Posted on

bagaimana memanggil seorang wanita sekop

Mungkin ramai yang tahu tentang semangat Ratu Spades, tetapi bagaimana tepatnya ia hanya diketahui oleh unit-unit. Terdapat beberapa pilihan, contohnya, beberapa tuntutan bahawa legenda timbul kerana kad nama yang sama, yang dikaitkan dengan pelbagai jenis kemalangan. Terdapat satu lagi mitos bahawa Ratu Spades adalah semangat mencari melalui cermin. Setiap tahun, ada lebih banyak versi yang berbeza, yang menyumbang negatif kepada imej wanita ini.

Untuk bermula dengan itu adalah perlu untuk memahami, mengapa tidak mustahil untuk menyebabkan Ratu Spades, jika sangat mengerikan. Sekiranya semangat merasakan keraguan dan pengalaman, maka ia boleh menyerang, mengambil tenaga dan mendatangkan bahaya lain. Oleh itu, jika ada keraguan, lebih baik untuk meninggalkan sihir tersebut.

Adakah mungkin untuk memanggil Ratu Spades?

Hasil dari ritual itu secara langsung berkaitan dengan pemikiran manusia. Jika pemanggil takut dan bimbang, atau, sebaliknya, akan ditala secara negatif, hantu akan datang marah dan sesuatu yang baik tidak boleh diharapkan dari dia. Untuk memanggil Ratu Spades yang baik, anda perlu mempunyai sikap positif, kerana ini akan menarik semangat yang baik kepada diri sendiri. Secara umum, imej akhir secara langsung bergantung kepada imaginasi pemanggil.

Peraturan bagaimana untuk memanggil Ratu Spades pada sebelah petang:

  1. Secara umum, semua ritual yang ada boleh dilakukan pada waktu malam dan pada siang hari. Hanya dalam kes pertama, peratusan hasil yang berjaya adalah lebih tinggi daripada yang kedua. Sekiranya ritual itu dijalankan pada sebelah petang, maka patut ditutup penutup tirai atau melakukan ritual di bilik mandi dengan lampu mati.
  2. Ramai yang tertanya-tanya mengapa Ratu Spades dipanggil dan sama ada ia mungkin mendapat faedah dari pertemuan sedemikian. Jika semangat positif dan ritual dilakukan mengikut peraturan, maka seseorang dapat mengharapkan untuk memenuhi keinginannya.
  3. Untuk melindungi diri anda dari pengaruh negatif hantu, anda boleh menggunakan perlindungan, misalnya, berbagai jimat, doa, tas garam. Selain itu kenapa anda tidak boleh memanggil wanita bersayapRatu Spades takut cahaya, yang bermaksud anda boleh menakutkannya dengan menyalakan cahaya.

Anda boleh memilih mana-mana versi ritual, kami menawarkan ini. Ambil dua cermin dan tetapkan mereka bertentangan antara satu sama lain untuk membuat koridor yang disebut. Susun beberapa lilin yang menyala, dan ambil satu di tangan anda dan, lihat di cermin, katakan:
"Ratu Spades, yang hidup di dunia cermin, datang kepada cahaya lilin saya".

Jika semangat kelihatan positif, anda boleh meminta pertolongan. Terdapat Ratu Spades yang berfikiran negatif, merobek koridor, memindahkan cermin untuk menghilangkannya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 42