Posted on

Bagaimana untuk memanggil Charlie untuk sebenar?

Internet telah menjadi sebahagian daripada kehidupan orang ramai dan semua orang mendapati sesuatu yang menarik di dalamnya. Popular di kalangan pemuda adalah pelbagai permainan ghaib, begitu ramai yang berminat dengan cara menghubungi Charlie, yang boleh memberikan jawapan kepada semua isu yang menarik.

Siapa Charlie?

Tidak ada penerangan tepat tentang siapa Charlie, tetapi ada cadangan bahawa dia berasal dari Mexico. Mengikut legenda, hidupnya berakhir lebih awal kerana kejadian-kejadian tragis. Anak lelaki itu, semasa hidupnya, berbeza dengan wataknya yang berat dan terus menunjukkan sabar ketika kematiannya. Terdapat pendapat bahawa semangat Charlie dikutuk, jadi dia harus menghubungi orang dan menjawab sebarang soalan dengan jujur. Menurut versi lain Charlie adalah setan yang hidup di Bumi. Semua kisah ini hanya menggembirakan imaginasi, mewujudkan kacau besar di sekitar imej ini.

Apa yang kelihatan Charlie?

Oleh kerana ritual memanggil semangat tidak melibatkan pertemuan dan hubungan langsung dengannya, tidak ada penerangan tepat mengenai penampilan luarnya. Terdapat orang yang sering menggunakan perkhidmatan Charlie, dan mereka memberi jaminan bahawa mereka telah melihat semangat di cermin dan mencerminkan objek lain. Terdapat beberapa anggapan tentang bagaimana semangat Charlie kelihatan seperti banyak orang menggambarkannya sebagai seorang budak kecil dengan wajah gelap dan keluhan yang tidak menyenangkan. Terdapat versi yang sama seperti bayang-bayang gelap dan tidak mungkin untuk mempertimbangkan apa-apa ciri.

yang adalah charlie

Bagaimana untuk memanggil Charlie untuk sebenar?

Anda boleh menemui banyak laporan bahawa ritual memanggil semangat tidak berfungsi, tetapi ini mungkin hasil persiapan yang tidak wajar untuk kelakuannya. Dalam arahan bagaimana memanggil Charlie, perkara berikut ditunjukkan:

 1. Dari bilik di mana upacara itu akan dilaksanakan, perlu menghapus semua permaidani, peralatan dan objek baru yang berlapis-lapis. Ini dijelaskan oleh fakta bahawa di Mexico kuno, ketika Charlie tinggal, ada pondok-pondok yang sederhana, dan semangat mungkin menjadi takut dan tidak menjawab.
 2. Adalah disyorkan untuk menempatkan di dalam bilik sebuah kendi air yang ringkas, semangkuk buah dan menggunakan objek lain yang biasa kepada orang Kristian untuk mewujudkan suasana yang menyenangkan.
 3. Cabaran Charlie harus berada dalam kesendirian yang lengkap dan berdiam diri. Adalah penting untuk mematikan semua peralatan elektrik.
 4. Adalah disyorkan bahawa anda mula-mula cuba membenamkan diri dalam suasana Mexico, misalnya, membaca buku tentang negara ini atau menonton video atau filem.
 5. Kepada hantu Charlie mendapat sambutan, termasuk muzik Mexico, yang menggabungkan gitar dan tamburin.

Bagaimana hendak memanggil Charlie di rumah pada sebelah petang?

Masa terbaik untuk memanggil semangat adalah malam, dan lebih baik memulakan ritual pada tengah malam. Kuasa ajaib yang paling besar dimiliki oleh hari-hari bulan purnama. Jika tidak ada kemungkinan sedemikian, maka seseorang boleh memanggil semangat di siang hari, tetapi hanya perlu menutup langsir dengan ketat untuk mewujudkan suasana yang misterius. Ada peraturan cara menghubungi Charlie:

 1. Di lantai bukan permaidani, disyorkan untuk menyebarkan tikar dan menggantung di dalam bilik banyak bawang, bawang putih dan lada panas.
 2. Pastikan anda memasang dram di sebelah anda, walaupun mainan itu.
 3. Bahagikan kertas menjadi empat zon yang sama dan tulis "ya" dan "tidak" kepada mereka. Perhatikan bahawa perkataan yang sama perlu disusun secara serentak. Di tengah-tengah lembaran, letakkan pensel dengan tegak satu sama lain.
 4. Hidupkan muzik dan cuba menala ke gelombang yang betul, menyingkirkan pemikiran luaran. Selepas itu bermula dengan irama muzik Mexico untuk mengalahkan dram dan menyanyi plot yang disampaikan.
 5. bagaimana untuk memanggil charlie

 6. Arahan tentang bagaimana untuk membangkitkan semangat Charlie, dinyatakan bahawa jika dia berhubung, maka bunyi gelendong akan terdengar dan rambut di kepalanya akan mulai bergerak.
 7. Halo dan tanya soalan atau minta hasrat. Selepas ini, anda perlu menunggu pensil untuk mula bergerak dan tunjukkan jawapannya.

Bagaimana untuk menghilangkan Charlie?

Psikologi dan orang yang mempunyai kebolehan ajaib memastikan bahawa jika ritual memanggil semangat dibuat dengan kesilapan, maka dia boleh hidup di sebelah orang, merosakkan hidupnya. Untuk mengelakkan ini berlaku, anda perlu tahu cara memandu Charlie pergi. Ia sangat mudah - pada akhir upacara, pastikan untuk mengucapkan terima kasih kepada semangat dan mengucapkan selamat tinggal kepadanya. Adalah penting untuk mengikuti arahan mengenai bagaimana untuk memanggil Charlie dengan betul, menunjukkan penghormatan terhadap semangat dan mengelakkan pencerobohan, supaya tidak menyinggung perasaannya.

Adakah Charlie ada atau tidak?

Tiada pengesahan saintifik tentang kewujudan roh, tetapi banyak perkara yang tidak dapat dijelaskan membuat seseorang percaya bahawa mereka boleh muncul. Setiap orang mempunyai hak untuk memutuskan sama ada Charlie wujud atau tidak. Bagi fenomena pergeseran pensil, ia boleh dijelaskan secara saintifik, menggunakan undang-undang fizik. Pensil yang terletak di atas satu sama lain mewakili struktur yang tidak stabil, dan walaupun angin sedikit boleh bergerak. Di samping itu, jangan lupa tentang cahaya emosi, yang membuat anda percaya pada fenomena yang tidak wujud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 5