Posted on

Syarikat Vera Pelle menyatukan 26 kilang Itali yang mengeluarkan pakaian dan aksesori dari kulit semula jadi menggunakan pewarna semulajadi. Pelbagai rangkaian model jenama Itali begitu besar sehingga kebarangkalian bertemu seorang gadis dengan beg tangan atau dompet yang sama dapat diabaikan.

Beg Tangan Wanita Vera Pelle

Produk Vera Pelle mula menghasilkan pengrajin Tuscan, menggunakan teknologi kulit lama, pada tahun 1997. Terima kasih kepada kualiti tertinggi, jenama dengan cepat mendapat populariti di kalangan pengguna dan menjadi jenama yang sebenar. Beg Vera Pelle wanita diwakili oleh sebilangan besar model untuk setiap rasa. Ini adalah klac yang elegan untuk pembebasan, dan beg perniagaan dengan banyak poket dan jabatan, dan juga beg perjalanan besar (tetapi sangat elegan), termasuk roda.

Vera Pelle10 Vera Pelle11 Vera Pelle12

Purse Purse

Apabila membuat imej, kami memberi perhatian khusus kepada dompet. Dan ianya dapat difahami - kita dapat beberapa kali sehari di hadapan semua orang, membayar di kedai-kedai. Dan, anda lihat, selalunya tidak begitu penting bagi kami apa tagihan dalam dompet kami, tetapi apa yang kelihatan seperti aksesori. Dompet adalah status, refleksi cara hidup dan juga sikap terhadapnya. Jenama Vera Pelle telah memastikan bahawa dompet anda bukan hanya cantik dan menekankan status, tetapi juga mudah. Dompet mudah warna tepu dilengkapi dengan banyak jabatan untuk kad plastik, wang kertas dan dokumen. Dalam banyak model terdapat poket rahsia untuk kertas yang sangat berharga. Dan terima kasih kepada pakaian kulit yang sempurna dan bahan dalaman yang berkualiti tinggi, dompet Vera Pelle akan bertahan selama bertahun-tahun tanpa kehilangan "komoditi "nya.

Vera Pelle13 Vera Pelle14 Vera Pelle15

Kasut Vera Pelle

Kasut wanita Vera Pelle - keanggunan, kemewahan dan pada masa yang sama ringan dalam imej. Mewujudkan model sejagat, pengeluar mengurus bukan sahaja kemudahan dan kecantikan mereka, tetapi juga mengenai penjimatan untuk pelanggan mereka. Jadi, sebagai contoh, setelah membeli hanya sepasang kasut Vera Pelle, para fesyen membeli item almari pakaian untuk beberapa gambar sekaligus. Model asli kasut Vera Pelle dibezakan oleh berpakaian kulit berkualiti tinggi, kasut selesa dan reka bentuk feminin.

Vera Pelle16 Vera Pelle17 Vera Pelle18

Jaket Wanita Vera Pelle

Jaket kulit wanita Vera Pelle diperbuat daripada kulit yang sangat lembut dari mana-mana warna - dari kulit hitam dan coklat tradisional hingga cerah dan berani. Dalam katalog Vera Pelle, pelanggan dapat mencari jaket untuk mana-mana angka: memanjang dan memendekkan (kosuhi), lurus dan lurus dipotong, dengan hiasan dan minimalis. Perkara utama yang menyatukan jaket Vera Pelle adalah sesuai untuk angka, kulit yang sangat lembut dan jahitan yang sesuai. Sebagai tambahan kepada bahan utama, pengeluar juga mengambil berat tentang kualiti lapisan. Jangan takut untuk membawa kunci dan perkara kecil dalam poket jaket Vera Pelle - terima kasih kepada tekstil yang berkualiti, poket tidak koyak, dan boleh digunakan dengan selamat untuk tujuan yang dimaksudkan.

Vera Pelle19 Vera Pelle20 Vera Pelle21

Firma Vera Pelle akan membangkitkan semangat untuk kesempurnaan dan kemewahan

Oleh kerana pematuhan teknologi yang ketat dalam pembuatan kulit dan penggunaan hanya pewarna sayuran semulajadi, produk Vera Pelle yang mesra alam sangat lembut, yang pembeli selalu memberi perhatian kepada kekuatan dan ketahanan. Perkara jenama ini sentiasa kelihatan elegan, elegan dan bergaya, bersedia untuk berkhidmat lebih daripada satu tahun, tetapi, pada masa yang sama, tidak dikira untuk dompet tebal pembeli.

Vera Pelle1 Vera Pelle2 Vera Pelle3
Vera Pelle4 Vera Pelle5 Vera Pelle6
Vera Pelle7 Vera Pelle8 Vera Pelle9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 62