Posted on

sikat teezer kusut

Mengenai sikat ajaib yang terkenal, Tangle Teezer pakar dan amatur mengatakan selama lebih daripada satu tahun. Dikatakan bahawa terima kasih kepada bentuk khas, bahan-bahan dan susunan ubat gigi, dengan mudah mengatasi koltunami, tidak mencederakan rambut sama sekali dan amat berguna untuk menjaga rambutnya. Secara semulajadi, kedai-kedai dalam talian dan pasar raya tetap penuh dengan kepalsuan, yang walaupun mereka bekerja sebahagiannya berkat kesan plasebo, masih tidak melaksanakan semua fungsi dan 50% kurang daripada merosakkan reputasi syarikat. Agar tidak membiarkan diri anda tertipu, kedua-dua yang pertama dan kedua perlu dipelajari dengan lebih terperinci.

Tangle Teezer comb – description

Direka dan dicipta oleh Thangle Teezer, pendandan rambut Bahasa Inggeris Shaun P. Katanya rekod kerja di bidang industri kecantikan sangat mengagumkan – tidak kurang dari 30 tahun. Pada masa ini, dia telah melihat cukup banyak rambut pelanggannya hilang hanya apabila menyikat, dan memutuskan untuk membuat ubat penjimatan. Kami mengambil masa 4 tahun untuk memikirkan idea dan membangunkan model. Akibatnya, sikat yang selesa dan ergonomik tanpa mengendalikan dengan gigi panjang yang berbeza dari bahan khas muncul. Ia diposisikan sebagai, pertama sekali, berus rambut untuk rambut basah dan basah. Susunan catur denticles membolehkan anda menyikat rambut anda tanpa menahannya di hujungnya.

Khususnya berfikir dan bahan untuk mereka – ia lembut lembut, supaya tidak mencederakan kulit kepala, bagaimanapun, walaupun juga cukup sukar untuk memakai kepala tebal rambut. Panjang gigi adalah kira-kira 0.5 dan 1 cm.

Perbezaan utama tepian Thangle Teezer yang terkenal adalah: kualiti pelaksanaan (gigi gigi licin, tanpa jejak, sendi sesuai dengan ketat), logo timbul, bahan gigi dan kotak.

Ciri penting: di sudut kiri atas kotak asal mestilah huruf “E” yang indah.

Faedah

Sejumlah kelebihan super tangle Teezer, yang pengeluar mengisytiharkan:

 1. Menyikat rambut basah. Gunakan TT boleh di atas rambut dan sangat basah, dan tuala kering. Dan reka bentuknya membolehkan anda memacu berus dari akar ke hujung tanpa rehat.
 2. Menyikat rambut kering. Berus tidak merosakkan struktur rambut, dengan perlahan-lahan melepaskan gegelung. Selepas itu, rambut boleh diluruskan sedikit, jadi jika anda ingin mengekalkan keriting, lebih baik menggunakan sikat.
 3. Sesuai untuk semua jenis rambut. Gunting Tangle Teezer berurusan dengan rambut nipis dan rapuh, tebal dan tebal, lebam dan sengit. Juga boleh digunakan untuk menyikat rambut keriting – bahkan keriting terkecil.
 4. Amaran keratan rentas tip.
 5. Membuat rambut lembut, berkilat dan sutera.
 6. Diperbuat daripada bahan bukan elektrik.

Jenis Teezer Thigh

Sehingga kini, terdapat 5 jenis sikat:

 1. Asal. The berus rambut pertama Thangle Teezer. Mempunyai cembung khas “belakang”, yang sesuai dengan sempurna di tangan, tidak membenarkan berus itu tergelincir. Permukaannya sendiri tidak praktikal tidak membongkok bulu.
 2. Salon Elite. Terutama dari Asal tidak ada yang berbeza. Permukaan luar adalah mat.
 3. Styler Compact. Varian jalan yang mudah. Dilengkapi dengan tudung khas, yang tidak akan membenarkan gigi gigi rosak atau tercemar semasa pengangkutan dalam dompet.
 4. Percikan Aqua. Teezer Tangle yang baru disyorkan untuk digunakan pada rambut basah selepas mandi. Juga sesuai untuk memohon minyak dan produk kosmetik lain. Untuk mengelakkan kelembapan dan bahan lain daripada masuk ke dalam, berus dibuat dalam bentuk tiub (berongga di dalam).
 5. Potong Magic. Menarik dan comel, sikat Tangle Teezer yang bergaya dibuat untuk wanita kecil. Dia mempunyai reka bentuk cerah yang indah, ia dihiasi dalam bentuk bunga. Seperti Styler Compact, ia ditutup dengan kes khas, di mana terdapat ruang penyimpanan yang cukup untuk pin dan jalur getah. Pada penutup terdapat petak yang boleh tanggal di mana anda boleh memasukkan foto pemiliknya. Dua kali pembelian yang menyenangkan – dan ia kelihatan hebat, dan prosedur menyikat akan berhenti membawa ketidakselesaan kepada kanak-kanak.
sikat teezer1 sikat teezer2 sikat tangle teezer3
sikat tangle teezer4 sikat tangle teezer5 sikat teezer6
sikat teezer7 sikat tangle teezer8 sikat tangle teezer9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *