. papan penny dan skateboard apa perbezaannyaJuga menarik adalah bahawa roda lembaga penny mempunyai saiz yang lebih besar (60 mm) daripada papan selaju (35 mm).

Apa yang perlu dipilih?

Apakah perbezaan antara papan penny dan papan luncur yang ditunjukkan di atas, dan jelas bahawa papan penny lebih sesuai untuk helah yang berbeza. Ini dicapai melalui dek yang dipertingkatkan dan saiz roda yang lebih besar.

Oleh itu, jika anda perlu memilih sesuatu untuk pemula sukan ini, anda boleh memilih papan selaju anda, dan jika anda mahu meneruskan eksperimen anda, maka, tidak syak lagi, pilih lembaga penny. Dengan ketakutan, anda boleh memilih pilihan terakhir, kerana ia dianggap lebih universal, dan sesuai untuk kedua-dua kanak-kanak dan profesional.

67c c9b 773 390 a3e 630 a2b 8e6 861 f33 a58 723 2e3 e98 5ba 24c 117 5d6 43e 13d 591 651 40f 642 85f

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *