Posted on

permainan luaran untuk syarikat

«Satu, dua, tiga, empat, lima, saya akan mencari anda."- berapa kali di zaman kanak-kanak perkataan ini telah didengar! Ceria berlari mengelilingi halaman, senyuman gembira dan semangat - untuk kanak-kanak bermain di alam semula jadi - satu perkara yang biasa. Bayangkan seorang dewasa, memakai penutup mata, hampir mustahil, kecuali ia adalah persoalan permainan yang menyeronokkan dan persaingan di alam! Melangkah berkelah, di hutan, di barbeku, orang dewasa lupa tentang kesungguhan mereka selama beberapa jam, dan menjunam kepala mereka ke dalam permainan dan aktiviti luar.

Walau bagaimanapun, segala-galanya sangat menyeronokkan, perlu menyediakan untuk acara-acara seperti itu, untuk bercakap, untuk menyimpan idea-idea. Ia satu perkara untuk bermain bola biasa, membosankan kad atau "Buaya" yang terkenal, agak lain untuk berfikir terlebih dahulu kepada jenis permainan untuk syarikat-syarikat yang akan menghibur dan memberi kepuasan kepada semua peserta berkelah tanpa terkecuali. Berikut adalah beberapa idea yang bagus:

1. Kenderaan serba ada yang berani.

Sekiranya orang berkumpul di alam sememangnya tidak biasa antara satu sama lain, maka mulailah bahagian hiburan dengan keseronokan ini, yang akan membiak peserta. Dicipta kursus halangan, semua dibahagikan kepada pasangan, setiap pasangan mengikat antara satu sama lain di atas satu kaki (iaitu, kaki kiri seorang peserta dikaitkan dengan kaki kanan yang lain), sekali gus mendapatkan binatang janggal berkaki tiga yang mesti mengatasi halangan kelajuan. Pasangan terpantas mendapat hadiah!

2. Perniagaan basah.

Satu permainan di mana tidak ada pemenang dan tiada rugi, hanya ada yang puas dan basah! Semua yang diperlukan adalah pistol air dan kesediaan untuk mendapatkan di bawah jet. Peserta yang lantang berlari dari satu sama lain, bersembunyi di belakang pokok dan menembak secara aktif di mangsa, tanpa meninggalkan tempat yang kering di atasnya. Dengan cara ini, terdapat pilihan bajet untuk hiburan semacam itu untuk syarikat, menggantikan pistol dengan botol plastik dengan lubang di bahagian atas dan voila!

3. Seorang tamak dan jujur.

Untuk permainan, anda hanya perlu gulung kertas tandas. Pada satu ketika, apabila para tetamu tertumpu di satu tempat, penganjur dari alam semula jadi mengatakan bahawa hanya terdapat satu gulung kertas tandas dan menawarkan semua orang untuk merobek kuantiti yang diperlukan untuk diri mereka sendiri. Sudah tentu, kebanyakan akan cuba untuk tidak melucutkan diri! Di sini, misteri akan diturunkan - 2-3 pemilik tamak serpihan terpanjang akan dikenalpasti dan hukuman masing-masing dari mereka jujur ​​menjawab 5 soalan tetamu!

4. Undercover.

Ini adalah satu lagi versi permainan dalam alam semulajadi untuk syarikat itu - ujian untuk kecerdasan. Beberapa peserta dijemput, masing-masing diberi tudung, yang perlu dibungkus sepenuhnya, hanya mendedahkan kepala ke luar. Seterusnya, fasilitator meminta setiap peserta untuk memberinya satu perkara yang tidak perlu. Di sini bermula yang paling menarik - para peserta melepaskan semua "tidak perlu", bermula dengan perhiasan, yang berakhir dengan seluar dalam, tetapi tidak ada yang mengira untuk membuang selimut yang tidak perlu! Siapa yang akan menjadi yang pertama meneka, untuk hadiah itu!

5. Dengan kuda!

permainan lucu di alam semula jadi

Anda boleh menambah permainan yang menyeronokkan kepada alam semula jadi dengan mengamalkan ketangkasan. Peserta dibahagikan kepada pasangan, satu duduk di atas yang lain dan pelumba dengan perkataan yang panjang dan kompleks dilampirkan pada belakang di belakang. Pada arahan pasangan perlu mengejar pelumba lain dan membaca kata-kata di belakang mereka, sambil mengelak, supaya penentang tidak dapat membaca perkataan mereka. Ternyata biasanya menyeronokkan, rewel dan kuat!

Sekarang kita boleh mengatakan dengan yakin bahawa tidak akan sukar bagi anda untuk mengejutkan para tetamu dengan sesuatu, kerana anda sudah tahu bagaimana untuk menghiburkan syarikat di alam! Ia tetap untuk mengumpul kawan-kawan yang baik dan pada hari yang cerah untuk berkelah, yang paling penting, jangan lupa peraga dan mood yang baik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 19