Posted on

Pendaratan - apakah itu dan cara membuat pinjaman menjual?

Bukan rahsia lagi bahawa kedua-dua ahli perniagaan besar dan kecil cuba untuk berdagang bukan sahaja dalam kehidupan sebenar, tetapi juga dalam rangkaian. Laman web sendiri adalah alat yang berkuasa yang membolehkan anda untuk menjual produk dan perkhidmatan anda. Pendaratan - apakah itu dan bagaimana ia membantu dalam perkara ini - kita akan memikirkannya dalam artikel ini.

Pendaratan - apa itu?

Dalam terjemahan dari "halaman pendaratan" bahasa Inggeris - ini adalah halaman sasaran atau arahan. Pendaratan adalah laman web yang tujuan utamanya adalah untuk meningkatkan keberkesanan pengiklanan dan meningkatkan penonton. Di atasnya, webmaster memberikan maklumat tentang produk dan perkhidmatan dan mahu mendorong pembeli bertindak. Sejarah pendaratan bermula di Amerika Syarikat. Semasa pembangunan persaingan di antara kedai dalam talian, terdapat keperluan untuk mencipta alat yang akan membantu pengguna memahami bagaimana satu syarikat berbeza dari yang lain. Dalam segmen Rusia, halaman pendaratan hanya mendapat populariti.

Kenapa kita perlukan LANDING?

Bergantung pada jenis halaman pendaratan, ini atau kesannya dicapai, tetapi pada umumnya mereka meneruskan matlamat berikut:

 1. Mengiklankan produk tertentu.
 2. Galakkan tindakan - untuk membeli produk atau menggunakan perkhidmatan syarikat.
 3. Halaman pendaratan membantu pemasar menentukan kejayaan pengiklanan. Terdapat alat seperti pengujian A / B, yang membolehkan untuk meningkatkan keberkesanan halaman. Untuk tujuan ini, kadar penukaran dikira, iaitu nisbah bilangan pengguna yang telah melakukan tindakan yang diperlukan kepada bilangan mereka yang hanya melihat maklumat di laman web ini.
 4. Kumpulkan maklumat mengenai khalayak sasaran dan membantu mengurangkan risiko jualan.
 5. Melalui hiburan yang dibentangkan di laman bantuan pengguna mendapatkan kepercayaan jenama.

menjual tuan tanah

Kelebihan Halaman Pendaratan

Dalam perjuangan untuk berjaya dalam persekitaran yang sangat kompetitif, ahli perniagaan menggunakan pelbagai alat pemasaran. Pinjaman yang betul adalah cara sebenar, mudah dan berkesan untuk mengembangkan perniagaan anda dalam rangkaian dan mencapai tahap pembangunan yang baru. Antara kelebihannya ialah:

 1. Penukaran lebih banyak daripada laman biasa.
 2. Bentuk mudah, yang mana ia dapat dicipta dan bermula dalam kerja dalam beberapa jam, dan perubahan maklumat mengambil masa beberapa minit.
 3. Pendekatan Ideal adalah alat yang berkesan dan berkesan, walaupun tidak mendorong pengguna untuk memerintahkan apa-apa, tetapi meninggalkan maklumat hubungan mereka. Akibatnya, asas pelanggan berpotensi terbentuk, yang pada masa akan datang boleh menawarkan perkhidmatan atau barangan mereka dalam surat elektronik.
 4. Pemuatan pantas halaman walaupun pada Internet yang lemah.
 5. Meningkatkan hasil daripada pengiklanan kontekstual.
 6. Penilaian dan analisis kelantangan dan kesesuaian jualan di Internet.
 7. Peningkatan jualan walaupun dengan laman utama yang tidak dilaksanakan.
 8. Anggaran pembangunan yang rendah.

Berapa banyak yang boleh anda perolehi semasa mendarat?

