Posted on

pantai berpasir Abkhazia

Abkhazia Sunny mengalu-alukan semua pelancong. Selalunya, mereka yang ingin berehat dalam keheningan keindahan semulajadi yang ajaib dan sedikit liar adalah menonjolkan kaki mereka di sini. Pegunungan yang tinggi, gaung, hutan tebal, tasik yang dalam dan, tentu saja, laut. Bersih, telus, tidak berawan kerana ketiadaan navigasi di Abkhazia, laut itu senang dengan udara segar. Walau bagaimanapun, malangnya kebanyakan pantai di rantau ini di pantai Laut Hitam ditutup dengan batu kecil ukuran kecil dan sederhana. Banyak pelancong, terutamanya, mempunyai rehat dengan anak-anak, lebih memilih pantai berpasir. Jika anda adalah salah seorang daripada mereka, kami akan memberitahu anda di mana terdapat pantai berpasir di Abkhazia.

Pantai pasir di Sukhumi, Abkhazia

Malangnya, rantau yang mesra ini tidak boleh membanggakan banyak pantai berpasir. Lebih umum adalah kerikil dan kerikil campuran-berpasir. Sekiranya anda berehat di Abkhazia adalah mustahil tanpa pantai berpasir, kemudian merancang perjalanan anda ke kota Sukhumi. Di bahagian selatannya terdapat popular di kalangan penduduk tempatan dan pelawat Pantai Sinop.

pantai berpasir di Abkhazia 1

Mempunyai keturunan yang lembut dan ketara ke dalam laut, ia adalah sempurna untuk mereka yang datang dengan anak-anak atau yang mempunyai sedikit pengalaman dalam berenang. Di samping itu, pantai agak luas (sehingga 200 m), kerana setiap orang yang ingin menghabiskan percutiannya di sini, akan mencari tempat yang bebas, yang penting kerana popularinya. Perlu dinyatakan bahawa pintu masuk ke pantai adalah percuma. Pada masa yang sama pantai dilengkapi dengan baik: sebagai tambahan kepada tandas dan pancuran ada batu loncatan untuk melompat air, kafe dengan masakan Eropah dan kebangsaan, padang bola tampar. Sekiranya anda mahu, anda boleh menyewa kerusi berjemur.

Pantai pasir berhampiran Pitsunda, di Abkhazia

Pantai berpasir kecil Abkhazia boleh ditemui di bandar peranginan kecil Pitsunda, yang pada zaman Soviet adalah sebuah resort kesihatan yang sangat popular. Di resort itu sendiri pantai-pantai kecil dan bercampur-campur, tetapi di sekitar terdapat berpasir pantai berhampiran bekas Pisces.

pantai berpasir Abkhazia foto 2

Pantai berpasir yang sangat baik adalah milik wilayahnya rumah tumpangan «Mussera», terletak 8 km dari Pitsunda di Pitsunda Bay yang indah.

pantai berpasir Abkhazia foto 3

Pantai berpasir adalah dan di kampung Lidzava (Ldzaa), dikelilingi oleh grove pain padat. Ia hanya 3 km dari Pitsunda. Orang yang mencari tempat yang tenang dan damai akan suka di sini. Di pantai terdapat sebuah kafe, anda boleh menyewa kerusi berjemur dan payung, pergi untuk memandu di atas bot.

pantai berpasir Abkhazia foto 4

Bertemu pasir di pantai Abkhazia juga boleh 5 km dari Pitsunda di kampung Agaraki, juga dikenali sebagai Monastic Gorge. Kampung ini dikelilingi oleh jurang gunung yang cantik, jadi ada kesejukan yang menyenangkan dan jarang sekali pengap.

pantai berpasir Abkhazia foto 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1