Posted on

yang tumit itu sembuh

Beberapa dekad yang lalu, orang tidak berpeluang untuk melihat ramalan cuaca atau meramalkan beberapa peristiwa, yang mungkin berlaku untuk kehidupan moden. Itulah sebabnya mereka sangat pandai dan mendapati corak tertentu, contohnya, menelan rendah yang terbang oleh, itu bermakna ia akan menjadi hujan. Secara umum, terdapat banyak tahyul dan semua orang boleh menggunakannya dalam kehidupan biasa. Tanda-tanda yang menjelaskan mengapa tumit yang betul, hidung, dahi, tangan dan bahagian tubuh yang lain gatal-gatalnya sangat popular. Hampir setiap orang ditanya soalan yang sama apabila terdapat gatal di dalam badan. Secara umum, takhayul sedemikian adalah amaran tentang beberapa peristiwa.

Apa yang sesuai dengan tumit tumit?

Nenek moyang kami percaya bahawa gatal-gatal di bahagian tubuh ini menggambarkan perubahan cuaca. Sekiranya ini berlaku pada musim panas, maka ia patut menunggu hujan dengan hujan es, dan jika di musim sejuk, maka akan ada fros yang teruk. Terdapat tafsiran lain, mengikut tumit yang tercalar sebelum perjalanan penting, dan walaupun tiada apa yang diketahui mengenainya. Dalam kebanyakan kes, perjalanan terpaksa pergi berita yang tidak disangka-sangka. Oleh kerana tumit yang betul telah menyikat ia tidak perlu dibimbangkan, kerana jalan akan mudah dan perjalanan akan berakhir dengan kejutan yang menyenangkan. Ini disebabkan oleh fakta bahawa untuk masa yang lama orang percaya bahawa seorang malaikat dan setan duduk di belakang bahu seseorang yang mempunyai pengaruh pada bahagian-bahagian tubuh. Oleh itu, untuk separuh kanan bertanggungjawab untuk malaikat, jadi semua yang dikaitkan dengannya, mempunyai karakter yang positif.

Jika ada gatal sebelum perjalanan yang dirancang, maka tanda yang menjelaskan mengapa tumit adalah tumit menunjukkan bahawa perjalanan akan berjaya, anda akan mendapat banyak tera baru dan emosi positif. Selain itu, dalam perjalanan anda boleh bergantung pada nasib dan tidak takut bertemu dengan pencuri dan orang jahat. Satu lagi pendapat menjelaskan tanda, yang mana tumit kanan terbakar, menunjukkan bahawa mungkin malam ini perlu diadakan di disko. Lama dahulu orang percaya bahawa gatal-gatal di kawasan tumit kanan berjanji untuk menang, seperti pertaruhan atau loteri. Dalam masa terdekat, anda boleh mengharapkan resolusi yang berjaya semua masalah yang ada.

Mengira fakta bahawa tanda-tanda tentang tumit akan bertindak, hanya boleh orang-orang yang telah mengecualikan sebarang sebab lain yang menimbulkan gatal-gatal. Masalahnya ialah kehadiran alahan, kulat dan penyakit lain. Secara umum, jika gatal-gatal tidak hilang untuk masa yang lama, maka adalah berbaloi untuk berjumpa doktor.

Ritual penyembuhan ajaib

Terdapat beberapa upacara di mana bahagian kaki ini mengambil bahagian. Dengan bantuan mereka, anda boleh menarik nasib dan aliran kewangan.

Ritual - "Money Trail"

Sekiranya terdapat masalah kewangan atau jika anda ingin memperbaiki keadaan kewangan anda, anda boleh mengadakan upacara sedemikian. Secara umum, anda boleh melakukan ritual pada bila-bila masa, tetapi untuk mengelakkan rasa malu dan tidak menyebabkan pandangan aneh dari luar, lebih baik untuk melakukan ini pada musim sejuk semasa memakai kaus kaki. Ia adalah perlu untuk mengambil merah kuku merah dan menarik tanda dolar pada tumitnya. Dalam kes ini, wang akan mengikut anda secara literal pada tumit.

Ritual - "Tuah nasib"

Sekiranya ritual dilakukan oleh pembawa hak, maka perlu bekerja gatal tumit kanan tandaakan dengan tumit kanan dan sebaliknya. Mula untuk berdiri dengan apa yang dipanggil mengenakan tumit. Untuk melakukan ini, anda perlu pergi ke mandi, sabun span dengan sabun dan perlahan-lahan ke atasnya pada tumit, dengan kata-kata ini:

"Dengan tumit kusyen, untuk sihir, pengisian!"

Jadikannya betul-betul 27 pergerakan. "Pengecasan" ini perlu dilakukan pada bila-bila masa, apabila tenaga tidak mencukupi. Selepas ini, anda boleh menjalankan ritus untuk menarik wang. Kaki telanjang naik ke lantai dan berbalik arah jarum jam mengikut tumit, dengan mengatakan konspirasi tersebut:

"Hidupkan tumit kanan, sepanjang hari saya berjalan lancar!"

Selepas itu, anda boleh bergantung kepada fakta bahawa nasib akan berada di pihak anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1