Posted on
Sekiranya anda terpaksa meminta sesuatu yang sangat penting, maka anda pasti menggunakan satu langkah yang telah dibuktikan sepanjang tahun dan menikmati tatapan kucing merah dalam kasut dari kartun "Shrek." Benar, berlaku?

Oleh itu, sia-sia pencipta cerita animasi tentang gergasi hijau tidak menepati penerima korporat ini, kerana hari ini ia menjadi sebahagian daripada kehidupan kita, dan peminat kartun itu juga mendapati penjelmaan hidupnya!

pandang plaintif

Bertemu - ini kucing merah bernama Hoshiko (Hosico), yang boleh melihat anda supaya anda menulis kepadanya sebuah apartmen, sebuah kereta dan memberinya semua yang lazat!

hosiko

Cucu lelucon adalah lelucon, tetapi selepas perempuan simpanan ini cantik kacak meletakkan beberapa gambar di rangkaian sosial, pengguna segera menunjuk Hoshiko perwujudan hidup utama karakter kartun dan bahkan bekerja sama di sebuah kelab penggemar!

kelab peminat hoshiko

Tetapi sebenarnya, Hoshiko - kucing berusia 2 tahun Scotland Lurus (Scotland pryamouhaya), yang tinggal di Moscow dan kebanyakan seluruh dunia suka makan, tidur dan bermain.

Scotland lurus

Sudah waktunya untuk tidur ...

Sudah tiba masanya untuk ...

Ya, ya, nampaknya biasa, tetapi ini hanya sampai dia memandang kamu dengan matanya!

merenung

Anda tidak akan berdiri di depan pesona saya!

Anda tidak akan berdiri di depan pesona saya!

Sediakan mimimeters tambahan dalam jiwa anda - Hoshiko pasti akan mengambil mereka!

Mimetimeters

Nah, saya bukan kucing yang paling manis di dunia?

Nah, saya bukan kucing yang paling manis di dunia

Hari ini, lebih daripada 500 ribu peminat lelaki kacak yang menyenangkan ini bersedia meluangkan masa dengan monitor, menonton kehidupan sehariannya.

Saya mempunyai banyak pelanggan

Jadi ... Berapa ramai pelanggan yang saya ada?

Jadi ... Berapa ramai pelanggan yang saya ada?

Tuan rumah Hoshiko memberi jaminan kepadanya bahawa haiwan kesayangannya, seperti mana-mana bintang sebenar, tidak stabil. Dia suka bermain hanya dengan mainan baru, dan yang lama dianggap sebagai yang berusia lebih dari seminggu.

tidak stabil

Dan sebagai peraturan, semua "hiburan "nya tidak dijual di kedai - mereka perlu membuat tali, dahan pokok, bola tenis dan kepingan kertas.

kucing pilih

Kemasyhuran dan perhatian yang berlebihan juga merosakkan rambut merah ini.

tayar terkenal

Dia sangat takut terhadap orang dan tempat yang tidak diketahuinya, dan pada kesempatan pertama dia akan bersembunyi di mana dia fikir dia tidak akan dijumpai - dalam kotak kadbod, vas telus atau laci dada laci!

bersembunyi

Tetapi baru-baru ini, Hoshiko juga menjaringkan beberapa gram tambahan, dan mungkin tidak lama lagi dia akan mempunyai peranan baru - perwujudan hidup Garfield kucing.

mengetik gram tambahan

Sudah tiba masanya untuk mendapatkan diet ...

Sudah tiba masanya untuk mendapatkan diet ...

Sementara itu, mari kita tidak kehilangan peluang dan peluang lain untuk mengamalkan pandangan penamat ini, tetapi bagaimana jika berguna hari ini?

melihat mahkota

Berdasarkan: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =