Posted on

Givenchy Dahlia Divin

Pada musim gugur tahun 2014, rumah minyak wangi Givenchy mengeluarkan minyak wangi wanita Dahlia Divin, yang kritik awalnya meramalkan kejayaan besar. Dan mereka betul! Hari ini, wangian Givenchy Dahlia Divin mencatatkan rekod dari segi jualan. Untuk rumah fesyen, air Perfume Givenchy Dahlia Divin telah dicipta oleh olfactologist Françoise Donsch, yang mengetuai jabatan yang bersangkutan. Dia, lebih-lebih lagi, pemasar yang sangat baik. Menurut Françoise, wangian ini sepenuhnya sepadan dengan portfolio minyak wangi Givenchy, kerana ia menggabungkan warna bunga, berkayu, dan coklat. Wajah aroma baru, yang meneruskan siri minyak wangi rumah fesyen "Zhivanshi", adalah penyanyi Alisha Kiz, yang terkenal di Amerika RB diva.

Penerangan wangian

Seperti semua perisa yang dihasilkan oleh syarikat "ZHivanshi", parfum wanita Dahlia Divin mempunyai tanda tangan olfaktif ciri - akord sambac melati dan sandal. Gabungan rasa halus susu bunga putih, memperoleh dalam perjalanan penyulingan kuasa yang tidak dapat dibayangkan dan godaan, dan kayu cendana yang digunakan di India untuk meditasi, dan juga untuk tujuan godaan, memastikan penyokong minyak wangi Dahlia Divin kejayaan menggayatkan. Tetapi jangan berfikir bahawa kehadiran nota-nota ini menghidupkan wangian menjadi cloying dan mengganggu. Françoise Donsch berjaya menghasilkan komposisi penuh dengan keriangan dan dinamik. Perfume Givenchy Dahlia Divin terdiri atas lembaran Mirabelle jenis plum, yang dianggap ramuan Perancis benar. Perfumers jarang terpaksa menggunakan komponen ini adalah untuk mewujudkan komposisi, kerana ada kemungkinan yang tinggi bahawa akibat daripada piramid akan menjadi terlalu mudah dan manis. Walau bagaimanapun, ini tidak berlaku dengan wangi Dahlia Divin. Campurkan chords buah membangkitkan pemikiran kebahagiaan terbatas, elegan, seksi, menggoda, kejutan muzik misteri dengan rayuan:

  • nota atas: plum macam mirabel;
  • nota tengah: bunga putih, sambac melati;
  • nota asas: cendana, nilam, monitor.

Rahsia Perfume

Di setiap rumah fesyen ada undang-undang tertentu, dan Givenchy tidak terkecuali, jadi memakai wangi Dahlia Divin, yang tanpa deskripsi tanpa ujian, disarankan oleh peraturan. Walaupun semasa pembentangan novelty pada tahun 2014, model yang memperlihatkan wajah wangian itu dipakai dalam pakaian emas mewah. Bagi jahitannya, pereka Riccardo Tishi menggunakan tulle, satin dan lumpuh. Dan ini tidak disengajakan, kerana, menurut Francoise Dons, Givenchy Dahlia Divin1
Aroma Givenchy Dahlia Divin, walaupun digabungkan dengan bahan apa pun, sepenuhnya tertera pada kain halus lembut. Sekiranya anda mendengar cadangan ini, awan wangi ajaib yang dicipta oleh minyak wangi akan diadakan pada pakaian selama empat hari.

Untuk meningkatkan kesan, ia adalah perlu untuk menyembur tandas wanita air Givenchy Dahlia Divin bukan sahaja kulit tetapi juga pada pakaian, dan juga aksesori. Tetapi hanya sekiranya aroma yang anda pakai pada musim gugur-musim sejuk. Hakikatnya adalah bahawa dalam cuaca sejuk wangi itu ternyata lebih teruk, dan karenanya perlu, oleh itu, lebih banyak lagi. Bagi ketahanan, minyak wangi wanita oleh Givenchy rumah minyak wangi mengekalkan rasa untuk 4-6 jam, dan kehadiran nota segar menawan cahaya pada pakaian anda akan berasa walaupun selepas basuh. Tidak syak lagi, wangian ini patut diberi perhatian oleh wanita yang lebih suka wangi elit berkualiti tinggi.

Air tandas wanita Givenchy Dahlia Divin, yang mempunyai kemagnetan yang luar biasa, boleh didapati dalam botol saiz standard dengan kapasiti 30, 50 dan 75 mililiter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =