Posted on

Bagaimana untuk memahami bahawa anda jatuh cinta

Kami perempuan adalah orang yang pelik dan kami sering tidak dapat mencari definisi untuk perasaan kami - sukar untuk bernafas apabila anda melihatnya, kepala anda berputar. Bagaimanakah saya dapat faham jika saya jatuh cinta atau pergi ke doktor, untuk mengetahui sama ada ORZ itu semata-mata?

Jokes adalah jenaka, tetapi sebenarnya, apa yang kita ketahui tentang jatuh cinta, bagaimana anda memahami bahawa anda jatuh cinta dan secara amnya mempelajari perasaan ini? Perubahan berikut dalam tingkah laku anda akan datang kepada bantuan anda.

Bagaimana untuk mengetahui bahawa anda jatuh cinta?

Tidak boleh tidur dengan aman, kerana anda tidak tahu sama ada anda sedang jatuh cinta atau tidak? Kemudian, sekarang kita akan faham bagaimana untuk memahami bahawa anda jatuh cinta dengan seorang lelaki, memberi tumpuan kepada tanda-tanda berikut.

 1. Saya ingin melihat objek keghairahan saya, seberapa kerap mungkin, atau lebih baik masih bersama dengannya.
 2. Semua pemikiran dan perbualan kini hanya tentang dia, teman wanita sudah tidak dapat mendengar namanya, tetapi anda tidak peduli.
 3. Watak telah berubah, anda telah menjadi lebih lembut dan lebih baik - biarkan semua orang sama baik dengan anda.
 4. Semua pemikiran hanya tentang dia, dan oleh itu memberi tumpuan kepada sesuatu yang lain adalah sangat sukar - belajar dan bekerja mula mengalami kelakuan seperti itu. Dengan cara ini, fikiran tidak dikeluarkan siang atau malam, jadi ia juga sukar untuk tidur. Orang yang sangat mudah dipengaruhi dapat melupakan makanan.
 5. Sebelum ini, perhatian istimewa tidak diberikan kepada penampilan, tetapi sekarang anda memilih kombinasi barang-barang almari yang paling berjaya selama berjam-jam, berfikir melalui rambut dan make-up, dan juga mengikuti adab-adabnya di hadapannya.
 6. Dia begitu menarik kepada anda bahawa anda menjadi penyiasat - anda mengumpul semua maklumat yang ada mengenai dia, anda mula berminat dengan hobinya, supaya terdapat tema umum, kesempatan untuk bertemu.

Bagaimana untuk memahami cinta atau cinta?

Saya rasa, untuk mengatakan bahawa cinta dan cinta, konsep yang berbeza tidak berbaloi, jadi semuanya diketahui. Tetapi bagaimana untuk memahami bahawa anda benar-benar mencintai seseorang, bukan cinta ini cinta?

 1. Tanda utama cinta adalah kekurangan perhitungan, keinginan untuk memberi dan mengorbankan banyak, jika hanya kekasihku yang baik. Pencinta mahu menerima, dan pencinta cuba memberi lebih banyak lagi.
 2. Pencinta biasanya tidak melihat kesalahan masing-masing, pencinta tahu tentang mereka, tetapi jangan mengkritik, menerima orang seperti dia.
 3. Cinta tidak boleh bertolak ansur dengan pemisahan, tetapi cinta boleh tunggu.
 4. Pencinta tidak melarikan diri dari masalah, tetapi menyelesaikannya bersama-sama. Cinta, bagaimanapun, cenderung menutup mata anda kepada segalanya.
 5. Pencinta mula berfikir dalam kategori lain, kata ganti "I" semakin digantikan dengan kata "kita", kerana gagasan kewujudan yang berasingan tidak lagi diterima.
 6. Anda boleh jatuh cinta dan beberapa kali pada masa yang sama, tetapi untuk benar-benar suka hanya satu.
 7. Anda boleh jatuh cinta selepas beberapa minit bertarikh, kadang-kadang hanya beberapa frasa. Dengan cinta itu tidak berlaku seperti itu, ia memerlukan masa dan banyak. Ia perlu memahami dan menerima seseorang.
 8. Cinta adalah wujud dalam ketidakpastian, keraguan, ia adalah kekasih yang saling meragui, tidak mempercayai segala-galanya. Kekasih tahu pasti bahawa mereka memerlukan satu sama lain. Tidak ada ruang untuk keraguan cinta.

Cinta atau kebiasaan?

Nah, kita telah belajar bagaimana untuk membezakan cinta dari cinta, tetapi ada satu lagi pertanyaan yang sering melanda wanita. Bunyi seperti ini: "Bagaimana saya faham Saya suka atau adakah ia satu kebiasaan?" Dalam satu tangan, segala sesuatu adalah mudah, jika anda dilawati oleh pemikiran seperti "Saya tidak faham - suka atau tidak," maka kemungkinan besar tidak ada cinta di sini dan tidak berbau. Ini satu perkara lagi jika hubungan itu telah berlaku untuk jangka masa yang panjang, kebaharuan telah berlalu, kebakaran di mata telah reda, dan keraguan telah timbul, sama ada perasaan yang luar biasa ini telah melampaui kebiasaannya. Di sini, tanpa kepentingan diri yang panjang dan tidak menyenangkan tidak boleh dilakukan. Berikut adalah beberapa bidang di mana ia bernilai "menggali." Bagaimana untuk memahami cinta atau kebiasaan

 1. Adakah anda gembira melakukan sesuatu untuknya? Atau lakukan semata-mata kerana anda telah terbiasa dengan keadaan ini?
 2. Adakah anda marah dengan beberapa tabiatnya sehingga anda bersedia membuat skandal kerana ini?
 3. Anda cenderung untuk bertindak balas dengan tak acuh kepada segalanya "ya, sayang," dan bukannya berhujah sesuatu?
 4. Adakah anda berdua mempunyai rahsia? Walaupun mereka sukar untuk menamakan dengan rahsia, anda berdua tidak berminat dalam perniagaan masing-masing.
 5. Adakah anda suka menghabiskan masa dengan rakan-rakan anda, di tempat kerja atau bersendirian di hadapan TV, dan bukan dengannya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =