Posted on

hadiah kepada kanak-kanak selama 2 tahun

Semasa tahun-tahun pertama kehidupan dalam perkembangan kanak-kanak memainkan peranan setiap bulan. Oleh itu, seorang kanak-kanak berusia 1.5 tahun berbeza dengan penampilan, kelakuan dan kepentingan berusia 2 tahun. Ambil perhatian fakta ini, memilih hadiah untuk kanak-kanak 2 tahun.

Mainan apa yang menarik untuk kanak-kanak berumur 2 tahun?

Mengenai apa yang hendak diberikan kanak-kanak selama 2 tahun, sebaiknya tanyakan ibu bapanya. Hanya mereka yang tahu apa yang paling disukai anak mereka, mainan apa yang dia suka, dan apa yang akan terbiar. Biasanya pada usia ini, kanak-kanak mula berminat dalam permainan peranan tematik, di mana mereka meniru orang dewasa. Selain itu, kanak-kanak terus membangun mainan pendidikan, di mana mereka belajar pemikiran logik, membaca, melukis, dan sebagainya.

Sepuluh idea hadiah terbaik untuk kanak-kanak dalam 2 tahun

  1. Pada usia 1 tahun kanak-kanak belajar berjalan, dan kemudian secara beransur-ansur meningkatkan kemahiran ini: berjalan, melompat, bermain permainan mudah alih. Untuk perkembangan kemahiran motor yang besar, sangat berguna untuk melatih untuk menjaga keseimbangan. Oleh itu 2 tahun – umur yang paling sesuai untuk membeli skuter bayi atau runovela. Sesuai juga tricycle atau kerusi roda.
  2. Pada usia dua tahun, ramai kanak-kanak meninggalkan kereta dorong dan berjalan dengan kaki mereka. Hadiah yang sangat baik untuk kanak-kanak selama 2 tahun boleh menjadi ransel kecil dengan alat mainan lembut, atau beg tangan anak-anak. Di sana adalah sangat mudah untuk menukar pakaian atau minuman untuk kanak-kanak itu, pergi bersamanya.
  3. Untuk apa yang dipanggil permainan peranan yang dipanggil, gadis itu memainkan peranan sebagai perempuan simpanan dewasa, mainan seperti dapur kanak-kanak, seterika, mesin basuh, pembersih vakum sesuai. Hadiah yang sama untuk budak lelaki selama 2 tahun adalah satu set alat, bengkel mini, tempat letak kereta pelbagai peringkat, pereka dengan peralatan pembinaan.
  4. Ramai kanak-kanak berumur dua tahun mula mengambil minat aktif dalam buku, cuba “membaca” dengan cara mereka sendiri, menyalin kelakuan orang dewasa. Jika anak lelaki hari lahir anda adalah seperti yang ingin tahu, maka jawapan kepada persoalan yang perlu diberikan kepada kanak-kanak selama 2 tahun adalah jelas: sudah tentu, abjad! Kanak-kanak gembira mendengar puisi lucu yang didedikasikan untuk setiap huruf, dan mudah menghafal abjad.
  5. Perkenalkan anak ke kerja dan beri dia satu set yang baik untuk melukis: album, cat gouache terang, berus berkualiti dan sebotol tidak tumpah. Bagi peminat bentuk kreativiti lain, anda boleh memilih jisim untuk pemodelan, satu set aplikasi, mainan untuk mewarna dengan akrilik.
  6. Hadiah terbaik untuk lelaki dalam 2 tahun adalah, sudah tentu, sebuah kereta! Yang paling murah adalah pembelian model mini kereta ini, di mana terdapat bahagian-bahagian yang bergerak (pintu, batang, stereng dan roda diputar). Anda juga boleh membeli model kereta dan kereta kebal yang dikendalikan oleh radio. Dan hadiah paling mewah untuk peminat kereta kecil akan menjadi kereta elektrik kanak-kanak atau basikal quad.
  7. Sudah tentu, semua gadis, tanpa pengecualian, suka bermain dengan anak patung. Oleh itu, salah satu hadiah terbaik untuk seorang gadis 2 tahun akan menjadi anak patung interaktif yang besar. Mereka dapat bercakap, melafazkan lebih daripada 100 frasa, dan juga mendengar, memahami dan dengan sewajarnya menjawab soalan-soalan yang ditimbulkan. Juga anak patung akan memberitahu puisi, apa yang perlu diberikan kepada kanak-kanak dalam 2 tahun membuat teka-teki dan juga nyanyian lagu untuk kanak-kanak. Anak patung interaktif boleh menjadi mainan paling kegemaran untuk mana-mana gadis.
  8. Lembaga bermuka dua magnet, seperti mana-mana karapuza, akan sila. Di satu sisi papan sedemikian, anda boleh menulis dan menggambar dengan kapur berwarna, dan di sisi lain dengan penanda. Di samping itu, kit biasanya termasuk huruf dan nombor pada magnet.
  9. Adakah anda ingin mengejutkan anak dan ibu bapanya? Berikan cubaan bayi Zaitsev. Ini adalah bantuan visual yang hebat, terima kasih, mengikut teknik khas, anak itu akan belajar membaca dengan cepat.
  10. Mainan untuk pembangunan pemikiran logik akan menjadi hadiah terbaik untuk kanak-kanak selama 2 tahun. Teka-teki yang besar dan kecil, mozek, lacing, pereka, inlay dan mainan pendidikan kayu boleh menarik perhatian bayi untuk masa yang lama.

Membeli hadiah, pastikan untuk mengetahui sama ada produk ini disahkan. Berikan anak-anak sahaja mainan kualiti terbukti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 8