Posted on

analisis tulisan tangan grafologi dengan contoh

Grafik adalah sains yang membolehkan, terima kasih kepada analisis tulisan tangan, untuk mempelajari banyak maklumat mengenai watak seseorang. Bahkan pengetahuan tentang grafologi dapat digunakan seperti pengesan kebohongan untuk memahami sama ada seseorang itu mengatakan kebenaran atau tidak.

Analisis tulisan tangan dengan contoh dalam grafik

Terima kasih kepada banyak kajian dan penyebaran maklumat, pakar dapat mengenal pasti tulisan tangan yang paling kerap ditemui.

Versi tulisan tangan nombor 1 dan nombor 2

Tulisan yang paling sering dijumpai di kalangan remaja perempuan. Orang-orang seperti ini dalam kehidupan berfokus pada diri mereka dan perasaan mereka. Mereka keras kepala dan mementingkan diri sendiri, tetapi ini disebabkan oleh keinginan untuk mencapai kemerdekaan. Lebih banyak penulis tulisan tangan berkenaan dengan penampilan dan imej mereka.

analisis tulisan tangan grafologi dengan contoh1

analisis tulisan tangan grafologi dengan contoh2

Nombor opsyen tulisan tangan 3

Dalam grafologi, analisis tulisan tangan ini membolehkan anda mengetahui bahawa penulis dalam kehidupannya sering menyembunyikan di belakang "topeng". Masih orang-orang watak yang bijaksana, oleh itu mereka berjaya memanipulasi rakan-rakan, dan ia tidak dapat dilihat untuk mangsa. Pengarang tulisan tangan ini hidup dengan stereotaip.

analisis tulisan tangan grafologi dengan contoh3

Nombor opsyen tulisan tangan 4

Jenis penulisan ini terutamanya ditemui pada wanita muda. Mereka hidup dengan rasa tanggungjawab yang berterusan. Pemilik tulisan tangan ini mempunyai sifat kritikal yang melampau kepada dirinya sendiri, dan mereka berada dalam keadaan yang bersedia untuk mengorbankan diri.

analisis tulisan tangan grafologi dengan contoh4

Nombor opsyen tulisan tangan 5

Analisis grafis tulisan tangan menunjukkan bahawa ini ditulis oleh seorang wanita dewasa. Orang seperti ini takut dan tidak tahu bagaimana memperlihatkan keperibadian mereka sendiri. Pemilik tulisan tangan ini tegang dan tidak dapat membuat keputusan spontan.

analisis tulisan tangan grafologi dengan contoh5

Nombor opsyen tulisan tangan 6

Analisis tulisan tangan menunjukkan bahawa dia menulis orang emosi ini, yang sentiasa berusaha untuk mengawal emosi sendiri. Beliau dicirikan oleh peningkatan pengekangan dan kritikan diri. Untuk pemilik tulisan tangan ini sangat menghormati dan mengiktiraf orang lain.

analisis tulisan tangan grafologi dengan contoh6

Nombor opsyen tulisan tangan 7

Pakar dalam grafologi memberi jaminan bahawa pengarang tulisan tangan adalah lelaki yang suka menguasai hidup. Analisis watak dalam tulisan tangan membolehkan anda mengetahui bahawa penulis dalam kehidupan lebih suka menjadi pemenang. Orang-orang seperti ini tidak berorientasikan dalam kehidupan seharian dan suka bercakap banyak, sementara tidak ragu-ragu, mengganggu pengantara. Seorang lelaki tidak berfikir tentang masa depan, apa yang penting baginya adalah apa yang berlaku "di sini dan sekarang" dan dia juga mempunyai perubahan mood.

analisis tulisan tangan grafologi dengan contoh7

Nombor varian tulisan tangan 8

Satu tulisan tangan yang luar biasa yang menunjukkan bahawa pengarangnya adalah seorang individu. Dia dicirikan oleh rasa keunggulan. Dalam hubungan dengan orang lain, penulis tulisan tangan tidak sensitif. Dia sering memainkan peranan dan cuba untuk melihat lebih pintar di mata orang lain.

analisis tulisan tangan grafologi dengan contoh8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2