Posted on

Kualiti Yuri adalah ketenangan dan kepekatan, dan matlamatnya adalah kognisi yang mulia.

Nama Yuri - Greek "George" yang diubahsuai, "pemilik tanah".

Asal nama Yuri:

Nama ini Yuri datang kepada ucapan kita dari bahasa Yunani kuno. Pada asalnya kedengarannya seperti George, tetapi kemudiannya dipisahkan dan menjadi nama bebas. Nenek moyang nama Yuri, nama - George, juga, pada masa ini, nama bebas.

Ciri-ciri dan tafsiran nama Yuri:

Pada zaman kanak-kanaknya, Yuri adalah kontemplatif dan tenang. Dia empati, dengan penuh kehebatan mengalami kesedihan lain sebagai miliknya sendiri. Diikat dengan ibu bapanya dan di dalam jiwanya, dia selalu menganggap dirinya seorang anak di sebelah mereka. Bagaimanapun, dengan rakan sebaya, dia tidak bijaksana dengan usia, yang tidak menghalangnya daripada aktif mengambil bahagian dalam permainan dan membuat kusta. Mereka jarang kuat dari segi fizikal, tetapi hampir selalu mudah alih dan fleksibel, kadang-kadang - stoki seperti petani.

Yuriev dicirikan oleh renungan dan kebijaksanaan, memilih profesion, mereka jarang berhenti di tempat kerja, mencadangkan komunikasi dengan sebilangan besar orang, tetapi mereka cuba menghindari bersendirian. Untuk sebahagian besar, mereka adalah sempadan antara juruteknik dan kemanusiaan dan tidak menunjukkan kecenderungan ketara kepada mana-mana sains. Mereka berminat mencari kerangka, mengkaji fenomena fizikal, mengintegrasikan kesimpulan dan menguji hipotesis dalam amalan. Penyelidik pesakit dan beruntung, pelancong dan perintis diperoleh dari Yuriev. Fikiran mereka yang fleksibel memerlukan pengetahuan. Mereka berterusan, berdisiplin dan bersedia untuk bertahun-tahun untuk menunggu hasilnya. Dalam tindakan yang sering dipandu oleh gerak hati yang tidak menentu, rakan-rakan digalakkan dengan keyakinan yang tulus dalam kejayaan.

Dalam syarikat itu, seorang pengangkut bernama Yuri biasanya bergantung pada rasa humor dan kemudahan komunikasi. Sering kali Yuri adalah cerah-merah, ceria dan ramah. Apabila konflik boleh menghina pesalah secara lisan dengan mudah, mereka lebih suka pertempuran lisan secara fizikal. Walau bagaimanapun, Yuri boleh berdiri sendiri dalam perjuangan, kerana mereka tidak takut bekerja keras. Yuriev dihargai sebagai penyokong yang menyenangkan dan munasabah dan memberi penghormatan kepada kebijaksanaan semulajadi mereka. Mereka mampu menenangkan orang dan memupuk keyakinan terhadap mereka, guru yang baik dan mentor keluar dari mereka. Pemimpin-Yuri dengan sopan dan tenang memotivasi bawahannya.

Kesakitan Yuri mungkin tertutup, suram dan terdedah kepada lelucon yang tidak baik. Selalunya ia dikejar oleh kebimbangan yang tidak munasabah, keraguan diri.

Cinta, Yuri adalah seorang penguji yang mengorbankan diri sendiri, tetapi hanya jika dia mendapati wanita yang sesuai untuknya. Yuri sangat bermoral, mengutuk hubungan yang tidak sesuai, gagah tanpa subteks. Dia menghargai kecantikan wanita, suka melirik, tetapi tidak pernah melintasi sempadan. Dalam mencari rakan kongsi bersabar dan bertahan, lebih baik bersendirian, berbanding dengan sesiapa sahaja. Kadang-kadang pasif, lebih suka untuk "menaklukkan" dia, tetapi pada masa yang sama sedikit merendahkan diri kepada wanita yang berterusan, jauh dari pengasingan. Yuri lebih suka wanita yang kuat dan memegang.

Yuri - pengertian kata "segala-galanya di dalam rumah." Pastikan untuk melakukan kerja "lelaki" di sekitar rumah, pastikan keluarga sentiasa mempunyai wang. Jika rumah Yuri perlu diperbaiki - dia akan mengikut serta-merta dan tidak akan bertahan selama bertahun-tahun. Dia suka kanak-kanak, terutamanya kasih sayangnya yang kuat untuk cucu-cucu. Yuri perlu menjaga isterinya dan anak-anaknya.

Fakta menarik mengenai nama Yuri:

"Musim panas" Yuri mempunyai minda falsafah, mereka dicirikan oleh gangguan dan kebaikan yang ikhlas. "Musim luruh" dan "musim sejuk" - remeh dan ceria, "musim semi" - halus, mereka membuat diplomat yang baik.

Terutamanya hubungan yang berjaya di kalangan pembawa nama ini adalah dengan Irina, Elena, Anastasia, Galina dan Natalia. Tetapi dengan Anna, Veronika dan Tatiana, Yuriev sering tidak mempunyai perkahwinan.

Nama Yuri dalam bahasa yang berbeza:

  • Nama Yuri dalam bahasa Inggeris: George (George)
  • Nama Yuri dalam bahasa Cina: 尤里 (Yuli)
  • Nama Yuri dalam bahasa Jepun: ユ リ イ (Yuri)
  • Nama Yuri dalam bahasa Spanyol: Jorge (Jorge)
  • Nama Yuri dalam bahasa Jerman: Georg (Georg)
  • Nama Yuri dalam Bahasa Poland: Jerzy (Jerzy)
  • Nama pertama dalam Bahasa Ukrainia: Юрій

Bentuk dan variasi nama Yuri: Jura, Jurassic, Juraj, Yurash, Yurik, Yuranya

Yuri - warna nama itu: biru pucat

Bunga Yuri: lily lembah

Batu Yuri: topaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 61