Posted on

Chloe Handbags

Dalam isu gaya dan bentuk, rumah fesyen Chloe jauh lebih demokratik daripada banyak rumah fesyen yang terkenal, kerana ia mengabaikan trend dan mencipta sesuatu untuk gaya yang diketahui tidak fesyen.

Chloe telah diwujudkan pada tahun 1952, dan ia berlaku sehingga dia mengumpulkan beberapa pereka fesyen berbakat, yang kemudiannya menjadi simbol pergerakan Le Gaya. Apabila tuan yang bijak Karl Lagerfeld datang ke sini, rumah itu berubah, dan jenama ini mengambil langkah baru, memenangi kekayaan yang tinggi.

Ciri-ciri utama gaya beg wanita Chloe

Beg Chloe berbeza dari produk rumah-rumah fesyen lain dengan gaya yang unik, yang memakan sedikit trend baru. Kemunculan setiap koleksi adalah unik, dan ini adalah ciri utama Chloe. Jika rumah-rumah fesyen lain mematuhi ciri-ciri asas dan sering beg beberapa musim yang hampir sama, hanya berbeza dalam warna atau hiasan, Chloe datang satu lagi: rumah fesyen ini menjadikan setiap kali bentuk baru dan hiasan, dan dengan membandingkan beberapa koleksi, tidak selalu mungkin untuk meneka bahawa mereka dicipta oleh satu kumpulan pereka.

Beg Lihat oleh Chloe

Terdapat dua kumpulan utama beg Chloe: besar, yang boleh dipakai di bahu atau di tangan dan cengkuk kecil.

Kesemuanya mempunyai penampilan yang mudah, tetapi halus dan estetik yang menarik: beg ini boleh dipakai untuk apa-apa acara, sama ada majlis solat atau kenaikan biasa untuk bekerja.
Dalam aspek gaya, mereka agak demokratik: casual, klasik, romantis, dan gaya yang lain boleh mengambil ini beg serba boleh, yang, terima kasih untuk mahir dicipta penampilan tidak wujud secara berasingan daripada imej, dan harmoni bersepadu ke dalamnya.

Beg kulit besar Chloe

Beg besar Chloe kelihatan besar dan mempunyai hiasan dalam bentuk tali pinggang kulit, kunci dan busur. Dengan pengecualian beberapa model, dekorasi tidak menarik perhatian, tetapi membuat beg kelihatan tidak remeh dan bergaya.

Hari ini mendapatkan populariti Chloe wanita beg tangan dengan panah: ia adalah mustahil untuk memahami apa idea itu disebabkan oleh model ini (yang mempunyai 2 versi: beg segi empat tepat besar-besaran dan bahu bulat kecil), tetapi ia kelihatan agak bijak terhadap aksesori lain dengan kekemasan. Tunduk besar, mustahil untuk tidak memerhatikannya. Ia dihiasi dengan logam berwarna emas pada model mini beg itu, dan pada keseluruhannya ia sepenuhnya logam.
Beg kulit seperti Chloe adalah pilihan yang sangat baik untuk gaya romantis. Beg besar lain mempunyai garis yang mengalir dan kelihatan feminin dan tegas.

Clutch Chloe

Clutch Chloe tidak mempunyai ciri-ciri asli kecuali model yang kuning, yang bercorak kulit dan mini-pen sekiranya ia tidak akan digunakan sebagai klac. Pada asasnya, cengkaman kelihatan jauh lebih besar daripada beg besar, dan jelas bahawa kebanyakan mereka direka untuk digunakan untuk acara rasmi.
Beg gaya yang elegan membolehkan mereka dipakai untuk sesiapa sahaja: kedua-dua pakaian dan pakaian.

Chloe Wallets

Syarikat ini juga menghasilkan dompet yang tidak kalah berkualiti dan rupa beg.

Dompet Chloe dicipta dalam gaya klasik dan mempunyai pilihan warna yang lebih sedikit. Selalunya dompet adalah Chloe hitam, merah atau kuning air. Mereka diperbuat daripada kulit lembut, yang selama ini mengekalkan rupa yang menarik dan menyenangkan untuk disentuh.

Bagaimana untuk membezakan beg tangan Chloe asal dari pemalsuan?

Satu beg Chloe agak mudah dibezakan dari palsu:

  1. Berat badan. Beg asli, walaupun penampilan mereka yang besar, cukup ringan.
  2. Jenama. Rumah fesyen meletakkan tulisan terukir pada bahagian kulit atau logam beg. Prasasti tidak jelas, tetapi apabila anda melihatnya, anda dapat melihat siapa pengarang produk tersebut.
  3. Kualiti. Sudah tentu, beg dan dompet Chloe telah dijahit dengan sempurna: syarikat itu tidak dapat membeli jahitan tidak sekata, kulit dan logam yang berkualiti rendah. Penampilan kemas beg itu menunjukkan bahawa ia adalah asal.
  4. Laman web. Di laman web rasmi rumah fesyen, anda dapat melihat perkara-perkara beberapa musim yang lalu, termasuk yang terkini, supaya anda boleh membandingkan secara visual dengan asal dan membeli. Jika beg itu tidak di laman web, maka itu palsu.
  5. Lapisan. Di dalam beg itu sentiasa padat dan juga lapisan. Jika ia rusak atau kurus, dan jelas bahawa ia akan pecah dalam beberapa bulan - ia palsu.
  6. Harga. Beg Chloe asal mempunyai kategori harga tertentu dan tidak boleh diskaun ke atas mereka dalam 60%, 70%, 90%.
beg kapas 1 beg chlo 2 beg chlo 3
beg chlo 4 beg chlo 5 beg chlo 6
beg chlo 7 beg chlo 8 beg chlo 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 69