Kacang dalam jus sendiri | proektdem.com

Kacang dalam jus sendiri

kacang dalam jus sendiri

Senarai biasa pemeliharaan untuk musim sejuk termasuk timun, tomato, zucchini dan rebus sayur-sayuran, semua jenis minuman buah-buahan dan kesesakan, tetapi produk ini, yang kita telah memutuskan untuk menumpukan pemuliharaan artikel ini dalam kebanyakan rumah tidak boleh, tetapi sia-sia. Sediakan kacang dalam tin dalam jus mereka sendiri adalah agak mudah, tetapi produk siap akan menyediakan asas yang sangat baik untuk salad atau stew sayur-sayuran.

Resipi kacang dalam jusnya sendiri

Bahan-bahan:

  • kacang - 1,5-2 kg;
  • garam - 2-3 sudu besar. sudu;
  • air.

Persediaan

Kacang disusun dan dibasuh, diletakkan dalam periuk, dituangkan air sejuk dan dibiarkan semalaman, supaya kacang-kacangan melembutkan dan menyingkirkan bahan yang berbahaya kepada tubuh manusia, enzim tumbuhan dan oligosakarida. Muddy selepas merendam air mesti disalirkan, dibasuh dengan kacang dan dituangkan dengan air sejuk segar.

Kacang mesti direbus pada api yang tinggi selama kira-kira satu setengah hingga dua jam, sebaik sahaja ia mula melembutkan, dan air itu menyejat di suatu tempat kacang dalam resipi jus anda sendiriseparuh, kacang boleh diasinkan secukup rasa, dan menambah rempah. Jangan ambil kacang apabila dibasuh di dalam air, jika tidak, mereka akan kekal "oak" dan mereka tidak akan dapat makan. Pastikan untuk memastikan cecair di dalam kuali mendidih, jika tidak bahan-bahan dan toksin yang tidak baik dari kacang tidak akan keluar, tetapi hanya akan menguatkan pengaruh mereka.

Bank, di mana kita akan menggulung kacang, perlu sterilkan bersama dengan penutup. Hidangan steril diisi dengan kacang, bersama-sama dengan cecair di mana ia dimasak. Kami menutup balang dengan penutup, tetapi tidak menggulungnya, tetapi panaskan dalam tab mandi air, isi dengan air mendidih, kira-kira 15-20 minit (bergantung kepada jumlah mereka). Selepas, tutup tin dan biarkan untuk simpanan.

Oleh itu, anda boleh menyediakan kacang putih dan merah dalam jus anda sendiri.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

67 + = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: