Posted on

Nastasya Samburu photosession 2014

Dengan kemahiran bertindak Nastasya Sambursky, orang ramai mengenali siri TV terkenal “Univer. Asrama baru “, di mana gadis itu memainkan salah seorang heroin utama Kristina Sokolovskaya. Sebelum ini, keindahan muda lebih dikenali dalam kalangan teater. Ia berada di pentas Teater di Malaya Bronnaya bahawa kerjaya profesional aktres bermula.

Sehingga kini, Nastasya mempunyai masa untuk mencuba bakatnya sebagai penyampai TV, artis solo, dan juga model.

Nastasya Samburskaya adalah pelakon atau model?

Baris peminat Nastasia Sambursky pada waktu yang ditambah dengan pemotretan selepas penggambaran untuk “MAXIM” majalah, di mana bintang “Uni” muncul di hadapan penonton dalam menggoda gaya. Perlu diingat bahawa foto itu ternyata sangat terang dan bergaya, dan majalah itu sendiri dibeli dalam masa beberapa hari.

Sedikit lebih awal dengan gambarnya, Nastasya menghiasi sampul majalah iFamous.

Pada bulan Julai 2013, Nastasya Samburskaya, yang sudah cukup terkenal pada masa itu, gembira dengan gambar-gambar baru yang tidak kurang erat dari pembaca majalah lelaki Playboy itu. Walau bagaimanapun, walaupun kejayaan besar, pelakon itu sendiri tidak berpuas hati dengan penembakan itu dan dia dengan yakin mengumumkan bahawa dia tidak akan memotret bogel, dalam masa terdekat.

Dan supaya ia berlaku: merumuskan keputusan aktiviti kreatif Nastasia Sambursky untuk 2014 perlu diambil perhatian bahawa dalam tempoh ini tidak menyiarkan sebarang foto erotik selebriti menembak, walaupun pelakon kerap meletakkan imej baru di rangkaian sosial. Setelah membuktikan kebolehannya sebagai model, Nastasya secara aktif terus bertindak dalam filem, televisyen di saluran “Yu”, sedang berusaha merekodkan album solo debutnya. Dan anda boleh mengagumi foto baru Nastasya Samburskaya yang lebih terhad untuk tahun 2014 dengan melihat galeri di bawah.

Nastasya Samburu photosession 2014 1 Nastasya Samburu photosession 2014 2 Nastasya Samburu photosession 2014 3
Nastasya Samburu photosession 2014 4 Nastasya Samburu photosession 2014 5 Nastasya Samburu photosession 2014 6
Nastasya Samburu photosession 2014 7 Nastasya Samburu photosession 2014 8 Nastasya Samburu photosession 2014 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 63