Posted on

mantra sihir hitam

Kekuatan zaman dahulu menggunakan mantra sihir hitam di Latin mengambil kuasa yang dahsyat. Secara umum, sihir hitam dan putih dan mantera mereka adalah jenis segala macam sihir dan ilmu sihir dari bidang esoterisme, yang, niscaya, perlu dikaji untuk mengenali akibat-akibat komunikasi dengan dunia lain.

Jenis Jampi Hitam

Bergantung pada kata-kata buku sihir hitam, mantra terbahagi kepada:

  1. Mudah (dari satu perkataan untuk digunakan dalam keadaan yang tidak dijangka dan pelaksanaan berkesan tindakan di jarak dekat dari objek). Sebagai contoh, "perhambaan" - menggalakkan kemunculan rasa cinta, atau "abar" - untuk mengelakkan bahaya.
  2. Ringan - konspirasi mudah untuk mendapatkan kesan tertentu. Sebagai contoh, anda boleh beralih kepada malaikat anda, sambil berkata: "Malaikat saya, ikut saya. Anda berada di hadapan, saya selepas anda. " Selepas itu, anda akan dapat melangkah ke hadapan tanpa murmur, anda dijaga oleh seorang malaikat.
  3. Dipasangkan - konspirasi dengan kesan ganda, menyebabkan kedua-dua tindakan dan pembangkang. Selalunya, pasangan itu memadankan mantra yang sangat kuat, sebagai contoh, mantra sihir hitam untuk cinta. Terdapat upacara-upacara seperti di tanah perkuburan, dan penyingkiran mereka berlaku di tempat yang sama, tetapi apabila menggunakan double (mantra yang sama).
  4. Sihir (mantra elemen) - digunakan dalam ritual kompleks, menggunakan "pembantu" yang kuat dari dunia lain. Mereka mempunyai spektrum radiasi yang kuat, dan contohnya boleh dipanggil semua jenis kerosakan, khususnya, mantra sihir hitam pada musuh dan harta orang lain.
  5. Konspirasi kuat sihir hitam adalah kuat kutukan, yang mana mereka hanya menggunakan, mempunyai kekuatan yang cukup dan telah menyelaraskan niat tertentu. Ia hampir mustahil untuk menghapuskan kutukan itu.

Jampi sihir hitam pada cinta

Adalah perlu untuk meletakkan lilin sebanyak tiga kali lipat pada taplak meja putih. Eja mesti dibaca tiga kali dan selepas setiap kali memadam satu lilin. Apabila semuanya keluar, anda perlu mengikat lilin bersama-sama dan menyalakannya sekali lagi supaya tidak ada jejak yang tersisa. Chad dan asap mesti keluar melalui tingkap, bersama dengan ejaan.

Oh, Tuhan yang maha besar, aku berdoa. Ya, buat dinding yang tidak dapat ditembusi. Jurang membuat jurang, pagar dari segala-galanya, sehingga anda tidak memintasnya. Kedalaman - tanpa hujung dan kelebihan. Dan ketinggiannya tidak dapat diukur. Buatlah, Tuhan, jadi baiklah, Itu hamba (nama) tidak meninggalkan saya. Saya tidak melihat gadis-gadis lain. Sembunyikan dari semua mata yang membenci dan iri hati. Sembunyikan kunci. Amen.

Konspirasi sihir hitam untuk wang

Sering kali, orang, dengan harapan dapat mencari kekayaan dan wang, bertanya kepada diri sendiri apakah plot sihir hitam untuk kekayaan dan bagaimana mereka dapat mencapai manfaat yang diinginkan dengan bantuan mereka. Plot berikut dianggap sangat berkesan dan cepat.

Di dalam laut biru ada pulau kecil,

Di pulau itu terdapat sebuah rumah oak.

Di rumah ek

Papan panjang.

Dan dia, papan ekor,

Terdapat sihir emas.

Setiap hari ia beregu, berkilau dan tersenyum.

Dia sempit di rumah oak kecil itu dan di sebuah pulau.

Saya menghukum hamba (nama) kepadanya.

Datanglah kepada saya, sayang saya, hidup! "

Saya mempunyai banyak ruang kosong.

Anda boleh hidup dengan aman,

Menggandakan.

Tiada siapa yang mencuri kamu, tidak membunuh kamu.

Tinggal bersama saya! Lagipun, anda akan selamat.

Dan anda tidak mahu tinggal di pulau itu.

Bagi banyak orang konspirasi dan mantra sihir hitam menanamkan ketakutan, tetapi walaupun ini, semakin banyak kepribadian beralih ke sisi gelap alam semesta.

Adalah penting untuk diperhatikan bahawa ada konspirasi sihir hitam untuk nasib, yang akan membantu menyelesaikan beberapa masalah dan membawa kegembiraan dari pemenuhan keinginan yang dihargai, nasib baik dan keberuntungan dalam semua usaha. Untuk melakukan ritual, perlu sesuatu objek yang tidak akan jatuh ke tangan yang salah, melakukan kesalahan. Anda boleh mengatakan pin dan pin supaya tidak dapat dilihat. Semasa keseluruhan proses, katakan yang berikut:

Tuhan, selamatkan dan selamatkan aku, hamba (nama).

Saya meminta Ivan theologian,

Ivan Bezglavoy,

Ivan the Baptist,

Ivan the Baptist,

Praskovya the Great Martyr,

Nicholas the Wonderworker,

Michael the Arkangel,

Ambil, Harapan, Cinta

mantra sihir hitam atas cinta

Dan ibunya Sofia.

Ivan yang menderita panjang,

Archangel Gabriel,

Saya berdiri di hadapan perlindungan anda.

Dengan nama Bapa, dan Anak, dan Roh Kudus.

Amen</ p>

Cuba buat sambungan dengan dunia lain, supaya ia membantu anda mencapai apa yang anda inginkan. Tetapi, jangan terbawa-bawa, kerana sihir hitam seperti pusaran air, yang mempunyai akibat negatif.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =