Posted on

resort di pulau itu

Italy – ini adalah sebuah negara yang hebat untuk melawat mimpi, mungkin, setiap daripada kita. Ia akan memikat pelancong dari seluruh dunia untuk warisan budaya yang kaya, sifat yang sangat menarik, hidangan lazat dan membeli-belah menguntungkan. Walau bagaimanapun, ia adalah diperhatikan bahawa cuti di pantai Itali adalah tidak kurang popular daripada lawatan. Dan semua kerana negara ini dikelilingi oleh lima laut – Mediterranean, Ligurian, Tyrrhenian, Adriatic dan Ionia, tidak boleh gagal untuk mengejutkan pelbagai pantai itu.

Resorts di Itali: Laut Adriatik

pantai Adriatik Itali – adalah luas dan landai pantai berpasir, laut cetek tenang, serta pelbagai hotel mewah dan kelas ekonomi untuk semua citarasa. Di samping itu, ada yang maju infrastruktur resort – yang besar bar, restoran, kedai-kedai dan butik. Bagi peminat sukan hiburan di Adriatik terdapat banyak gelanggang tenis, padang bola sepak, gelanggang bola tampar, padang golf, serta segala macam peralatan untuk mengamalkan semua jenis sukan air. Rimini, Riccione, Milano Marittima, seorang Katolik – ini adalah resort terbaik di Itali di Laut Adriatic, yang sesuai untuk keluarga dan untuk orang muda.

resort italy di laut1 resort Itali di laut2 resort Itali di laut3

Resorts di Itali: Laut Tyrrhenian

Pantai di sepanjang Laut Tyrrhenian dianggap paling bersih dan paling indah di seluruh Itali. Di sini antara Rome dan Naples adalah tanah banyak dongeng dan legenda – pantai Odysseus. Di sini anda akan mendapati kebanyakan pantai berbatu, laut yang jelas, iklim yang sederhana, serta program lawatan yang kaya. Resort tempatan, yang terletak di teluk-teluk yang indah, sangat bagus untuk percutian keluarga. Resort resort tepi pantai yang paling popular di Itali ini adalah Tuscany, Sabaudia, Anzio, San Terrachina, Felice Circeo, dan sebagainya.

resort di laut4 resort italy di laut5 resort italy di laut6

Resorts di Itali: Laut Ligurian

Salah satu resort paling berprestij dan mahal di Itali dianggap pantai Ligurian. Ini adalah tempat-tempat yang benar-benar bohemian yang tidak boleh gagal untuk mengejutkan keindahan alam semula jadi – pantai berbatu dilindungi keindahan hampir tropika tumbuh-tumbuhan, iklim subtropika ringan, serta laut yang hangat dan jelas dengan pasir dan kerikil dan pantai berbatu. Resort yang paling terkenal di pantai adalah San Remo, Alassio, Portofino, Rapallo, dan sebagainya. D.

resort italy di laut7 resort italy di laut8 pusat peranginan italy di laut9

Resorts di Itali: Laut Ionia

Bersantai di pantai Ionia kurang popular, terutamanya di kalangan pelancong CIS. Tidak ada lagi kejamakan resort bising dan tidak mana-mana terdapat pantai berpasir yang baik, tetapi hanya di tempat-tempat ini anda boleh menikmati kesucian hampir murni air dan alam semula jadi secara amnya. Selain keindahan alam semula jadi, di sini anda boleh melihat banyak runtuhan purba, istana zaman pertengahan, serta lain-lain bangunan-bangunan lama yang unik. pantai Ionian adalah sesuai untuk percutian romantis terpencil, kepada yang sama, hanya di sini anda boleh menyewa hotel murah berhampiran laut. Resort yang paling terkenal di pantai ini adalah montegiordano Marina Rocca Imperiale, Marina di Roseto, Marina di Amendolara Marina dan Borgata.

resort italy di sea10 resort italy di laut11 resort italy di laut12

Resorts of Italy di Laut Mediterranean

Laut Mediterranean dibasuh oleh bahagian selatan Itali, atau lebih tepatnya, di mana kepulauan Sicily dan Sardinia terletak. Pantai kepulauan menarik pelancong dengan pantai berpasir yang luas, air zamrud, dan dunia bawah air yang indah. Pusat percutian popular di pulau Sicily adalah Città del Mare – ia adalah pelbagai hotel dan hotel yang selesa, restoran dan bar yang menarik, serta diskotik yang menyala dan hiburan lain.

Sardinia adalah pulau yang paling bersih dan paling unik di Mediterranean dan dengan itu ia dipercayai bahawa di sini terdapat resort-resort tepi laut yang terbaik di Itali. Walau bagaimanapun, percutian di Sardinia sangat mahal dan hebat untuk mereka yang suka privasi dan mewah. Resort paling terkenal ialah Isola Rossa, Costa Smeralda, San Teodoro, Budoni, dan lain-lain.

resort italy di laut13 resort di laut14 resort italy di laut15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 11