Posted on

Berjalan untuk menarik cinta

Begitu juga bahawa seorang wanita yang sudah berkahwin mempunyai 2-3 kesepian, dan cinta dan peduli semua orang. Jadi bagaimana dengan mencuri potongan dari meja orang lain, atau hanya duduk kembali? Tetapi ada satu lagi pilihan - untuk cuba menarik cinta ke dalam hidup anda. Terdapat banyak cara untuk ini: pengesahan, mantra cinta, ritual, meditasi dan sihir runic. Berikut adalah pilihan terakhir, dan kami akan bercakap dengan lebih terperinci, kerana penggunaan runes untuk menarik minat seorang lelaki tersedia untuk hampir semua orang. Bagi mereka, ia tidak perlu untuk menarik objek rambut semangat, duduk berjam-jam dalam kedudukan teratai atau gantung seluar dalam merah pada kandil, hanya cukup untuk menarik beberapa tanda-tanda purba dan "putera" akan mengetuk pintu anda.

Menggunakan rune untuk menarik minat seorang lelaki

Penggunaan runes untuk menarik cinta tidak ada hubungannya dengan kekurangan, kerana tidak ada pengikatan untuk orang tertentu. Dalam kes ini, anda hanya menghantar permintaan untuk mencari pasangan yang sesuai untuk anda atau untuk mengekalkan (menghidupkan semula) hubungan yang sudah ada. Tetapi borang permintaan perlu berhati-hati, berhati-hati kekaburan, jika anda mahu untuk berkahwin, meminta untuk mencari rakan kongsi untuk berkahwin, anda perlu penaja - minta mengenainya, tetapi jangan hanya berkata "Saya mahu cinta", apa-apa permintaan boleh tidak dipenuhi cara yang terbaik. Sebagai contoh, kasih sayang akan menjadi tidak timbal balik, atau ia akan menjadi semangat yang terbakar yang tidak bertahan lama, jadi anda perlu merumuskan apa yang anda mahu terima. Dan ini perlu dilakukan sebelum ritual, kerana permohonan Runes membaca semua parameter yang dikehendaki tidak perlu, imej perlu dibentuk dalam minda bawah sedar anda. Tetapi jangan membebankannya dengan butiran yang tidak perlu, jangan tentukan parameter penampilan atau tempat tertentu, jika tidak ia akan melambatkan proses. Perkara utama ialah memahami bahawa juruterbang akan menyediakan pertemuan dengan siapa yang anda perlukan.

Gunakan rune yang menarik cinta, anda hanya boleh untuk diri sendiri, jika anda meletakkan tanda-tanda pada foto seseorang, ia akan menjadi ejaan cinta yang dilakukan mengikut peraturan yang sama sekali berbeza. Anda boleh memohon juruterbang ke badan di kawasan Svadhistana (chakra kedua adalah di bawah pusar bertentangan dengan sacrum) dengan penanda merah, dan anda juga boleh membuat jimat yang anda selalu perlu bawa dengan anda. Anda boleh menggunakan apa-apa bahan semula jadi untuk membuat jimat, anda juga boleh membuat bordir pada syal (lebih baik mengambil sutera, linen atau kapas), tetapi tidak menggunakan cawangan pokok hidup, hanya kayu mati. Walaupun terdapat pendapat bahawa ia perlu untuk menggunakan runes untuk kuarza merah jambu, kerana batu ini dianggap ideal untuk mewujudkan sebuah keluarga. Tetapi sebenarnya kesan utama akan berada pada runes, dan bahan azimat akan hanya memainkan peranan tambahan. Apabila mengecas jimat, 5 unsur digunakan (kebakaran, udara, bumi, air, semangat) dan visa. Maksudnya, azimat itu perlu diadakan tiga kali di atas lilin yang terbakar, kemudian di atas asapnya, maka perlu menaburkan air, taburkan dengan bumi dan tiupnya. Visa adalah fitnah di mana anda berpaling kepada tuhan-tuhan Skandinavia, anda perlu membuat sendiri, bentuk ayat tidak perlu, perkara utama adalah bahawa kata-kata pergi "dari hati".

Contoh:

Oh, Freya yang cantik! Dewi cinta dan peperangan!

Dengan kehendak anda, menghargai perasaan cinta yang lembut.

Dengan rendah hati berdoa, simpan yang tersayang di sebelah saya.

Runes yang menarik cinta

Terdapat banyak formula rune yang berbeza yang boleh menarik keajaiban cinta ke dalam hidup anda, tetapi mereka semua mempunyai kesan yang berbeza. Likat Runic diperbuat daripada bahagian bawah sehingga perkembangannya tidak terhalang.

  1. Rintangan cinta dan kasih sayang. Simbol ini akan membantu mengekalkan hubungan atau memenangi seseorang. Terdiri daripada Runes Mannaz (bertindak pada seseorang, menarik perhatian), Gebo (membantu memilih pasangan untuk perkahwinan), Uruz (untuk penaklukan atau pemeliharaan cinta), Feu (untuk pertalian fizikal.
  2. Runes adalah "api cinta." Formula ini sesuai untuk mencetuskan semangat. Termasuk runes Gebo (pasangan untuk perkahwinan), Kano (semangat) dan Wuno (perasaan bersama). Rayuan ke Freyja.
  3. Untuk mencari cinta sejati menggunakan formula: Kano (keghairahan), Gebo (perkahwinan), Laguz (pengurusan kemalangan, gerak perempuan). Vis digubal ke Frigga.
  4. Untuk kembali cinta, pelari berikut sesuai: Eyvaz, Uruz, Kano, Gebo, Turisaz. Eyvaz dan Uruz memberi dorongan kuat untuk bertindak, dan Kano dan Gebo membangkitkan keinginan, Turisaz menguatkan tindakan semua pelari. Rayuan ke Frigga.
  5. Untuk menghidupkan cinta yang hebat (yang anda tidak patut, "putera atas kuda putih") yang mengalir dari Gebo, Laguz, Bulu cinta
    Berkana, Vuño dan Feu. Rayuan ke Freyja. Runeskrip ini boleh melakukan apa yang anda mahu, tetapi jangan lupa tentang pembayaran.

Runes menikmati banyak orang, dan Slavs tidak terkecuali. Jika kita bercakap tentang cinta cinta Slavik, maka sudah pasti UD (api, cinta, semangat, melambangkan lingga, kesuburan), bertanggungjawab untuk kehidupan dalam akal dan daya tarikan yang luas. Untuk menarik minat cinta, anda boleh menggabungkan dengan Lelya rune (cinta dan kewanitaan, intuisi), Bereguinea (takdir, kekuatan Bumi), Krudoy (penjelmaan). Anda perlu menghubungi Makosha atau Lada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 84