Posted on

Kenali dengan ibu bapa - bagaimana menyukai ibu bapa lelaki dan perempuan?

Apabila tempoh gula-gula itu berakhir dengan hubungan pasangan itu, dan mereka bergerak ke tahap yang lebih serius dalam pembangunan mereka, persoalan timbul mengenai kejadian seperti mengenali ibu bapa mereka. Ia sebahagian besarnya menentukan nasib pasangan dan kemungkinan mewujudkannya dari sel masyarakat yang sepenuhnya, yaitu keluarga.

Kenali dengan ibu bapa - matlamat

Beberapa dekad yang lalu, penyelenggaraan perkahwinan untuk golongan muda sepenuhnya mengandaikan ibu bapa dan membawa kedua-dua kos bahan dan moral. Dan walaupun hari ini, pasangan itu tidak memerlukan sokongan dan rancangan untuk mengambil semuanya dengan tangan mereka sendiri, ia tidak akan dapat mengenali saudara terdekat. Mereka yang berminat dengan apa yang diharapkan daripada kenalan dengan ibu bapa, adalah patut memberi respons bahawa sekurang-kurangnya kelulusan dasar pilihan anak lelaki atau anak perempuan. Tiada siapa yang mahu merosakkan hubungan sejak awal lagi, kerana ia akan menjejaskan hubungan anda dengan orang yang anda sayangi.

Bagaimana untuk berkenalan dengan orang tua lelaki itu?

Sebelum pergi ke mesyuarat yang bersejarah, adalah disyorkan untuk bertanya terlebih dahulu tentang kekayaan tradisi yang diterima dalam keluarga, kerja dan hobi calon mertua dan mertua masa depan. Menjadi celik dalam perkara ini sangat bermanfaat, kerana ia akan membantu mengelakkan situasi memalukan dan menunjukkan minat anda sendiri, yang akan memuji kepada nenek dan datuk masa depan. Pengenalan pertama dengan ibu bapa lelaki itu menarik untuk kedua-dua belah pihak, jadi jeda yang janggal dan tidak tepat mengatakan frasa akan menjadi semula jadi dan tidak perlu khawatir tentang perkara ini.

Peraturan untuk dating orang tua lelaki

Mereka yang tertanya-tanya bagaimana mengenali ibu bapa orang yang dikasihi, adalah patut memberi perhatian kepada peraturan berikut:

  1. Anda harus diperkenalkan oleh seorang lelaki muda, tetapi jika atas sebab tertentu dia tidak melakukan ini, anda perlu menyapa dan memperkenalkan diri anda. Gadis itu harus ingat bahawa inisiatif berjabat tangan atau mencium dengan memeluk mesti datang dari pihak lain.
  2. Berkenalan dengan orang tua lelaki itu akan diadakan dengan bersorak jika "untuk menangkap gelombang", iaitu, untuk mempertimbangkan keadaan emosi orang lain dan cuba menyesuaikan diri dengannya, untuk mengadakan perbualan dengan pengadil dalam satu bahasa.
  3. Jawab soalan-soalan yang lebih baik secara ringkas dan sederhana, tetapi pujian untuk anak lelaki yang anda datang, hanya dialu-alukan.

kenalan pertama dengan ibu bapa lelaki itu

Bagaimana anda suka ibu bapa lelaki itu?

Perkara yang paling penting adalah untuk tidak melampaui batas. Jangan malu-malu, jangan biadap dan jangan malu, tetapi cuba bersikap secara semula jadi, tetapi pada masa yang sama dihalang, terbuka dan bebas. Mereka yang bertanya bagaimana untuk menyukai ibu bapa ibu bapa mereka, anda hanya perlu cuba untuk berdiri di tempat mereka. Siapa yang mereka mahu melihat sebelah anaknya? Seorang yang baik, gadis penyayang, yang utama adalah nilai keluarga dan keluarga. Yang terakhir menganggap sikap yang menghormati terhadap ibu bapa, dan karenanya perlu dibuktikan.

Kenali ibu bapa lelaki itu - petua

Semua orang tahu ungkapan "bertemu dengan pakaian" dalam hal ini berfungsi tidak seperti sebelumnya. Dan walaupun gadis itu mengambil dirinya sebagai subkultur dan meludahkan peraturan etika, demi orang yang dikasihi, ia patut memilih untuk pertemuan sesuatu dari klasik, yang terbaik adalah pakaian. Oleh itu, mengenali ibu bapa, bagaimana untuk berpakaian dalam kes ini sudah difahami, akan mempunyai nada yang baik dan secara sukarela akan menyesuaikan separuh dewasa yang hadir ke arah gadis itu secara positif.