Penukaran halaman sasaran secara signifikan mengatasi laman-laman biasa, kerana ia adalah pinjaman tanah - ia adalah jurujual, dan ia membenarkan namanya. Penukaran halaman pendaratan minimum adalah 5%, dan maksimum - 30-40%, sedangkan untuk sumber mudah angka ini hanya mencapai 1-2%. Halaman peminjaman pemasaran boleh menjadi iklan, sasaran, atau virus. Dalam kes pertama, pengunjung hanya hilang dalam aliran maklumat yang kuat dan memerintahkan barang secara rawak, menyesali usaha dan masa yang dibelanjakannya.

Dalam kes kedua, dia termotivasi oleh keadaan yang menggembirakan atau hadiah yang dijanjikan dari syarikat itu, dan pada masa ketiga ketika melakukan waktunya, dia secara otomatis melihat pengiklanan, membiasakan diri dan mulai mempercayainya. Keuntungan dari pinjaman akan bergantung pada berapa banyak wang yang penulis berminat untuk melabur dalam lalu lintas, kerana dia harus membeli, kerana tapak semacam ini tidak dapat diterima oleh pengoptimalan SEO. Dengan setiap pesanan, penjual boleh mendapatkan $ 100 atau lebih, semuanya bergantung kepada jenis produk, jenis pendaratan, enjin yang digunakan, reka bentuk, dan sebagainya.

Penciptaan Pendaratan

Bagaimana untuk membuat pinjaman menjual?

Pengeluaran buku satu halaman mudah dan kompleks. Di sini anda mesti mematuhi peraturan tertentu. Dalam menjual pendaratan hendaklah:

 • Header
 • perkhidmatan atau produk, iaitu penerangan terperinci;
 • foto dan video. Penciptaan suatu pendaratan tidak boleh dipersembahkan tanpa apa-apa bahan yang berhubungan dengan produk atau perkhidmatan yang diberikan;
 • faedah daripada pemerolehan;
 • ulasan pelanggan;
 • teks sifat pengiklanan;
 • pencetus;
 • panggilan untuk tindakan.

Contoh kad satu halaman yang berkesan:

pinjaman halaman sempurna
struktur pendaratan

Struktur pendaratan

Ini adalah salah satu unsur yang paling penting. Pinjaman menjual mempunyai struktur yang jelas. Semua elemen di dalam halaman disusun dalam urutan logik, yang meningkatkan asimilasi maklumat oleh pengguna dan menolaknya ke tindakan yang diinginkan. Gambar terang dan jelas bersebelahan dengan anak panah yang menunjukkan arahan. Seorang pengguna yang masuk ke halaman tidak akan hilang padanya, kerana ia tidak terlalu banyak dengan teks, keterangan panjang, reka bentuk florid, kelebihan produk dan sebagainya. Segala-galanya harus laconic, mudah dan jelas, supaya seseorang:

 1. Saya melihat tajuk yang terang.
 2. Saya berlari melalui gambar dan teks.
 3. Mengisi borang khas.
 4. Saya membuat pesanan.

struktur pendaratan

Mengoptimumkan Pendaratan

Jika halaman pendaratan dibuat berdasarkan laman utama, pengoptimuman SEO pendaratan tidak akan dikaitkan dengan masalah tertentu. Satu lagi perkara, jika ia mengandungi laman autonomi sepenuhnya. Anda boleh meningkatkan jualan dengan membeli iklan berbayar yang dibayar, mengikut konteks dan disasarkan. Pengoptimuman teknikal melibatkan penggunaan tag meta, keterangan, tajuk, grafik, markup mikro, jualan teks. Dalam yang terakhir, anda boleh menambah beberapa pautan utama dengan tag hash. Adalah penting bahawa kandungan tersedia untuk enjin pencarian.

Bagaimana untuk membiayai pinjaman?

Kadar harus dibuat untuk penukaran dan kaedah yang digunakan untuk meningkatkannya. Dan walaupun satu halaman dibuat untuk Direct and Teasers, sistem iklan kontekstual Yandex dan Google harus digunakan maksimal. Jangan mengabaikan perkembangan akaun di rangkaian sosial. Bahagian teknikal mestilah sesuai, dan semantik pertanyaan lanjutan hendaklah bervariasi. Pendaratan terbaik adalah mereka yang menjawab permintaan pengguna sepenuhnya, secara kualitatif dipenuhi dan memenuhi keperluan moden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7