Posted on

Cake

Treats, dan mainan – gabungan kegemaran ramai kanak-kanak, kerana legenda “Kinder Surprise” adalah telur coklat berongga dengan hadiah dalam, mengekalkan popularitinya walaupun selepas dekad selepas kemunculan di pasaran.

Jika anda mempunyai inventori dan kemahiran yang betul, anda boleh memasak kek “Kinder kejutan” tidak lebih buruk daripada pembelian walaupun di rumah dan membantu dalam ini boleh arahan langkah demi langkah dari bahan ini.

Kek dalam bentuk “Kinder Surprise” – kelas induk

Untuk kek anda, anda boleh menyediakan apa-apa biskut dan krim untuk rasa, membuat lapisan buah dan coklat, sembunyikan gula-gula di dalam, dalam satu perkataan, beri budi kepada fantasi.

Sebelum membuat kuih “Kinder Surprise” dari mastic, anda mesti membakar kek, membolehkan mereka menyejuk dan memotongnya ke dalam lapisan yang dikehendaki. Sediakan krim kegemaran anda dan mula membuat karya konfeksi.

 1. Mengumpul lapisan biskut dan krim bersama, berikan kek bentuk bentuk telur untuk Kejutan Kinder. Pembantu yang sangat baik dalam hal ini akan menjadi pisau roti dan stensil pra-potong. Setelah menetapkan garis besar telur, potong semua yang berlebihan dan pusingan biskut.
 2. Cara Membuat Masterclass Surprise Cake Kinder 1

 3. Kemudian pangkalan kek disalut dengan krim yang akan membantu memperbaiki kuku pada permukaan dan membuat kek lebih berair.
 4. Bagaimana Membuat Kek Cinder Surprise Master Class 2

 5. Letakkan lapisan nipis berwarna merah dan bungkus dengan telur bawah telur coklat.
 6. Cara Membuat Kek Kelas Kinder Surprise 3

 7. Potong lebihan dan lancar bahagian tepi bawah supaya mendapatkan sendi yang paling tidak mencolok.
 8. Cara Membuat Kek Cinder Surprise Master Class 4

 9. Letakkan dan licin lapisan mastic putih yang dibuka di atas. Potong lebihan itu.
 10. Bagaimana Membuat Kek Cinder Surprise Master Class 5

 11. Perlahan-lahan memotong pinggir berkilat lapisan putih mastic untuk menyesuaikan pembungkusan produk asal. Lubricate tepi ikal dengan air untuk mengamankannya.
 12. Dari mastic, warna yang sama, buat tetesan putih susu dan juga membetulkannya dengan air ke permukaan.
 13. Cara Membuat Kek Cinder Surprise Master Class 6

 14. Dari warna yang menasihati, potong huruf dan butiran kecil lain dari pakej Surprise Kinder.
 15. Cara Membuat Kek Cinder Suruhan Kelas Master 7
  Cara Membuat Kelas Kucing Surprise Cake Kinder 8

 16. Kek kekacang “Kinder kejutan” boleh diperibadikan dengan menyatakan nama anak lelaki hari jadi di permukaan. Sebelum berkhidmat, ia disejukkan untuk membekalkan kasturi.
 17. Cara Membuat Kek Cinder Surprise Master Class 9

 18. Anda juga boleh membuat kek menegak yang ditutup dengan mastic. Dalam kes ini, semua langkah, kecuali yang pertama, bertepatan. Apabila membentuk peringkat awal lapisan biskut timbunan disusun tinggi, dan kemudian untuk menyelaraskan, mengurangkan tepi berlebihan pembundaran warna kuning muda dan kualiti pelekat teknologi biasa. Kemudian makanan istimewa dihiasi tepat dengan mengulangi reka bentuk pakej, atau dengan menambahkan unsur-unsur keperibadian ke dalamnya: nama anak lelaki hari jadi, usianya, atau kehendak.
 19. Cara Membuat Masterclass Surprise Cake Kinder 10

Cara membuat kek “Kinder Surprise” – idea hiasan

Mengambil asas teknologi yang diterangkan di atas, anda boleh menghias kek apa-apa dalam bentuk “Kinder Surprise” untuk citarasa anda. Pengalaman yang berpengalaman boleh cuba memperkayakan reka bentuk dengan elemen hiasan tambahan: kad ucapan, nombor, hasrat atau patung barang-barang hari jadi kegemaran anda.

Cara membuat kekunci

Sebagai sebahagian daripada hiasan kek untuk parti kanak-kanak boleh menutup telur klasik “Kinder” dalam watak kartun itu, sculpting dempul Nya tangan, kaki, senyuman, hidung, dan mulut, menambah aksesori seperti topi di mana “dihidupkan semula” coklat telur biasanya muncul dalam pengiklanan.

Cara membuat kek Idea hiasan

Jika anda mahu mengelakkan masalah dengan warna kuning muda, kemudian membakar kek untuk resipi yang dipilih dan berhimpun, menghiasi produk “Kinder”: banyak telur coklat, bar coklat, gula-gula – sebelum apa-apa makanan istimewa yang tidak berdiri walaupun dewasa.

Cara membuat idea hiasan
Cara membuat kekunci
Cara membuat kek Idea hiasan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 34 =