Posted on

tugas isteri

Malah, feminis yang semakin keras mula-mula ingin membentuk keluarga, berkahwin, dan oleh itu jawapan kepada soalan tentang apa yang patut isteri yang baik dan apa yang wanita boleh lakukan adalah menarik kepada semua orang.

Apakah kewajipan isteri dalam keluarga?

Isteri yang baik, apa yang patut dia seperti? Mungkin, untuk melakukan kerja rumah - untuk memasak, membersihkan, mencuci. Dan jika anda masih mempunyai suami untuk tidur, maka ia akan menjadi ideal. Tetapi adakah ini semua sifat yang patut dimiliki isteri ideal? Untuk seks, seorang lelaki boleh menguruskan 1-2 kekasih, dan membersihkan dan memasak untuk mengarahkan hamba. Ternyata lelaki dalam perkahwinan mencari bukan sahaja borscht yang lazat dan seks yang stabil. Seseorang mahu mencari dalam perkahwinan pulau keselesaan dan selebihnya (kerana ia adalah di rumah ibu bapanya), tetapi isteri orang diperlukan untuk meningkatkan status sosial - separa sedar lelaki yang belum berkahwin dilihat sebagai seorang lelaki muda yang tidak matang, dan tidak seorang yang serius, dan ia banyak boleh mengganggu perniagaan. Jadi untuk mengatakan bagaimana untuk berkelakuan isteri, anda perlu berdasarkan keperluan seorang lelaki tertentu.
Tetapi ada saat-saat yang kebanyakan lelaki ingin melihat di isteri mereka? Sudah tentu, ada, di sini dengan mereka dan memahami.

Bagaimanakah isteri akan berkelakuan?

  1. Kewajipan isteri termasuk memasak, mencuci, membersihkan yang disebutkan di atas. Tetapi anda akan bersetuju, kewajipan ini boleh dilakukan dengan cara yang berbeza: seseorang boleh memperlakukan ini sebagai kerja yang memalukan dan bosan, atau anda boleh dengan tulus ingin menyenangkan orang yang anda sayangi. Adakah anda berfikir bahawa lebih seperti seorang lelaki?
  2. Lelaki kita adalah bebas, kuat, dapat mengatasi sebarang masalah. Tetapi mereka masih memerlukan sokongan, dan mereka tidak mahu dari ahli terapi, tetapi dari wanita yang mereka suka. Apabila segala-galanya berjalan dengan lancar, ia mudah dilakukan, tetapi jika suami diganggu, maka kata-kata itu seolah-olah meminta kata-kata kasar, dan anda mahu menyerang suami anda dengan kecurangan. Tetapi anda tidak boleh melakukan ini, jadi anda hanya akan menurunkan harga diri suami anda, dan orang tersebut tidak dapat berjaya.
  3. Keupayaan untuk berkomunikasi adalah penting bukan sahaja dalam rundingan dengan rakan kongsi perniagaan, dalam kehidupan keluarga kualiti ini juga sangat berharga. Belajarlah untuk mendengar lelaki anda tanpa mengganggu. Hormati pendapatnya dan jangan cuba merombak dengan caranya sendiri - seorang lelaki demi kekasihnya boleh berkompromi, tetapi kebanggaannya tidak akan selalu patuh kepadanya. Biarkan suami anda menjadi diri sendiri, ia bekerja lebih baik daripada mengatakan kepadanya bahawa dia melakukan segala yang salah, dan dia perlu mengambil contoh dari suami kawannya.
  4. Majalah wanita tidak tunda mengulangi - kepelbagaian di atas katil, janji bahawa lelaki itu akan kembali hanya kepada anda. Di peringkat pengantin perempuan, kita masih ingat tentang peraturan ini sekurang-kurangnya, tetapi ketika kita meletakkan cincin yang dihargai di jari, untuk alasan tertentu kita melupakan peraturan ini. Seks dari keseronokan menjadi tugas perkahwinan, dan beberapa wanita yang tidak bertanggungjawab juga memanipulasi suami mereka, menafikan mereka "akses ke tubuh." Ini adalah mutlak pendekatan salah, bagi seseorang yang menghukum dalam keadaan ini adalah tidak jelas, dan manusia, letih untuk mendapatkan rumah kegagalan, akan mendapatkan seks di tempat lain, dan akan betul.
  5. Jangan lupa memuji suami anda, tunjukkan bahawa anda benar-benar memerlukannya. Ada kelemahan untuk semua orang, jangan buat gajah keluar dari lalat. Seorang lelaki mahu mendengar di rumah bukan tentang kesilapannya (yang bosnya akan mengingatkannya lebih daripada sekali), tetapi tentang kejayaan. Lelaki memerlukan pujian, mungkin lebih daripada wanita. Oleh itu, jangan bersimpati memuji suami anda, dia sepatutnya.
  6. apa yang sepatutnya menjadi isteri

  7. Jangan lupa tentang kebebasan - anda memerlukan masa untuk bertemu dengan rakan-rakan anda, berjalan melalui salon kecantikan dan kedai-kedai. Suami anda juga memerlukan masa untuk membelanjakannya bukan dengan anda, dia juga mempunyai kepentingan sendiri. Fahami dan terima fakta ini.
  8. Kewajipan isteri boleh dibicarakan tanpa henti, tetapi perkara utama dalam hubungan bukanlah pemenuhan kewajiban terhadap suami, tetapi keinginan untuk melakukan sesuatu untuknya. Apa kebahagiaan dan persefahaman apa yang boleh kita bicarakan, jika penting bagi anda untuk memenuhi kewajipan anda, dan jika anda ingin menjadikan seseorang lebih bahagia daripada seseorang di dekat anda, tidakkah anda? Ternyata untuk menjawab persoalan apa yang harus dilakukan seorang isteri, semata-mata - dia seharusnya menjadi penyayang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 62