Posted on

Bagaimana untuk merangsang seorang lelaki dengan ciuman

Cium itu sendiri sudah menjadi faktor erotik dan menarik. Tetapi kami tidak akan benar-benar terang jika kami tidak menyatakan bahawa tidak setiap ciuman dapat menggembirakan lelaki anda. Dalam hal ini, banyak bergantung pada hubungan pasangan, dari kasih sayang dan kepercayaan, dari ketulusan dan pasangan santai. Tetapi dalam apa jua keadaan, masih tidak ada kebijaksanaan sedemikian rupa sehingga seorang wanita tidak dapat menguasai. Jika anda mempunyai sebarang soalan tentang topik ini, kami akan memberitahu anda bagaimana untuk merangsang seorang lelaki dengan ciuman.

Apa jenis ciuman yang menggembirakan lelaki dan lelaki?

Jawapan untuk soalan ini mungkin seperti wakil-wakil seks yang lebih kuat itu sendiri. Tetapi cuba mencari nasihat universal.

Tidak semua orang tahu bahawa bibir adalah salah satu zon erogen lelaki. Dan tidak hairanlah dengan cara yang paling popular bagaimana untuk merangsang seorang lelaki dengan ciuman hanyalah ciuman di bibir. Cium ini mempunyai banyak jenis, ada yang menganggap ciuman Perancis yang paling menarik, sementara yang lain, sebaliknya, teruja dengan sentuhan cahaya bibir. Dan apa yang akan menggembirakan anda dan pasangan anda, kami berharap, anda boleh membuat keputusan sendiri.

Teknik mencium yang menarik

Harus dikatakan bahawa teknik mencium untuk keseronokan tidak begitu penting, dan ia ditentukan berdasarkan keutamaan subjektif anda. Tetapi terdapat rahsia kecil dan helah wanita, sebagai ciuman untuk merangsang seorang lelaki.

  1. Tentukan siapa di antara kamu yang akan menjadi “timbal”. Jika anda membaca tentang bagaimana untuk merangsang seorang lelaki dengan ciuman, maka pasti hari ini anda melihat diri anda dalam peranan ini. Oleh itu, ikuti peranan ini hingga akhir, dan jangan pindahkan kuasa anda kepada lelaki itu sebaik sahaja dia menjawab ciuman anda. Biarkan lelaki anda kadang-kadang tinggal dalam peranan “wingman”.
  2. Jangan membosankan. Ini bermakna bahawa semasa mencium cuba untuk menggabungkan teknik yang berbeza. Sebagai contoh, anda boleh mula dengan sentuhan cahaya (tidak semestinya bibir, menciumnya, katakan, di belakang mata). Kemudian pergi ke zon erogen lain pilihan anda. Tetapi walaupun anda hanya bersedia untuk mencium bibir anda, maka anda perlu menjadi berbeza. Menggabungkan pergerakan yang berbeza dengan lidah anda, bibir, mengubah irama dan agresif.
  3. Menggoda diri anda. Anda boleh mencium seorang lelaki, berikan dia tahu bahawa anda tidak akan keberatan berterusan, dan kemudian berpura-pura bahawa anda mempunyai perniagaan yang mendesak, sebagai contoh, di dapur. Lelaki suka menakluk, ini diketahui oleh semua orang. Dan ia juga mungkin kelihatan bahawa lelaki tidak suka digoda. Tetapi ia bergantung kepada kebolehan anda dan mood yang sesuai dengan lelaki itu. Jangan takut bermain dengannya, tetapi ingat bahawa pada akhir permainan, anda masih perlu menyerah.
  4. Jadilah menggoda. Setuju, kesan cium gadis yang sama tetapi dalam imej yang berbeza akan berbeza. Ia satu perkara jika anda berpakaian jins buatan sendiri dan T-shirt, dan ia bau yang lazat, tetapi masih borscht, dan agak lain, jika anda mempunyai korset mini dan seksi, tetapi bau roh mahal.

Bagaimana untuk merangsang seorang lelaki dengan ciuman, atau zon erogen pada tubuh lelaki

Bagaimana untuk merangsang seorang lelaki dengan ciuman

  • bahawa zon erogen adalah bibir dan lidah, kita sudah berkata. Sesetengah lelaki mencatatkan bahawa mereka teruja dengan ciuman cahaya yang meliputi seluruh wajah mereka: kedua-dua bibir, dan mata, dan dahi;
  • Selain itu, lelaki seperti ciuman di belakang telinga, menggigit mudah atau menghisap lobang telinga;
  • ciuman di leher, terutama dari belakang, memberikan lelaki tidak kurang senang daripada wanita. Jangan lupa tentang kaedah rangsangan ini. Tetapi di sini ada nuansa kecil, kulit di bahagian belakang leher sangat lembut, dan anda perlu memilih sebelah kanan antara ciuman yang menarik dan gatal-gatal;
  • jika keadaan membenarkan, dan anda bersendirian dengan lelaki itu, anda boleh dengan selamat turun dengan ciuman lebih rendah dan lebih rendah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *