Posted on

Berapa banyak kucing hidup kastor hidup?

Berapa tahun bertahun-tahun hidup kucing yang tidak ternilai, yang berminat dengan semua yang merancang untuk membuang haiwan kesayangan anda. Dan kenapa? Tidak dikembiri tingkah laku, untuk mengatakan sekurang-kurangnya, antisosial: jeritan, keinginan untuk mencari kucing, kawasan yang ditanda. Yang terakhir ini membawa untuk mengendalikan hampir semua: anda sebagai izgazhen keseluruhan rumah, kereta, tanah, jika anda mempunyai apa-apa, dan jiran-jiran, kerana pussy berkaki empat menguruskan untuk pergi untuk melawat mereka di balkoni atau di taman, untuk membuat semua sama, bahawa dia melakukan atau membuat anda. Perkara yang menakutkan adalah bahawa dalam keadaan ini, kucing pergi jauh dari rumah, berlawan dengan lelaki lain boleh tercedera di kawasan yang tidak dikenali, dan sering membawa kepada kesan rawatan yang berpanjangan atau kematian haiwan.

Apakah jangka hayat kucing-eunuk?

Pada dasarnya, haiwan peliharaan yang dikepalai hidup lebih lama daripada haiwan peliharaan yang tidak berkapur. Ini, tentu saja, adalah tambah nilai. Haiwan ini tidak boleh dijangkiti dengan pelbagai penyakit semasa hubungan seksual, tidak cedera semasa pergaduhan dan tidak pergi jauh dari rumah.

Tetapi ada juga kekurangan. Kucing-hormon mempunyai latar belakang hormon. Lebih mudah - penghasilan hormon menurun. Dan ini menyebabkan perkembangan obesiti, baik dalam kucing dan kucing yang disterilkan. Oleh itu, mereka perlu diberi makan hanya dengan makanan seimbang yang membantu membakar lemak berlebihan. Fodders yang mengandungi daun birch, kacang daun, teh hijau, plantain, oregano dan ekstrak rumput lain akan mendekati lebih banyak.

Di samping obesiti, haiwan ternakan adalah garam yang tertunda, sindrom urologi atau urolithiasis dapat berkembang. Penyakit-penyakit ini sangat menyakitkan haiwan dan mengganggu tuan rumahnya. Oleh itu, lebih baik tidak membubarkan anak kucing dari awal, hanya membiasakannya kepada makanan yang sihat.

berapa banyak kucing castrated Inggeris yang hidup

Dalam banyak aspek jangka hayat castrato dipengaruhi oleh pemilik yang terlalu peduli. Bagaimana anda berfikir berapa banyak kucing castrated Inggeris yang hidup? Percayalah, sangat lama. Mereka mempunyai kesihatan genetik yang kukuh, badan yang kuat dan kuat, tetapi mereka tidak makan secara semula jadi. Oleh itu, mereka tidak boleh dipecat. Kehidupan kucing ini aktif, dan tahu dengan sempurna berapa banyak mereka memerlukan makanan untuk memulihkan kekuatan mereka.

Rata-rata, Inggeris hidup selama 15 tahun, dihidupkan - sedikit lebih lama, mereka tidak mempunyai onkologi. Tetapi tidak semulajadi penyakit sebegini sering menjejaskan.

Pemilik kucing Parsi tidak kurang berminat dengan berapa banyak abang kastil yang hidup. Dengan penjagaan yang baik kanak-kanak itu akan membuat anda bahagia 18 tahun dan lebih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 65