Berikut adalah tip lain yang akan membantu membuat kesan yang baik:

  1. Jika ibu lelaki sedang menyiapkan meja untuk anda, tawarkan bantuannya, tetapi jangan terlalu sabar.
  2. Mana-mana wanita menganggap dirinya sebagai pelayan wanita yang baik dan tukang masak, jadi tidak perlu memuji hidangan dan meminta preskripsi. Sedikit demi sedikit, tetapi lebih baik untuk mencuba semua yang ditawarkan.
  3. Dari beberapa jenis minuman beralkohol, lebih baik memilih yang terbaik - wain. Dan dalam apa jua keadaan, jangan menyalahgunakan.

Bagaimana untuk mengenali ibu bapa gadis itu?

Kebanyakan petua yang diberikan di atas adalah relevan di sini, tetapi jika ibu bapa lelaki itu lebih prihatin terhadap ekonomi anak perempuan di masa depan, ibu bapa gadis itu lebih berminat dengan kesolvenan dan kemerdekaan lelaki muda itu - profesionnya, keanehan kerja. Dan walaupun mereka tidak mempunyai keperluan khusus untuk upah, mereka harus memastikan bahawa anak perempuan mereka tidak memerlukan apa-apa. Oleh itu, kenalan pertama dengan ibu bapa gadis itu harus menunjukkan dalam cahaya yang menggalakkan kualiti terbaik pemohon untuk tangan dan hati anak perempuan mereka.

bagaimana menyukai ibu bapa lelaki itu

Kaedah untuk dating ibu bapa seorang gadis

Bahawa pertemuan pertama dengan ibu bapa tidak berakhir dengan kegagalan, disarankan untuk mematuhi peraturan berikut:

  1. Cuba untuk menyertai syarikat mereka, menangkap mood. Jika anda membuat jenaka dalam keluarga, anda boleh memberitahu beberapa anekdot, dan jika anda membincangkan karya penyair atau komposer di meja yang anda tidak tahu, anda hanya perlu menyatakan minat anda yang tulus.
  2. Semua soalan perlu dijawab dengan tegas dan yakin, dan jika mereka berminat untuk memberikan pendapat tentang sebarang isu, maka ia patut menyatakan pandangan mereka, tetapi tidak terlalu bersemangat dan menimbulkan perselisihan.
  3. Berkenalan dengan ibu bapa gadis itu akan berjaya jika lelaki itu menunjukkan bahawa dia suka anak perempuan mereka dan bercadang untuk membuatnya bahagia. Ia tidak berlebihan untuk bercakap mengenai rancangan untuk masa depan, untuk mempamerkan aspek terbaik anda, tetapi tidak memuji diri sendiri.

Bagaimana anda suka ibu bapa gadis itu?

Anda boleh menarik perhatian dengan rupa yang kemas dan kemas. Mereka yang berminat untuk menggembirakan ibu bapa mereka, kita harus ingat bahawa ibu kepada wanita itu adalah seorang perempuan dan menghargai perhatiannya. Jangan bersimpati dengan pujian, tetapi jangan pujian. Bapa akan memberi perhatian kepada kualiti maskulin - kemampuan untuk melakukan pekerjaan lelaki di sekeliling rumah, berdiri sendiri dan orang yang tersayang. Lelaki mendapati lebih mudah untuk mencari bahasa yang sama dan jika mereka tahu mengenai hobi ayah mertua masa depan, kemudian bertanya kepadanya, selalu mudah untuk membawanya ke jujur ​​dan belajar lebih banyak tentang satu sama lain.

Berkenalan dengan ibu bapa gadis itu - nasihat

Pergi untuk mengenali ibu bapa, dan dalam mana-mana kes, ia adalah bernilai memberi hadiah. Dia tidak sepatutnya intim dan semata-mata peribadi. Lebih baik memberi sesuatu untuk rumah. Jika anda berkenalan dengan ibu bapa, apa yang anda bawa tidak dikenali, maka anda tidak akan kehilangan jika anda membeli bunga untuk ibu mertua masa depan dan membawa sebotol alkohol. Adalah lebih baik untuk mengetahui terlebih dahulu dari gadis apa yang lazimnya diminum dalam keluarga mereka dan membeli minuman sebegini.

Pada umumnya, anda harus berusaha bersikap secara semula jadi dan alami, tidak cuba untuk menyenangkan dan menyukai semua orang, kerana tidak mungkin. Sekalipun kesan pertama mengenali ibu bapanya akan dicemari atau dimanjakan, sikap hormat harus menjadi kad truf utama. Lagipun, walaupun dengan senario ini, terdapat peluang untuk memperbaiki masa depan dan layak mendapat kasih sayang dari orang yang disayangi, jika anda ingin menjalani kehidupan dengannya dan seterusnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =